SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 10 yaşındaki bir çocuğu ormanda kafasını taşla ezerek öldürmüşler... Haber izleyemez oldum sonunda; her ekranı açışımda başka bir manzara. Nereye gidiyor bu ülke... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Vahşet deyince bende 8 10 kişiyi doğramışlar sandım. 1 kişiye vahşet demiyoruz artık biz. Malesef böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 katliamla karıstırıyosun bir de boyle haberleri gorunce ben uzuluyorum, sen de belirtmissin aynısını, niye yazıyosun buraya? [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 20:49 tarihinde, Delirium tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ulkenin bi yere gittigi yok. Daha beterleri bile her ulkede oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 allah rahmet eylesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xueshen Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Ulkenin bi yere gittigi yok. Daha beterleri bile her ulkede oluyor. polyana :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ben açmıştım çok iyi hatırlıyordum. Amerika'da bir baba sigortadan para almak için kızını öldürmüştü. Her yerde var,bu vahşettir ama ülkeye mal edilmemeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bizde olmasın o zaman biz insanların birbirleirni öldürdükleri bi yer olmayı verelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 10 yaşında çocuktan ne istedilerse adi herifler. Bacak kadar çocuğun ne suçu olur ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kapkaççı çetesinde transfer olmuştur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 klasik 3. sayfa haberi. kim bilir ne olmuştur da öldürmüşlerdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar