Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2008 Cd- said: Penthesilea said: Cem'in dedigi gibi, CS201'i cs e baslama dersi degil de, data almak icin gerekli ders gibi dusunun, asil cs'e data da baslicaksiniz. Lakin kemal hoca gitti, kim vericek bilmiyorum, buyuk kayip yav. Bu arada Gulsen Demiroz'un lecturelar nasil gidiyor? Gülşen Hoca iyi yav. Fena gitmiyo dersler Microsoft çıkışlı bi kadın zaten. Bilkent'i birincilikle felan bitirmiş. Bilgili bi insan.Valla bence cs201 vericek ideal insan aynen. Babam doktoruydu ordan taniyorum ben microsoft'tayken uni seciminde falan danismistim. Kadin bana onerdigi yetmiyor gibi kendisi de gitmis :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Penthesilea said: nileppezdel said: 2 daha kolay diyolar freshmandanhep bunu diyeceksin, 3 daha kolay diyolarmis abi ha gayret, sonra 4 zaten kolay abi bitirme projesi falan kolay lan proj102 gibi falan diye diye tecavuze ugraya ugraya bitiriyosun. hep zorlasiyo, uniyle de bitmiyo heralde bu olay yani hayat boyle lan, moral of the story gibi oldu euhe. yuksege bi basliyim sadece istedigim alanda calisicam arastirma yapicam super olcak diyodum, su an keske sabanci'da 3-4 alandan ders alsam diyorum gel gel gel cartel'e gel yani. bi de 25 yasinda yuz binlik araba nerden geldi bu parra mezvuu var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 sabancı: tırlatmaya az kaldı! hep bu break bu kadar geç diye böyle oldu millet. herkes bıkkın, herkes psikopat (ben de dahil). bugün bi hocamız, hava çok güzel manyak mıyız bitirelim hemen şu dersi dedi, bitirdi ve 30 dakika erken dağıttı dersi. etraftaki insanlarda garip hareketler baş göstermeye başladı. ne oluyor bize? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2008 dorudur ama az kaldı dayanbilirsn :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 bu arada sabancida erasmusla ilgi nereden bilgi alınabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 burdan, muhendislikteysen okul olarak da bilgi verilir. scheriff ve ben gittik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Bugün de hava kötü, iç karartıcı hadi gidin odalarınıza diye bıraksalar falan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 aa sen derslerini çok seviyodun nilep. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Penthesilea said: burdan, muhendislikteysen okul olarak da bilgi verilir. scheriff ve ben gittik. orası neresi nerden bilgi verilir :D sana üç soru daha 1: erasmus için ne kadarlık bir bütçe gerekiyor (masraflar neler yani) 2: orada naptınız :D 3: 2. mi 3. sınftamı gittiniz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Masquerade said: aa sen derslerini çok seviyodun nilep. :D Sıs. Ortamı güzel buranın :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2008 nuki said: bu arada sabancida erasmusla ilgi nereden bilgi alınabilir. Erasmus için ofis mofis var, böyle penth gibi 3rd party programlardan bilgi almana gerek yok yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2008 nerede orası :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2008 European / International Office Tel: (+90 216) 483 9100 / 9703 Fax: (+90 216) 483 9118 E-mail: [email protected] / [email protected] Web: www.sabanciuniv.edu/exchange Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 nuki said: bu arada sabancida erasmusla ilgi nereden bilgi alınabilir. benden:) nuki said: Penthesilea said: burdan, muhendislikteysen okul olarak da bilgi verilir. scheriff ve ben gittik. orası neresi nerden bilgi verilir :D sana üç soru daha 1: erasmus için ne kadarlık bir bütçe gerekiyor (masraflar neler yani) 2: orada naptınız :D 3: 2. mi 3. sınftamı gittiniz :D 1. hibe alırsan üstüne bin € fln yeter hesap yapmadım hiç 2. anlatılmaz yaşanır 3. 3. sınıfta gittik 2 de gitme mühendis diilsen 4te de gidebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 asinanyavuz said: European / International Office Tel: (+90 216) 483 9100 / 9703 Fax: (+90 216) 483 9118 E-mail: [email protected] / [email protected] Web: www.sabanciuniv.edu/exchange bunu böle yazınca bulamıosun abi ben baya aramıştım sanki ilk giderken:) tarif ediim.. ybf amfinin ordan gir fman'a tuvaletin ordan sola dön dümdüz yürü yol bitince sağdaki kapıdan gir tam sol yap ilerle evrim güngör gerekli kişi:) onun ofisine bakarsan da direk fman 1.. bişi diye ofis numarası vardır snrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 ns206 alan var mı burada ? ne kadar fail bi ogrenci kitlesine sahipmis bu ders ya, news'te bir soru soruyorum, 2 gundur cevap veren yok, up'ladıgım halde... ya kimse ders hakkında hic bir sey bilmiyor, ya da herkes "biliyorum ama soylemeeem, sadece ben 100 alcam" triplerinde :... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Kermes değişik bişeymiş ya, Bişey satmıyor olmam güzel. Scheriff satıyorum sandı ama esas nuki satıyodu, ben de laf atıyodum mmuahahaha :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Benim arkadaş supervisor. Bugün ps3'ü ve televizyonu götürdü 5 ytlye maç yaptırcaktı ama priz yokmuş masanın civarında patlamışlar hahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 nuki said: Penthesilea said: burdan, muhendislikteysen okul olarak da bilgi verilir. scheriff ve ben gittik. orası neresi nerden bilgi verilir :D sana üç soru daha 1: erasmus için ne kadarlık bir bütçe gerekiyor (masraflar neler yani) 2: orada naptınız :D 3: 2. mi 3. sınftamı gittiniz :Dhibe alirsan turkiye'de harcadigin kadar (isvec), ulkesine gore degisir tabi. 2- gezdik tozduk eglendik ve en son sinavlara girip donduk 3- 3. sinif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 kfg said: ns206 alan var mı burada ? ne kadar fail bi ogrenci kitlesine sahipmis bu ders ya, news'te bir soru soruyorum, 2 gundur cevap veren yok, up'ladıgım halde... ya kimse ders hakkında hic bir sey bilmiyor, ya da herkes "biliyorum ama soylemeeem, sadece ben 100 alcam" triplerinde :... abi milky way hakkında ne kadar karışık şeyler olabilir ki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2008 O milky way bizim bildiğimiz olan olmayabilir ama lan. Bu arada salı günleri yaptığım IC raidlerime katılabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 o milky way kitabı da bildiğin okunmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2008 bu arada cok sağolun bir araştırayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2008 Çok heyecanlı bi olaymış bu ya :) Final Declaration'umu yaptım ehehe. FINAL Final Declaration Spring 2008-2009 BIO - Biological Sci.&Bioeng. 15.12.2008 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2008 Dışarda izmirli kızlar kar görmenin verdiği sevinçle birbirlerine kartopu atıyolar, ben de biramı açtım, cam kenarına oturdum karı izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar