Cd- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Ya Proj 102 almak için kayıt yaptırmamız gerekiyo mu, yoksa dersler başladıktan sonra mı oluyo onun kaydı nedir, ne değildir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Dedigim gibi hatirlamiyom tam da kaydolmak lazim evet. Bir de CIP'de sakin okul cocuklari almayin, hayattan nefret ettim 1 sene boyunca her pazartesi gunu, sinifta "AK dinleyen yok ki" diye bagirdim bi kere o derece yani. Seksi sorumluluk projesi alin en guzeli o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Proj. için ders kayıtları başlayınca önce Proj'u ders olarak seçmeniz gerekiyor. Daha sonra zaten sana mail gelir ama yine de FENS duyurularını takip et, orada belirtilir ne zaman olacağı. Liste halinde projeler duyuruluyor, oradan istediğini seçiyorsun. Ama tabi hepsinin kontenjanı fln var. Bazıları 2 kişilik, bazıları 3 kişilik oluyor. CIP için git-gel'i olanları seçmeyin derim. Çocuklarla vakit geçirmek için can atmıyorsanız. Çevre projesi öneririm. Geçen sene çevre projesi seçmiştim, gayet memnun kaldım. Toplantılarımız okulda oluyordu, çalışmalarımızda zevkli geçiyordu. Zaten kalabalık bi grup, bi arada bişiler yapınca eğlenceli oluyor (muhabbet vs. anlamıyosunuz nası geçtiğini). 2. dönem ortası tatilde bir etkinlik için okulda olmanız gerekiyor ama o bile eğlenceliydi :) Bi gün bi dersliği, başka bi gün YBF girişini eğlence mekanı yaptık, gece eğlendik baya :P (Dersliğe Ankaralı amatör bi grup gelmişti ufak bi konser vermişti, YBF girişinde de dj gelmişti). Bi de bi sürü sponsor fln oluyor, karnınızı da doyuruyorlar (Bi günde kaç dondurma yediğimi hatırlamıyorum, sponsorumuz Algida sağolsun). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: recitationlara girmek zorunlu yani? Evet malesef . Bi de TLL alıcaksınız 1. sınıfta , bildiğin Türkçe dersi , hocasına göre değişiyor gerçi de genelde aynı hep , gitmediğin ders başına sınav puanından -5 düşüyor , dikkat yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 hocanın insiyatifi bence o tll konusu biraz. keyfine göre gitmiyosan düşürsün zaten de mazeretini söylersen sorun olmaz not işi tll'de. recit.'lere dwm zorunluluğu yok ama quiz oluyor. quiz'lerdeki notun da önemli dönem sonu notun için. (geçen dönem math, ns ve sps recit.'leri böyleydi yani, quiz yokken gitmeyince bişi olmuyodu). veya 9 quiz'den en iyi 6'sı değerlendirilcek oluyo, 6 quizi full yapıosun, sonra bi daha gitmeyebiliosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Recit.lere ben hiç gitmedim direk kaldım , xaty daha iyi biliyor bak işi asdhdg . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 sps recit sınıfında 3 kişiydik zaten, quiz olduğu zamn da gidemicek olursak (veya gitmessek) sonraki hafta oluyoduk quizi fln. ns en ciddiysiydi de o da ilk 6 hafta işte :) sonra zorunluluk kalmadı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bu ne ya, yazdığınız ders isimlerinden hiçbirini anlamadım:) Harbiden SA çok uzak, gidiş döüş nerdeyse 90 km olcak, 2 yıl daha yollarda geçicek resmen. Ayrıca bu oryantasyonlar bi halta yarıyor mu, yoksa o 2 günün dinlenerek geçirilmesi daha mı hayırlı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Yaramaz bi işe , oturup "biz böyle iyiyiz şöyle iyiyiz" dinlersin ,bildiğin şeyleri tekrar ederler , yemek yersin , klüplere üye olursun en büyük avantajı o yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 git oryantasyona, klupleri tanirsin arkadaslarini gorursun belki, yemek de beles zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Git git, oryantasyon iyidir. Akran danismaninla falan tanisirsin. Gecen sene guzel kiz gelsin diye olduydum bi tane bile yoktu, bu sene isalah diyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 akran danışmanım varmış benimde geçen dönem ama ne o aradı sordu, ne ben onu aradım. bi kere bile görüşmedik. altındaki diğer öğrencilerinden biri de arkadaşımdı, ona da ulaşmamış hiç. başka bi akran danışman toplantı yapcağı yerde bizi bulunca bünyesine almıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 CS307 Operating Systems asistani oldum, var mi alcak bakim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Of yaşadık eğlence çıktı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 201e beklioduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Kurtarmaz , Harvard'dan geliyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Alkolik asistan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 alkolik asistan demişken, geçen dönem bizim math101'e gelen (amfi derslerine gelen) okul grupları konseri sonrası merdivenlerde yaymış oturuodu bol alkollü bi şekilde :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2007 asistanlar da içer canım. edit:çok saçmalamışım. [ Mesaj 13 Eylül 2007, Perşembe - 00:42 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Oooh yine yaşadık fakültelerdeki sebilleri kaldırmışlar. 500ml şirin şişeleri 25kuruşa alacağız artık, yakında yurtlardakini de kaldırırlar tam olur. RÖÖH!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Yurtlardakileri kaldırmazlar bence, fakültelerdeki de çok da kötü olmamış bence. Olsa daha iyi de ortalığı su götürüodu, her önünden geçerken su iç su iç dedirtiodu insana. Ama sıcak su bulamicaz şimdi fakültelerde, o kötü oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 ama ama... onlar çok güzeldii. g077 nin kapısında da mı yok :S hayııııır! valla yurtlardakileri kaldırmazlar inş :) ve yurt çıkar inş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2007 Bu sene girenlere direk veriyolar yurt zaten , kin güdüyorum . Sebil olayı da iyice bokunu çıkarmış , ne zararı vardı yani 5 dakkalık ders arasında su içebilmenin onu anlamıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 ya aklından zoru olan bi arkadas, fakulte binalarının birinin 3. katından sebil'i aşağıya atmıs, o yuzden fakulte binalarındakileri kaldırdılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2007 Geçen sene de kundaklama olayı olmuştu , adam sebilin elektrik çıkışına su mu ne dökmüş cozurdasın diye . Mallık parayla değil tabi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar