Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Proj. için ders kayıtları başlayınca önce Proj'u ders olarak seçmeniz gerekiyor. Daha sonra zaten sana mail gelir ama yine de FENS duyurularını takip et, orada belirtilir ne zaman olacağı. Liste halinde projeler duyuruluyor, oradan istediğini seçiyorsun. Ama tabi hepsinin kontenjanı fln var. Bazıları 2 kişilik, bazıları 3 kişilik oluyor.

CIP için git-gel'i olanları seçmeyin derim. Çocuklarla vakit geçirmek için can atmıyorsanız. Çevre projesi öneririm. Geçen sene çevre projesi seçmiştim, gayet memnun kaldım. Toplantılarımız okulda oluyordu, çalışmalarımızda zevkli geçiyordu. Zaten kalabalık bi grup, bi arada bişiler yapınca eğlenceli oluyor (muhabbet vs. anlamıyosunuz nası geçtiğini). 2. dönem ortası tatilde bir etkinlik için okulda olmanız gerekiyor ama o bile eğlenceliydi :) Bi gün bi dersliği, başka bi gün YBF girişini eğlence mekanı yaptık, gece eğlendik baya :P (Dersliğe Ankaralı amatör bi grup gelmişti ufak bi konser vermişti, YBF girişinde de dj gelmişti). Bi de bi sürü sponsor fln oluyor, karnınızı da doyuruyorlar (Bi günde kaç dondurma yediğimi hatırlamıyorum, sponsorumuz Algida sağolsun).
Sosyal ağlarda paylaş

hocanın insiyatifi bence o tll konusu biraz. keyfine göre gitmiyosan düşürsün zaten de mazeretini söylersen sorun olmaz not işi tll'de.

recit.'lere dwm zorunluluğu yok ama quiz oluyor. quiz'lerdeki notun da önemli dönem sonu notun için. (geçen dönem math, ns ve sps recit.'leri böyleydi yani, quiz yokken gitmeyince bişi olmuyodu). veya 9 quiz'den en iyi 6'sı değerlendirilcek oluyo, 6 quizi full yapıosun, sonra bi daha gitmeyebiliosun.
Sosyal ağlarda paylaş

bu ne ya, yazdığınız ders isimlerinden hiçbirini anlamadım:) Harbiden SA çok uzak, gidiş döüş nerdeyse 90 km olcak, 2 yıl daha yollarda geçicek resmen.
Ayrıca bu oryantasyonlar bi halta yarıyor mu, yoksa o 2 günün dinlenerek geçirilmesi daha mı hayırlı?
Sosyal ağlarda paylaş

akran danışmanım varmış benimde geçen dönem ama ne o aradı sordu, ne ben onu aradım. bi kere bile görüşmedik. altındaki diğer öğrencilerinden biri de arkadaşımdı, ona da ulaşmamış hiç. başka bi akran danışman toplantı yapcağı yerde bizi bulunca bünyesine almıştı :P
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...