xaty Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bende alıorm cs201 :P hangi gün senin recit? cuma öğleden sonrakiyse alabilirm, diğerleri uymuo hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 said: Freshman kardeşlerle tanışsaydık ya hani not filan alış-veriş :P (bkz. çömez) Not sorunu olmuyor mailden alış verişini yapıyorsun rahatça ondan korkun olmasın . 2. dönem full fresh derslerim var sanırım benim , yardımcı olurum. Çoğu A B gelmesi gerekirken devamsızlıktan F gelen dersler yani . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ^hahah yok artik =))))))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Tabi olm sps 93 95 mi ne notlar , hiç gitmedim ama derse ahahaha . Gitmek lazımmış . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bu arada kadikoy bileti 5, taksim 6 ytl olmus. hayirli olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 oh oh maaşallah. geçen yıl ne kadardı bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 kadikoy 4 taksim 5 miydi ole bisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 maşallah mı? abicim allahını seversin sabancıdan taksime 6 milyondan daha ucuza gitme ihtimalin var mı otostop hariç? yani adamlar 20 kaat bile yapsa yine olcak ehueuhe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 o403 lerle gidiyosun abi. 50k adam oluyo otobusun icinde. 6 milyon cok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 maaşallah(!) manasında. yalnız çok yüksek ya. IETT de günde 2 sefer ile yıkıyor ortalığı çok hoş :) Bu arada IETT yalan oldu mu yoksa ciddi ciddi 2 sefer kaldırıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 ben arabayla gidip geliyorum, gazlarsam 16 litre yakiyo 100 kmde ortalama, git gel 90 km. cok fena. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Emre, imzani direk caliyorum msn'e. Bu arada anladik zenginsin araban ar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 o kadar gerizekali bir okul ki bu, ders seciminden once asist yapacak bolumu acamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Of benim de cakisma var, dersine gitmeyecegim hocadan izin istedim, diger hocadan ister misin gibi salak bi oneriyle geldi adam, anlayamadim. Neler aliyosunuz? CS303, 408, 513; MATH414; ECON201 bi de bitirme proj dizayn benim. Emre, ECON201 calistir bana lan sd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 bio 303 ns 201 hum 206 bide tll 101. 6 kredi daha alcam ne alayim lan, danismanlar bile sallamiyo artik beni cevap vermiolar maillere = ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 econ 201 cok kolay ya, games direk. kitabi da hardcover hasta bisey. ama baya kolay, nash equilibrium falan var oyle. bi de agac muhabbeti var. ben ozgur kibristan almistim, baya eglenceli bi adam o da. tavsiye ederim. ama dota oynarken ve pokerde cok ise yaramiyor =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 nash çok kolay =( ama ödül falan vermişler ne iş anlamadım adf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 nash cidden kolay ya ama filmi guzel abi oscar yerine karistirip nobel vermis olmasinlar la sakin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 lan bu 1.sınıf dersleri ne kolpa lan ööle..bi de ders programını otomatik yapıştırmışlar leş gibi olmuş. pazartesi CIP denen şeye gircez diye ilk dersten soora 3 saat beklioruz işe bak. bi de bu R nooluo ders isimlerinin yanındaki? Recitation demiş de ne demek yani bu tekrar mı? recitation ezber demek normalde ne lan bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 asist. ler ile soru çözümü tarzı bişidi galiba. Sectionların hangileri SPS NS ve MATH da? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 rec. leri problem cozum saati gibi dusun. quiz falan yapıyorlar arada da. cip ye de gitmiyosunuz her pazartesi. aslinda hic biyere gitmene gerek olmayabilir sectigin aktiviteye bagli olarak ama koy okullarina gidip ders verme olayina da maruz kalabilirsin. erkenden secin ciplerinizi, eko kampus falan tercih edin mumkunse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 CIP mevzuu açılmışken. Proj102 ve CIP projelerinde tavsiyeleriniz neler? Kolay geçmenin yanı sıra zevk alabileceğimiz projeler neler filan? Ve seçimi ne zaman ve nasıl yapacağız? + Proj102 grup çalışması ile yapılan bir proj dersi mi yoksa bireysel mi projeler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 proj grup olayi, degisiyo sanirim her sene sunulan projelerde biz bumerang yapmistik, dönmuyodu ama b+ mi a- mi almistik neydi.birisi milletin sesini kaydetmisti sadece. kolay projeler oluyor illaki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 recitationlara girmek zorunlu yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2007 CS okucaksan Scheme projesi yapilyiro her sene ondan al Meka okucaksan robot yarismasina gir Hicbiriyse en kolayini yap ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar