Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
said:
Freshman kardeşlerle tanışsaydık ya hani not filan alış-veriş :P (bkz. çömez)

Not sorunu olmuyor mailden alış verişini yapıyorsun rahatça ondan korkun olmasın . 2. dönem full fresh derslerim var sanırım benim , yardımcı olurum. Çoğu A B gelmesi gerekirken devamsızlıktan F gelen dersler yani .
Mesaj tarihi:
maşallah mı? abicim allahını seversin sabancıdan taksime 6 milyondan daha ucuza gitme ihtimalin var mı otostop hariç? yani adamlar 20 kaat bile yapsa yine olcak ehueuhe
Mesaj tarihi:
Of benim de cakisma var, dersine gitmeyecegim hocadan izin istedim, diger hocadan ister misin gibi salak bi oneriyle geldi adam, anlayamadim.

Neler aliyosunuz? CS303, 408, 513; MATH414; ECON201 bi de bitirme proj dizayn benim. Emre, ECON201 calistir bana lan sd
Mesaj tarihi:
econ 201 cok kolay ya, games direk. kitabi da hardcover hasta bisey.

ama baya kolay, nash equilibrium falan var oyle. bi de agac muhabbeti var. ben ozgur kibristan almistim, baya eglenceli bi adam o da. tavsiye ederim. ama dota oynarken ve pokerde cok ise yaramiyor =(
Mesaj tarihi:
lan bu 1.sınıf dersleri ne kolpa lan ööle..bi de ders programını otomatik yapıştırmışlar leş gibi olmuş. pazartesi CIP denen şeye gircez diye ilk dersten soora 3 saat beklioruz işe bak.

bi de bu R nooluo ders isimlerinin yanındaki? Recitation demiş de ne demek yani bu tekrar mı? recitation ezber demek normalde ne lan bu?
Mesaj tarihi:
rec. leri problem cozum saati gibi dusun. quiz falan yapıyorlar arada da. cip ye de gitmiyosunuz her pazartesi. aslinda hic biyere gitmene gerek olmayabilir sectigin aktiviteye bagli olarak ama koy okullarina gidip ders verme olayina da maruz kalabilirsin. erkenden secin ciplerinizi, eko kampus falan tercih edin mumkunse.
Mesaj tarihi:
CIP mevzuu açılmışken. Proj102 ve CIP projelerinde tavsiyeleriniz neler? Kolay geçmenin yanı sıra zevk alabileceğimiz projeler neler filan? Ve seçimi ne zaman ve nasıl yapacağız?

+ Proj102 grup çalışması ile yapılan bir proj dersi mi yoksa bireysel mi projeler?
Mesaj tarihi:
proj grup olayi, degisiyo sanirim her sene sunulan projelerde biz bumerang yapmistik, dönmuyodu ama b+ mi a- mi almistik neydi.birisi milletin sesini kaydetmisti sadece. kolay projeler oluyor illaki.
  • Yeni Oluştur...