Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

said:
Freshman kardeşlerle tanışsaydık ya hani not filan alış-veriş :P (bkz. çömez)

Not sorunu olmuyor mailden alış verişini yapıyorsun rahatça ondan korkun olmasın . 2. dönem full fresh derslerim var sanırım benim , yardımcı olurum. Çoğu A B gelmesi gerekirken devamsızlıktan F gelen dersler yani .
Sosyal ağlarda paylaş

econ 201 cok kolay ya, games direk. kitabi da hardcover hasta bisey.

ama baya kolay, nash equilibrium falan var oyle. bi de agac muhabbeti var. ben ozgur kibristan almistim, baya eglenceli bi adam o da. tavsiye ederim. ama dota oynarken ve pokerde cok ise yaramiyor =(
Sosyal ağlarda paylaş

lan bu 1.sınıf dersleri ne kolpa lan ööle..bi de ders programını otomatik yapıştırmışlar leş gibi olmuş. pazartesi CIP denen şeye gircez diye ilk dersten soora 3 saat beklioruz işe bak.

bi de bu R nooluo ders isimlerinin yanındaki? Recitation demiş de ne demek yani bu tekrar mı? recitation ezber demek normalde ne lan bu?
Sosyal ağlarda paylaş

rec. leri problem cozum saati gibi dusun. quiz falan yapıyorlar arada da. cip ye de gitmiyosunuz her pazartesi. aslinda hic biyere gitmene gerek olmayabilir sectigin aktiviteye bagli olarak ama koy okullarina gidip ders verme olayina da maruz kalabilirsin. erkenden secin ciplerinizi, eko kampus falan tercih edin mumkunse.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...