Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Okulda yaptığın her araştırma okula gidiyor, sana değil. Sıkmış birileri güzel. Ya da başka türlü yapmıştır, okula çaktırmadan yapmıştır, o da zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spyro Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 yok aslında sıkış değil o.. mert akel'den bahsediyor arkadaş =).. 2004 veya daha öncesinde girmişseniz okula mutlaka duymuşsunuzdur bu ismi.. sabancı tarihinin en meşhur ve matrak öğrencilerinden biridir kendisi.. zamanında su tutmayan bir seramik mi ne üretmişti okulda (hatırlamıyorum şimdi tam ne olduğunu).. daha sonra da bunu bir şirkete birkaç yüz bin dolara satmıştı diye hatırlıyorum.. ardından devamlı okyanusta (sabancı'nın o zamanki dergisi, şimdi de adı aynı mı bilmiyorum) roportajı cıkar oldu eheh.. gazetelere falan da çıktı.. şu anda ne yaptığını bilmiyorum da emrinde 7-8 kişinin çalıştığı küçük bir şirketi olması ihtimal dahilinde.. bu arada, okula ilk geldiğim sene arkadaş mert akel'in başka birinin projesini alıp biraz değiştirip sattığını söylemişti ama muhtemelen sabancı efsanelerinden biridir bu =).. yine de diğerleri gerçek.. sıkış veya okuldan gizli yapma gibi bi durum olmadı.. zaten sayesinde deli gibi adı gecti üniversitenin medyada =P.. edit: yalnız o benim girdiğim sene (2003) mezun olmuştu galiba ya.. bir sonraki sene de olabilir ama şu an son sınıfta olması imkansız.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 ehua Seçil hoca bize anlatmıştı o elemanı. Ben de duydum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2008 Aral said: Fena halde kasıyorum şu an 345 için. Bu arada bu sene mezun olmuş mekacı bi adamla konuştum, malzeme bilimlerinde bi arkadaşı varmış "su tutmayan polimer yüzeyler" diye bi deney yapmış. Fayans gibi bişey geliştirmiş su tutmayan.Sonra patentini satmış 5 milyon usd gibi bi paraya. Şimdi şirketi varmış 7-8 kişi çalıştırıyomuş son sınıftaymış. Doğru mu bu? İlk başta pek inanamadım çünkü.Mert Akel bu evet, su tutmayandan ziyade bok tutmayan derdik hatta ona biz eheuh. Da son sinifta degil bitireli oldu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 cs201 i neden albert ten aldırmıyosun ilke anlamak mümkün diil adam dersi sevdiriyorsa ne güzel işte saçma saçma yorumlar yapma ders kolay adam da düzgün anlatınca sevdirince daha kolay oluo napsın dersi mi değiştirelim... ns201 de amfi yoklamaları oluo vs çakışma izni vermezler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Zaten zehra hoca(BIO332 hocası) BIO 332 alma, BIO 321 al dedi. BIO321 de CS 201 ile çakışıyor. Albert Levi'nin Sectionuna geçsem o da NS 201'in Recitation'un 1 saatiyle çakışıyor. BIO321'in diğer dersi de CS201'in diğer dersini (1 saat) içine alıyor. Albert hocanın izin vereceğini ben sanmıyorum. Öyle ne manyak bi program bu. 3 tane free elective alıcam galiba bu dönem. Ehua. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Olm çakışıyorsa bi tek sana çakışmıyo ki, başka türlü yapacaksın ders programını belli ki, öyle override izni vermezler, aşk üçgeni o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Yurtlar ne zaman belli oluyo lan 2 kişilik çıkmazsa kendimi bileklerimden tavana kesicem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bileklerinden tavana nasıl kesicen :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 News'e yazdığım mesajı buraya da yazıyorum aynen bi el atıverin: HUM 204 mü, 211 mi? Newslerdeki eski mesajları da okudum fakat tam olarak karar veremedim. İstediğim ders hem kolay olsun hem de çok baymasın. Ayrıca en önemli nokta 234235 tane take-home essay felan olmasın. Herkes 202'nin iyi olduğunu söylüyor fakat katalog sebebiyle yüksek not almanın zor olduğunu da söyleyenler var. 211'de Kelly Brewer'ın oldukça iyi olduğunu duydum. 204'te kimi tavsiye edersiniz? ya da hepsinden vazgeç 202 mi al diyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 204'te Fulya Çelikel nasıl bi de ? Filiz hocadan alamıyorum math 201 le çakışıyore. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 211'in syllabus'ına baktığımda (2007 bahardaki) %10'dan 5 tane esaynmınt gördüm, aklında bulunsun. ben de onu almayı düşünüyorum mesela. 204'ü buralarda bilenler vardır illa, yazın sinan da almıştı mesela sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 204 alırsın sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 math 204 saçmalık. kemal inan'dan alınmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-EKMEK- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 vazgeçtim. cs'ciysen alınır. aynı şeyler çünkü hemen hemen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 HUM 204'den bahsedilmesi de ayrı konu burada tabi dfjhd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Başka bi soru daha Bir CS'çinin POLS dersi alması. Şimdi ön koşul gerektirmeyen -yani benim alabildiğim- herhangi bir pols dersini alsam ilgimi çeken çok zorlanır mıyım? Çünkü aynı dersleri alan bi sürü SPS okuyan insan felan olacak. Bizi orda tokatlarlar mı? Ortalamanın altında kalıp ağlar mıyız? Yani 99 ortalama çıkmasın derslerde..? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Penth A- getirmişti modern dictators dersinden, A da olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 konuya bagli, modern dictators acaip hosuma gidiyordu, A aldim. Paper yazilcakti 15 sayfa ben 22 sayfa yazmsim falan filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 kanka yanlış örnek olma fazla yazınca da kızabiliyorlar yani fdfas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 HUM 204 alacaktım ama çakışıyo felan.. alamadım onu 202'ye de herkes zevkli diyo işte ama beni bayar gibi geldi. 211 daha ilgimi çekti edebiyat felan... o da bayar mı bilmiyom ama Bu mesajın ana sorusu CS 303 alayım mı? ya da bölüm seçmelilerinden ne alayım CS çi olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 211 seçilir mi abi oku oku oku oku hayattan soğursun 204 een güzeli bence de ama evet hiçbi programa sıkıştıramıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Peki ya CS303? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Penth onun da asistanlığını yaptıydı galiba, o iyi bilir ona danış. İlke amma bok yemişsin şu okulda iyi ki gittin. Annem de "bak ilkeye" laflarında hala, allah belanı versin ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2008 bak ilkeye sdabvacbm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Önceki 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 Sonraki 61.sayfa (Toplam 173 sayfa) Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 2
Öne çıkan mesajlar