xaty Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu dönem laptopları dersler başlamadan önce dağıtcaklarmış (12-21 arasında). bu dağıtım sırasında almayanlarda sonra 1ekimde alabilecekmiş yanlış okumadıysam. biraz saçma bi uygulama olmuş sanki ama okulun ilk günü dağıtılınca da önüne geçilemez bi yığılma olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Aga ben dun hocayla konustum, bi daha boyle olursa gelmemeyi ciddi ciddi dusunucem Harvard'a dedim, sanirim ise yaradi iyiydi baglanti bugun. Ben de hemen Teen Tryouts 29'u indirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 ya şu öğrenci kimlik kartı bilgi formundaki kimlik kartınızda kullanmak istediğiniz izim (en fazla 20 karakter, büyük harf kullanınız) ne oluyor ya? Hadi çift ismim var hangisini kullandığım soruluyor desem 20 karakter ne ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 penth share pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 said: ya şu öğrenci kimlik kartı bilgi formundaki kimlik kartınızda kullanmak istediğiniz izim (en fazla 20 karakter, büyük harf kullanınız) ne oluyor ya? Hadi çift ismim var hangisini kullandığım soruluyor desem 20 karakter ne ya? Hangi ismini kullandığın , göbek adını sevmezsin mesela istemezsin onu yazmıyosun onsuz okuyorsun , ben öyle yapıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2007 peki öğrenci kimliğine de sadece o ismi yazmıyorlar di mi? Malum kendisini kimlik olarak kullanabiliyoruz. Veya sadece onu yazmalarının bir etkisi oluyor mu? Örneğin ben iki ismimi de seviyorum :D Ama bana daha çok 2. ismim ile hitap ediliyor öyle alışmışım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Seviyosan yazdır yani , ben sevmediğim için yazdırmadım mesela , farkeden bir olay yok da , hocaların sana kullanmadığın isimle hitap etmesi bi de hangi ismini kullandığını öğreninceye kadar geçen zamana yazık bence . Şahit oldum yani kadın kızcağızın ismini 8 kere emel dedi , kız da 8 kere melis hocam dedi , kastırdı yavrum =( . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 nick falan da yazdırabilirsin :) nasıl istiyorsan öyle olcak. normal kimlik olarak geçmiyor sanırım o. sadece öğrenci olduğunu ve okula ait olduğunu belgeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 ben hocaya göre farklı ismimi kullanıyorum hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 aralarında dedikodunu yapmasınlar diye mi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 bak onu düşünmemiştim. ben genelde uyuz olduysam kullandığım adımı söylemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2007 Paso olarak da kullanılabiliyomuş Ankara'da denedim, muavin bi garip bakıyo gerçi. [ Mesaj 28 Ağustos 2007, Salı - 22:43 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 hmm... bende SU'dayım hadi bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Aga türkiye 1. cisini kapmışız , ben bırakıyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2007 bizde de emre kacar vardı naaaber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 ELAE 1.Aşama da dönemdaşlarıma başarılar dilerim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 O kolay ya , multiple choice bi de essay var , ingilizceyi KO'dan öğrenenleri elemek için yapıyolar . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2007 item pls char pls party pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 geç kalma dışında güzeldi. dikkatsizlik yapmış olabilirim bayağı :) writingde de biraz saçmalamış olabilirim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 açıklandı sonuçlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 çok şükür. SL. diğer arkadaşların nasıl acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 hangi sınav bu? ilk sınav mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Evet ELAE 1.Aşama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 benim de sl sonuc neyse ki, ama olay asıl sınavda bitiyor, bakalım 2 gun sonra onda ne yapacaz =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2007 writing de "favori tatil biçimimiz"le ilgiliydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar