Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

nileppezdel said:
Okulun sitesini karıştırdım tabi de ne bileyim öyle kontenjan olmalıymış gibi geldi yani 150 kişi cs okuyamaz heralde?

ek$i'de birisi Sabancı'da okuyanlara sık sorulan sorular gibi bi yazı yazmıştı, orada bu soruna benzer birşey vardı :) cevabı da "biz denedik, bişi olmuyo" idi :D
Sosyal ağlarda paylaş

asinanyavuz said:
Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği'nde Mart 2008 itibariyle tüm sınıflar dahil (58 kredi ve üstü) 146 öğrenci var. Buna karşın Üretim Sistemleri Mühendisliğinde 270 öğrenci var. Bunların yanında Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislikte sadece 39 kişi var. Keza diğer fakültelerde de benzer durum. Yönetim Bilimleri programında 185 kişi var. Kültürel Çalışmalar'da 23 kişi var. Diğerlerinde de var rakamlar da istek üzerine üşenmem yazarım anca :P

Kontenjan vara benziyor mu sence? Bence yok. Okul da yok diyor zaten.

sen bizim okuldaydın di mi? nasıl kontenjan yok? sen her sene sonunda form doldurmuo musun % bilmem kaç cs seçcem sps seçcem diye
okul da ona göre kaynak planlaması yapıyor ders programı ayarlıyor vs vs
okul nerde ne zmn demiş kısıtlı öğrenci bu bölümü okur bu kdr ort gerekir insanları yanlış yönlendirmeyin

sabancıda isteyen herkes derslerini geçtiği sürece istediği bölümde okur. nokta!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...