xaty Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 nileppezdel said: Okulun sitesini karıştırdım tabi de ne bileyim öyle kontenjan olmalıymış gibi geldi yani 150 kişi cs okuyamaz heralde? ek$i'de birisi Sabancı'da okuyanlara sık sorulan sorular gibi bi yazı yazmıştı, orada bu soruna benzer birşey vardı :) cevabı da "biz denedik, bişi olmuyo" idi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 asinanyavuz said: Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği'nde Mart 2008 itibariyle tüm sınıflar dahil (58 kredi ve üstü) 146 öğrenci var. Buna karşın Üretim Sistemleri Mühendisliğinde 270 öğrenci var. Bunların yanında Biyoloji Bilimleri ve Biyomühendislikte sadece 39 kişi var. Keza diğer fakültelerde de benzer durum. Yönetim Bilimleri programında 185 kişi var. Kültürel Çalışmalar'da 23 kişi var. Diğerlerinde de var rakamlar da istek üzerine üşenmem yazarım anca :P Kontenjan vara benziyor mu sence? Bence yok. Okul da yok diyor zaten. sen bizim okuldaydın di mi? nasıl kontenjan yok? sen her sene sonunda form doldurmuo musun % bilmem kaç cs seçcem sps seçcem diye okul da ona göre kaynak planlaması yapıyor ders programı ayarlıyor vs vs okul nerde ne zmn demiş kısıtlı öğrenci bu bölümü okur bu kdr ort gerekir insanları yanlış yönlendirmeyin sabancıda isteyen herkes derslerini geçtiği sürece istediği bölümde okur. nokta! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 E ben de öyle dedim? Kontenjan var mı derken, kontenjan diye bir kavram yok. Yani sınırlaması yok demek istemiştim ya. Öyle mi anlaşılıyor ya. Benim hatam pardon. Daha açıklayıcı hale getiriyorum o zaman: "Kontenjan sınırlaması vara benziyor mu sence? Bence yok. Okul da yok diyor zaten." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 şimdi oldu:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 ATARA ATAR SATIRA SATIR AGA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 15, 2008 korktum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Gelmeyin. Adam gibi adam olanlarınız gelsin sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 e sen o zaman koca okulda tek başına kalırsın AAA ALI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 gereksiz ortam germeyin, adam gibi okulunuzu okuyun./selam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Bugün tanıtım broşürü falan geldi Sabancı'nın bir kez daha aşık oldum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 hava ısınınca bi kokuo bi kokuo ohh mis şenlenioruz valla bi anda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Koku dediğin çekilir ne olacak o kadar iyi bi okulda okumak var yani :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 1- Hava sıcakken rüzgar sanayiden esince. 2- Hava yağmurluyken rüzgar sanayiden esince. Bu durumlarda odada kalmak lazım. Evelki sene kusan oldu hatırlayan var mı bilmiyorum da bir gece bir koku vardı, en efsane olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 ormanın ortasını deşmezseniz böyle olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2008 O gübreleme zamanı çok kötüydü ya. Odama gidicem diye burnumu kapaya kapaya zor gittim ben o bi kaç gün. B9 bi de of. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 ne dioduk en son? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 bişey demiyoruz? bi derdin varsa onu konuşalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 evet yeni kullanıcımın balonunu patlatmak istiorum :) her banlanınca balon mu çıkıcak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 evet de 1 haftası var patlamaz o şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Nil'i kizdirmak icin yazdim, bazi bebeler sacma sapan muhabbetler acip da tartismaya kalkarlar diye editledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Ne var ya Serdar? Derdin ne sabancıyla hı? Bırak insanlar aşık olsun, beğensin, sevsin, yüceltsin. Duygusal insanlarız biz :) Sen de Alberta'yı sev, beğen, aşık ol, yücelt, staj ayarla bana, çalış, üret, yaşa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Prawler said: Nil'i kizdirmak icin yazdim, bazi bebeler sacma sapan muhabbetler acip da tartismaya kalkarlar diye editledim. Sabancı'dan sonra Alberta'ya devam ederim belki. Zaten şu başlığa 10 tane falan mesaj attın yani beni kızdırmak için :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Alberta'ya gelme. Ilke abini ornek al, Brown, Ivy falan kas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 MIT kasayım? (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2008 gel sana B9 kasalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar