kfg Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 ahaha, iyi o zaman abi =)... onboard ekran kartı gorunce oynanmaz dedim, ne biliym ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 L100lerle M2TW oynamıştım ben. başka oyunlar da oynanıyo tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 1 gb ram vermisler siz o olmaz bu olmaz diyosunuz, biz vaktinde 56k ile internete giriyoduk ulan adsl gencligi aloo. bu mesaji yazarken bile 56k ileyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bu arada kayıt ve bilgi paketi biraz önce elime geçti, başladım formları doldurmaya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 geçen seneki l10'larda gta san andreas'tan wow'a kadar çalışıyordu. daha üstünü denedim mi hatırlamıyorum da ihtiyaç olmadı daha fazlasına :) yine verseler kullanırım yani, ama bu seferki daha iyi olmuş. aynı anda 2 oyun oynarız hem :P bu arada dizi, sinema falan seven biriyseniz arada toparlanıp derslikte projeksiyon ile dizi izleme keyfini kaçırmayın derim :D lost'un finali izlemiştik sabah 4e kadar, süper oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 benimde paketim gelmiş ama elime alamadım henüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Oha ders secimleri sirasinda ucakta olucam, gg. Okul nasi 24 unde aciliyo ya cok erken degil mi olm 27-28 falan olsaydi : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 temmuzda finallere girersin artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Syn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 amma sabancılı varmış...kıskandım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: ama elime alamadım henüz. dersler baslayinca alirsin, midtermler finaller, ellerin dolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 uf pis tırstım he! bi daha mı girsem össye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben her sene mutemadiyen giriyorum, cidden cok iyi dusunun kayit yaptirmadan once eger tereddut varsa. kalitesini cok hizli bir sekilde yitiriyor okul ve bunu durdurmak icin yaptigi bir sey de yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ben sabancida degilim, genel universite olarak diyorum, ozellikle muhendislik okuyanlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ascraeus Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: nasılsa oyun oynanmaz sırf internet ve office amaclı olacak hiç abine çekmemişsin :) sor bakalım ona bu dönem oyun oynayacağız diye hangi dersin final ödevini yapmayıp kalmış :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hehe biraz gec oldu ama mesajı attıktan sonra soyledi zaten seni de gorucez diye =)... ya hazırlık sınavı tamam da bu ilk seneki mat ve ing. derslerinden muaf olmak icin gereken sınav nası birsey ? mumkun mu yoksa yalan bir sınav mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Math ELAE 2. Aşamadan C-SL ve üstü alanlar içinmiş, Eng de A-SL alanlar içinmiş. Tabii düzeyini sınava girenlere sormak lazım. İnşallah en azından Math a girmek nasip olur ne diyeyim :D matha girmeyi arzu ediyorum ben :) Gerçi pekte mümkün gözükmüyor ya neyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 elae'yi geçemezsen zaten hazırlık okuyacağın için math'e girmenin bi anlamı kalmıyor. hazırlık okuyup 1. sınıfa başlarkende girebiliyorsun math'e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 girenler kaç puanla girdi acaba?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 bu sorudan sonra şimdi reklamlar, karşınızda ilke! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hunter007 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 ahahah ilkenin devri geçti olm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 oooOO buna diyeceğim yok adsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 HARVARD BAĞLANTI KÖTÜYDÜ DÜN YEA , WIRELESS BELEŞ HARVARD AMA KÖTÜ BAĞLAMIŞLAR YEAAA , ARKADAŞLARIMDAYIM YEAAA EV . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AzureSlayer Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 sorma Xaenin MIT de de oyleydi dün paramızla rezil oluyoruz walla lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 lan eylul 28inde staj bitiyor benim / ne is 24 [ Mesaj 23 Ağustos 2007, Perşembe - 23:46 tarihinde, _Mordrac_ tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2007 benim de eylül sonu bitiyor. erken başlayanlar bitirdi bile peh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar