asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben hala hiç giremedim. 11.45 i bekleyeceğim mecburen. o da olmazsa salla. akşam denerim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 hiç bir değişiklik yapamadım çünkü giremedim :) girdiğimde de dolmuştu zaten ne varsa. Proj102 ekledim çıktım. Nadire Banu Gümüştus mu Özlem Kazan mı Engin Kılıç mı? diye düşünüyorum şimdi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 özlem kazan'da baya bi sıkılırsın dersler sırasında. not konusunda da pek cömert değil, sıfırcı da değil bence ama not dağıtmaz kesinlikle. tartışma liderliği falan kolaydır da tek iyi yanı olabilir (2 alıntı sistemini uygulayan başka hocalar da varmış sanırım zaten). pek bişey de katmaz dersler. ben ikinci dönem uzak durmaya karar verdim, pek de tavsiye etmem başkalarına. çoğu kişi de ardına bakmadan kaç diyecektir -sistemdeki sayılara bakarsan kaçan da çook fazladır zaten- engin kılıç ile kişisel bi tecrübem yok ama çok yakınlarımdan duyduklarımı söyliyim, çabalaman gerekiyor. adamın bilgisi üst düzeyde, dersleri sıkıcı değil, hevesliysen baya bir şey katar diyolar. ama zorluğundan bahseden çok dediğim gibi. banu gümüştusla bir defa muhabbetim oldu, derslerinde nasıldır onu bilemiyorum ama tatlı bir insan kendisi, aldığım duyumlar da iyi. eğer sistemdeki doluluk oranlarına da bakarsan diğer iki hocaya göre daha çok tercih edildiğini görürsün. sanırım elinde banu hoca var, diğer sorduğun hocalara bakınca onlarda rahatça boşluk olur. eğer öyleyse tavsiyem elinde tutmandır ama başkalarının da görüşünü al, kendi seçimini yap işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 elimde çok güzel bir hum211 bulunur, takaslık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2008 NS recitlerinden bazıları dersi tekrarlayan öğrenciler için özel olarak açılmış durumda -misal ben-. O yüzden o sectionlardan birine geçmek isterseniz sistem hocadan izin alın diye mesaj veriyor. Bende de senin tam tersi bir durum var. Dersi tekrar ettiğim için sistemin ders tekrarı yapan öğrencilere atadığı sectionlardan başkasına geçemiyorum. İki gündür hocaya ulaşmaya çalışıyorum, adamdan ses yok. Sabah yine arıycam, seçeceğim iki dersin kaderi buna bağlı. Onun dışında gayet iyi gidiyor ders seçme işlemlerim. Sisteme kolay giriyorum. Bügün 9.01de sistemdeydim. Sanırm ders seçme tanrısı dualarımızı kabul edip freshlere dayanılmaz acılar vermeye and içti bu sefer. Zaten dur kafaya koydum, dilekçe vericem, aklımda ders seçimiyle ilgili şahane düzenlemeler yapacak projeler var. Bu arada HUM205'imide aldım. Herkese nasip olmaz HasbelKa'dan film dersi almak, huşu içerisindeyim. Zor olacağı kesin olmasına rağmen, ilginç bir ders olacağı bugünden belli. Bir tek FILM kodlu bir ders vardı, onu alamadığıma üzülüyorum. Diploma programım yüzünden ancak 3. gün seçebiliyordum, 2. günde cult ve va tayfası invade etti dersi. Neyse, Alpay Taralp'e ulaşamamam dışında herşey iyi gidiyor, geri kalanınıza da kolay gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IsAbeLLa Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 ben de sabancıdayım.. yani artık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2008 bilkentte değilmiydin sen? hoşgeldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 @isabella: Başk bir topicte iç mimarlık okuyorum demiştin, bizim okulda öyle bir program yok? :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2008 4 ders alıyorum mis. Ayrıca sayın dela hayatımın satışını koydu, herkes öğrensin asjdhad. Cansu hoşgeldin bu arada, max 1 ayın var "allahım ben ne ettim demeye". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Ana, hosgeldin cansu, super bi tercih yapmissin Cikti mi yurt? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 bence de güzel tercih. bu arada 7 ders aldım da 4 ders duyunca çok almışım dedim. 20 kredi bile dolmadı gerçi.. cuma boş bi de, çok mu yoğun olur ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2008 uzun uğraş sonucu sistemle mücadeleden alnımın akıyla çıkabildiğimi umuyorum. cem güneri, cemil koçak, mary wynn ve son dakikadaki kapasite artırımından alpay taralp. fena olmadı gibi. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Pazartesi tatil olur mu ya, yoğun karyağışı diyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 xaty said: bence de güzel tercih. bu arada 7 ders aldım da 4 ders duyunca çok almışım dedim. 20 kredi bile dolmadı gerçi.. cuma boş bi de, çok mu yoğun olur ki 7? Bildiğimiz? Sen kafayı yemişsin. Tatil de olmasın ben sıkıldım tatilden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 bildiğin 7 işte. 6'dan sonra gelen. uyduruk dersler var gerçi, ne kadar zorlar bilmiyorum, çok zorlicağını da düşünmüyorum. hist192,tll102,hum202,ger101,math202,cs204,ens204 aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2008 @Kaspar, freshman "dream team"i almışsın tebrikler :) İlk dönem benim de öyleydi, gerçi Ü.Ertan ile A.Alpar arasında bu kadar ayrım yapmıyorlardı ama. Mary'nin kıymetini bilmek lazım, hiç bir ders kaçırmamak lazım bence. Ben Mary'nin dersine gitmemeyi boşa kontenjan israfı olarak görüyorum şahsen :P Ayrıca tatil olsun, güzel olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Sabancı'da kar yağışından ötürü tatil olmaz. Niye? Çünkü altı üstü dizimize kadar kar var. Yurtlar bölgesine çıkalım derken yolda kaldık, kepçe ile kurtulabildi araç anca. Yani yolları tuzlamaya ya da kar küremeye ne gerek yahu? Altı üstü yolun üstünde şöyle bi ayak (bazı yerlerde bileğe kadar) kar var. Ne gerek yahu? E zaten biz de çıkamayınca donmadık, ellerimiz mosmor olmadı, dizimize kadar kar yüzünden sırılsıklam olmadık, fırtına yüzünden uçmadık (az daha yuvarlanıyordum :)). Güvenlik aracı olmasa eşyalarla süper çıkılır durumda yurtlar bölgesi. Kayak tatili için ucuz alternatif olarak kampüsümüzü kullanabilirsiniz, tüm pati halkına duyurulur... edit: haklarını yemeyelim, bizi kurtaran dozerimsi varlık, yolları açıyor. ancak o yolun sonuna gidene kadar zaten yukarısı aynı hale geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 kasper balını şey yapim yani yuh artık=) isabellaya hoşgeldin dioruz o zaman bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2008 evet bu arada isabella'ya hoşgeldin dememişiz. hoşgeldin. edit: .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Annem gibi işkolik bir kadın evden işe gidemiyorsa, benim Tarabya'dan okula gitmem nasıl beklenir? Hadi onu geç haberlerde gösteriyorlar UÇUŞLAR İPTAL diye, İzmir'de kaldı insanlar sen hangi akla hizmet okulu tatil etmezsin de, gelmeseniz de olur anlarız bir sizin durumunuzdan dersin ya. Ne kadar gerizekalısın be tosun ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 sizin Tosun siz okula gelin die bütün istanbulun yollarını açtırıomuş asdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Kampüsün içini açsalar yeter ki. Fakülteler arasında normal yolda diz boyu kar var ya. neyse ki bir kısmını küremişler de üstüne basılabilir inceliğe ermiş. FMAN'dan FENS'e geçene kadar pf. FENS'ten yurtlara çıkarken zaten faciaydı. Abartıyoruz filan ama cidden neredeyse kalçama kadar kara battım yahu. e biraz temizleseler ya... FMAN aradan şu fotoyu çektik, bu ortalama kar kalınlığı sayılabilir sanırım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 üniversiteler arası tatil vermeme trendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2008 abi millet gidio ondan oulyo bunlar..bak biz gitmedik..kimse gitmeseydi görürdüm ben tatil yapmamayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2008 ns101 recitation olmamış sabah, odadan çıkıp gitmek de istemiyorum bilen var mı nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar