Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

Aslında iki hocadan da ders almadım ama Brain Rodriguez okul içersinde çok sevilen bir öğretmen. Muhtemelen keyif alırsın dersinden. TLL hocanı ise bir araştır, TLL de hoca çok fark edebiliyor. Genelde insanlar sevmezler ama ben Özlem Kazan'dan almıştım ve çok keyifli bir hocaydı, tavsiye edebilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

Selamon said:
Aslında iki hocadan da ders almadım ama Brain Rodriguez okul içersinde çok sevilen bir öğretmen. Muhtemelen keyif alırsın dersinden. TLL hocanı ise bir araştır, TLL de hoca çok fark edebiliyor. Genelde insanlar sevmezler ama ben Özlem Kazan'dan almıştım ve çok keyifli bir hocaydı, tavsiye edebilirim.

YABRAK YA. TLL 102 alıyorum karı yüzünden bu dönem. 5 tane derse gidemedim, özür diledim, sunum yapıcam, sunum arkadaşım sattı gelmedi kız, tek başıma 2 saat sunum yaptım. Sonra durum sakattır falan dedim 2 tane herif vardı derse hiç gelmemiş, onların sunum vakitleri geldi, dedik biz yaparız oda arkadaşımla. 2. sunumu yaptım kadın mail attı çok teşekkür ederim dersimi boş geçirmekten kurtardınız beni, 5 puan ekledim size diye. Sonra gitti bıraktı beni kadın ya. Deli oldum şimdi tekrar alıyorum 102. Almayın Kazan mazan. Engin Kılıç da almayın. Seçil Sarıbayır, tadından yenmez.
Sosyal ağlarda paylaş

hadi ya seçil sarıbayır iyi mi o kadar. ben ondayım şimdi de değiştirmeyi düşünüyodum. gerçi saati uymuyo, aslında uymuyo da değil de 3.40-5.30 arası ders. math recit. ya o sırada ya da 5.40-7.30 arası oluyo. ders o kadar geç bitmesin diyodum. gerçi öncesi boş olcak.. ne kadar iyidir seçil sarıbayır
Sosyal ağlarda paylaş

off yarın saka gibi riske giricem eheh, 3 ders degistiricem, 3 unu de degistirebilirsem hem hocalar über olcak, hem de ders programı cillop olcak, ama degistiremezsem yalnızca 1 i degisicek, diger ikisi yalan olcak, o diger ikisinin biri cok onemli degil, ama digeri onemli ve onemli olanın degismesi icin onemsiz olanın da degismesi gerek, cunku saatler cakısıyor, off off... yarın sistemin gazabına ugramayız insallah eheh...
Sosyal ağlarda paylaş

hayda tam girdik term seçerken çöktü
edit:dur oldu yine de bu sefer de başka yerde kilit hay allahım
edit: ya bu ne salak bişi.girdikten sonra içerde hareket varken niye 10 dakka sonra atarki biri mantıklı bi açıklama versin. zaten bir dersi seçmek 5 dakka sürüo bi de yer yoksa o 5 dakkan boşa gidiyo dünyanıb en saçma sistemi
Sosyal ağlarda paylaş

yok ben de bıraktım zaten iyice nefret ediyorum artık bu okuldan ya sisteme bak saka gibi... ilk donem sabah sistem acıldıgında cem guneri dolmustu, o gece oylesine bakarken bi baktım bi kisi bos yer var girmistim, yine gec vakit darlayacam off off... mary saat degisimi konusunda nasıldır bilen var mı ? baska bi saatine gecmek istiyorum da cip le cakısıyo diye, nası bi tepki verir =) ?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...