Selamon Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Aslında iki hocadan da ders almadım ama Brain Rodriguez okul içersinde çok sevilen bir öğretmen. Muhtemelen keyif alırsın dersinden. TLL hocanı ise bir araştır, TLL de hoca çok fark edebiliyor. Genelde insanlar sevmezler ama ben Özlem Kazan'dan almıştım ve çok keyifli bir hocaydı, tavsiye edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pwnbot Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ozlem kazan tipinde sisman ve bodur kadin hocalardan ders almamani tavsiye edecegim ben de. hatta bu kadinlari uzak tut kendinden her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 brian cok iyi hocadir, digerini bilmiyorum. bu arada kayit silinince mail adresini elinden almalari cok mantiksiz olmus, uzdu beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 anasini satayim nasi patladi bu donem belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 ulan gelen hocalara gel ak..şansızlığın böylesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2008 Banu Hoca'dan TLL001 almıştım(hazırlıkta verilen Türkçe dersi). Dersleri oldukça zevkli geçiyordu. Freshman'de nasıl notlandırma yapıyor bilmiyorum. Notlandırmasını pek beğenmiyorlar diye duymuştum. Ha ben TLL001'i onun sayesinde geçtim o ayrı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Selamon said: Aslında iki hocadan da ders almadım ama Brain Rodriguez okul içersinde çok sevilen bir öğretmen. Muhtemelen keyif alırsın dersinden. TLL hocanı ise bir araştır, TLL de hoca çok fark edebiliyor. Genelde insanlar sevmezler ama ben Özlem Kazan'dan almıştım ve çok keyifli bir hocaydı, tavsiye edebilirim. YABRAK YA. TLL 102 alıyorum karı yüzünden bu dönem. 5 tane derse gidemedim, özür diledim, sunum yapıcam, sunum arkadaşım sattı gelmedi kız, tek başıma 2 saat sunum yaptım. Sonra durum sakattır falan dedim 2 tane herif vardı derse hiç gelmemiş, onların sunum vakitleri geldi, dedik biz yaparız oda arkadaşımla. 2. sunumu yaptım kadın mail attı çok teşekkür ederim dersimi boş geçirmekten kurtardınız beni, 5 puan ekledim size diye. Sonra gitti bıraktı beni kadın ya. Deli oldum şimdi tekrar alıyorum 102. Almayın Kazan mazan. Engin Kılıç da almayın. Seçil Sarıbayır, tadından yenmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 hadi ya seçil sarıbayır iyi mi o kadar. ben ondayım şimdi de değiştirmeyi düşünüyodum. gerçi saati uymuyo, aslında uymuyo da değil de 3.40-5.30 arası ders. math recit. ya o sırada ya da 5.40-7.30 arası oluyo. ders o kadar geç bitmesin diyodum. gerçi öncesi boş olcak.. ne kadar iyidir seçil sarıbayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Seçil Sarıbayır ne kadar iyidir diye bir şey yok. Seçil Sarıbayır en iyidir. Geçen sene bildiğin zevkle gidiyodum kadının derslerine, muhabbeti ayrı güzeldir ayrıca onu da belirteyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 ayşe yılmaz nasıldır tll'de ? degistiriym mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 en iyi goksu bilir tll hocalarini ama secil hoca gercekten iyi, bos yer varsa alin kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2008 off yarın saka gibi riske giricem eheh, 3 ders degistiricem, 3 unu de degistirebilirsem hem hocalar über olcak, hem de ders programı cillop olcak, ama degistiremezsem yalnızca 1 i degisicek, diger ikisi yalan olcak, o diger ikisinin biri cok onemli degil, ama digeri onemli ve onemli olanın degismesi icin onemsiz olanın da degismesi gerek, cunku saatler cakısıyor, off off... yarın sistemin gazabına ugramayız insallah eheh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Nereye uğramıyorsun lan, uyumadım, sabah 9u bekliyorum. Fresh milletine de özellikle sesleniyorum buradan, bi durun, bi sistemi kastırmayın iki section değiştiricez diye. Olan bize oluyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Selamon, valla gönül isterdi freshler olarak sistemi kilitlememek, ama büyük bir ihtimalle heyecanlı fresh tayfası aksiyona geçerse sistem kilitlenecek :) Öğrenci Kaynakları ders kayıtlarımızı yapmasa pek daha güzel olacaktı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 kalktık bu saate kitlicez tabi=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 aksiyon başladı. açıl sistem açıl :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 imkansız abi bu girmez yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 hayda tam girdik term seçerken çöktü edit:dur oldu yine de bu sefer de başka yerde kilit hay allahım edit: ya bu ne salak bişi.girdikten sonra içerde hareket varken niye 10 dakka sonra atarki biri mantıklı bi açıklama versin. zaten bir dersi seçmek 5 dakka sürüo bi de yer yoksa o 5 dakkan boşa gidiyo dünyanıb en saçma sistemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 allah belanı versin bannerweb !!! (cok gazım eheh), ya girdim, ns i degistiricem, degistirecegim section ın tek recitinde bos yer var, ulan onda da instructor dan ozel izin alman gerek diyor saka mı bu ya ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yahu bu ne salak yavaş bi sistemdir delircem..girmekle bitmioki..girince yeni başlıo olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Administrative staff are reviewing your registration records at this time. Please try again later. bu ne be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ehehe onu bana da dedi bi defa laptop yalan oluyodu az kalsın =), hemen dene tekrar duzeliyo... ya benimki niye boyle bilen yok mu ? ne hocadan ozel izni ya, alt tarafı recit degistiricez ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 ben giremediim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 yok ben de bıraktım zaten iyice nefret ediyorum artık bu okuldan ya sisteme bak saka gibi... ilk donem sabah sistem acıldıgında cem guneri dolmustu, o gece oylesine bakarken bi baktım bi kisi bos yer var girmistim, yine gec vakit darlayacam off off... mary saat degisimi konusunda nasıldır bilen var mı ? baska bi saatine gecmek istiyorum da cip le cakısıyo diye, nası bi tepki verir =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2008 2 kere girdik olmadı..artık gece denicez herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar