Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

eng101 kesinlikle Mary'den alınmalı bugün buna olan inancım kat be kat arttı. Hazırlık essayini sınıfta tek yazan kişi olarak, essay sorusunun yarısına "great" bir cevap yazmama rağmen, midtermde bunu yazsaydın soru yarım olduğu için 50 alırdın yani F diyerek beni uyaran kendisine ayrıca şükranlarımı sunarım. Ayrıca bugün 3 defa hocam 500 kelime çok az dememe rağmen, her seferinde farklı açıklamalar getirdiği içinde teşekkür ediyorum :) Midterm stili konusu için zaten ne kadar teşekkür etsek az...
Sosyal ağlarda paylaş

Hayır ya, iki olayı izah ediyorsun filmden, hikayeden bitiveriyor. O alır gibi olduğum F'i o yüzden alır gibi oldum zaten. Örneklendirdim güzelce, durumları izah ettim. Ama kelime limiti doldu ki sorunun diğer kısmına cevap vereyim. Sınavda da oldukça geniş sorular geliyor zaten. Dolayısıyla elinde kitabın çok rahat lead-inlerle doluyor zaten. Kendi düşünceni anlatmaya fırsatın olmuyor dönüştürüp.
Sosyal ağlarda paylaş

19 aldım ben ne bu gaz bu sene ya 29 anfi ortalaması nedir ayıptır günahtır indirin onu 15-20 civarına ne bu gaz zaten bu sene anfiler paso dolu geçen sene böylemiydi :(

labdanda 41 almışız iyimi :)o

sps'i hiç katmıyorum.. bugunkü eng'ede saygılar yeri gelmişken :)-D
Sosyal ağlarda paylaş

Keyword quizi için keyword çıkaran bir hayırsever var mı? hayrına vermicekse valla bak dorm dan dunkin' den ne istiyosa ısmarlarım.

eng saçmalamaya çok müsaitti bende saçmaladım iyi bir essay çıkmadı. Quotation yaptım bi tane :D Sonra başka bir görüşünü belirttim adamın bu alıntıya aykırı mı değil mi bilemedim. Bende bu alıntıdan anlaşılabileceği gibi dedim ama elimde patlayabilir o alıntı.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...