Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bilmiyorum :S 2 gündür kahvaltı etmiyorum. Ramazandan yeni çıktık vs. vs. vs.

Yemekhane zahmetli gibi ya :) o kadar vakit harcamak istemiyorum kahvaltıda :) İyi o zaman yarın bi cafe dorm a filan feşmekan uğrayayım bi.

Teşekkür ederiim :)
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Destekliyoruz. Canım hiç çalışmak istemiyor Midterm'e. Dün çalıştım yeter modundayım :P Ama kalmak istemiyoruum :) Ya şu 1/fonksiyon ların grafikleri nasıl çiziliyordu? (ör: 1/(x kare + 3x+5)
Mesaj tarihi:
Ciddiyim ama ya. Gidicem zaten bilg. kulübünün tanışma toplantısı varmış. Güneri'nin derste yaptığı ankete bile yazdım ama bir anlatan çıkmadı şimdiye :S

Çıkacak bu tarz bir soru içime doğuyor!
Mesaj tarihi:
nası gecti bakalım, yorumları alalım =)...

benim sınav 45-50dk'da bitti cok kıllandım, iyi gecti gibi gozukuyo da cok kotu gelebilir =)...
Mesaj tarihi:
bu ne hız : b9 faktörü galiba beni geç bırakan :P

valla bir soruda sinir oldum. (şu parçalı fonksiyonun differentiable olup olmadığını göstermemiz istenen. cidden nasıl yaptınız onu?) geri kalan güzel.
Mesaj tarihi:
Vallahi de! Aynen öyle yaptım. Yazdım limit definition dan. sonra dedim (at x=0, f(x)=x+1) dedim devam ettim. En son h/h çıktı. O da 1 ya. altada Bu sonuç bir değer çıktığına göre türevlenebilirdir yazıp bıraktım işte :)

doğruysa sevinir hatta sana bir dürüm bile ısmarlarım :)
Mesaj tarihi:
Hala uyumadım bu arada , henüz bünye alışamamış sabahlamaya mide bulantısı falan geliyor arada , tansiyonum damperli kamyona döndü sanırım . Geçen sene 4 günde 3 saat uyku temiz gidiyodum final döneminde , inşallah yine oturturum yoksa geçmez finaller .
Mesaj tarihi:

Hayal kırıklığı hayal kırıklığı ve hayal kırıklığı...
SN'ye çizdirdim grafiği. Ama sharp edge çıktı 0 noktası pff...

üff diyorum başka bişi diyemiyorum aklıma hiç gelmedi sharp edge olabileceği ya. gitti 3 puan. neyse sağlık olsun :P

Mesaj tarihi:
biraz geç kaldım galba hiç buraya bakmıodum sabancıda CS 3. sınıf b9 110 nolu odada kalıorum adım da kağan, sabancının da a.k. evet 22 sayfa boyunca ettiğiniz muabbete artık katılabilirim lol
  • Yeni Oluştur...