asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 bilmiyorum :S 2 gündür kahvaltı etmiyorum. Ramazandan yeni çıktık vs. vs. vs. Yemekhane zahmetli gibi ya :) o kadar vakit harcamak istemiyorum kahvaltıda :) İyi o zaman yarın bi cafe dorm a filan feşmekan uğrayayım bi. Teşekkür ederiim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 cafe dormda yaptır abi işte omlet falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dunkine noldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 dunkin 2 ekstra malzemeli salataya 11 kaat cakmis en son. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Dorm'un omleti kaliteli , onlardan ye . Baya iyi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Yarın mat101 sınavı var . 3. kez alıyorum artık vermem gerekiyor , ama veremeyeceğim . Üzüntümü paylaşın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 2 senede 3. defa, muthis bir skor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Rekora koşuyorum . Senin 102'ne dönmesin de . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Destekliyoruz. Canım hiç çalışmak istemiyor Midterm'e. Dün çalıştım yeter modundayım :P Ama kalmak istemiyoruum :) Ya şu 1/fonksiyon ların grafikleri nasıl çiziliyordu? (ör: 1/(x kare + 3x+5) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 GİDER MİSİN , GİT . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ciddiyim ama ya. Gidicem zaten bilg. kulübünün tanışma toplantısı varmış. Güneri'nin derste yaptığı ankete bile yazdım ama bir anlatan çıkmadı şimdiye :S Çıkacak bu tarz bir soru içime doğuyor! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 benim 102 degil rekor, 101 ama sen rekorumu cok daha kisa zamanda egale edeceksin dsfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 3. yaz okulumda 102 den gectim, hayatimda birseyler eksik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2007 Ben hala başlamadım çalışmaya . 1 dota daha , sonra söz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 2 saat kaldı ne alemdesin Xaenin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 nası gecti bakalım, yorumları alalım =)... benim sınav 45-50dk'da bitti cok kıllandım, iyi gecti gibi gozukuyo da cok kotu gelebilir =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Ya ben doldurdum bütün soruları nerdeyse , ama nasıl doldurdum , nasıl salladım belli değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 2 gün sonra da ns var pff kim çalışcak şimdi ona :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu ne hız : b9 faktörü galiba beni geç bırakan :P valla bir soruda sinir oldum. (şu parçalı fonksiyonun differentiable olup olmadığını göstermemiz istenen. cidden nasıl yaptınız onu?) geri kalan güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 x+1 fonksyonundan yapıyodun onu zaten direk differentiable çıkıyordu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Vallahi de! Aynen öyle yaptım. Yazdım limit definition dan. sonra dedim (at x=0, f(x)=x+1) dedim devam ettim. En son h/h çıktı. O da 1 ya. altada Bu sonuç bir değer çıktığına göre türevlenebilirdir yazıp bıraktım işte :) doğruysa sevinir hatta sana bir dürüm bile ısmarlarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Aynen öyle yaptım , düz aynısı . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hala uyumadım bu arada , henüz bünye alışamamış sabahlamaya mide bulantısı falan geliyor arada , tansiyonum damperli kamyona döndü sanırım . Geçen sene 4 günde 3 saat uyku temiz gidiyodum final döneminde , inşallah yine oturturum yoksa geçmez finaller . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Hayal kırıklığı hayal kırıklığı ve hayal kırıklığı... SN'ye çizdirdim grafiği. Ama sharp edge çıktı 0 noktası pff... üff diyorum başka bişi diyemiyorum aklıma hiç gelmedi sharp edge olabileceği ya. gitti 3 puan. neyse sağlık olsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
myster1o Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 biraz geç kaldım galba hiç buraya bakmıodum sabancıda CS 3. sınıf b9 110 nolu odada kalıorum adım da kağan, sabancının da a.k. evet 22 sayfa boyunca ettiğiniz muabbete artık katılabilirim lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar