Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 55 ortalamayla neden geçer miyim acaba diye sormuş ki? Sormamış ki öyle bişey neler diyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 ya o nasi 67 aldi kendisi bile bilmiyor, sizin aldiginiz notlar cidden olasi seyler mi? bence yanlis falan girilmis olabilir, cok ciddiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 syd said: ya o nasi 67 aldi kendisi bile bilmiyor, sizin aldiginiz notlar cidden olasi seyler mi? bence yanlis falan girilmis olabilir, cok ciddiyim ben tam 80 bekliyodum bi 3 puan sapma oldu sorun değil. sanıyorum senin arkın puanları fazla toplamışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Subject: Final Exam Results From: Muzaffer Akat Date: Aug 24, 2010 4:38 pm Message: Your grades for the final exam have been posted. The average is 45.8, and the standard deviation is 18.7. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Koyduk çocuğu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2010 Xaenin said: Koyduk çocuğu. now that's the winning spirit, no room for losing culture..we're teh champions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 1 tane fass elective'im kaldı, hangisini almalı bilemiyorum. econ202 (201 ve 204 aldım, bunu alırsam triology tamamlanmış olcak) hart292 - modern to contemporary art - maryse hart 444 - designing the nation - bratislav cult201 marketing301 IR201 eng300 - professional english - john landers özellikle hart 292 vs hart 444 için yorumlar lütfen..pantelicten 202, maryse den 212 aldım iki derse de aşık oldum, şimdi neyle devam etmeli bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 ha bi de mgmt201, proje ve dönem sonu sunum olayı güzel de birsürü zaman alıcı zımbırtısı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Below is the results: A : > 90 A- : > 78 B+: > 71 B : > 61 B- : > 57 C+: > 51 C : > 46 C- : > 42 D+: > 40 D : > 30 Thanks for the whole semester, and you all have a nice vacation. See you in the future.. Muzaffer bu ne şimdi ya.. kaç kişi A aldı ki o zaman, 2-3 ü geçmez heralde 250 kişilik anfide.. geçme notunu baya düşürmüş bi o iyi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2010 Alleaaaah matematikten de kurtuldum! Yeeehaaaaaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 nileppezdel said: Alleaaaah matematikten de kurtuldum! Yeeehaaaaaa!!!hehe tebrikler tabi muhendislikte okuyorsan talisiz bi yorum olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 nileppezdel said: Alleaaaah matematikten de kurtuldum! Yeeehaaaaaa!!! yanlışlardasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Abi C mi geliyo lan bana şimdi. Aktutuaurdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Bilimadamı gibi konuşma Ardeth ya, math kodlu ders almayacağım en azından. O kadarı bana yeter. Bırak da mutlu olayım =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Geliyorum sabanci! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 mulgear6 said: Geliyorum sabanci! Gel Sabacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 gitsene olm almanyaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Berk aptalsın. Bildiğin aptalsın Bari yurtta kalcaksan ve bannerweb'in açıksa başvuru yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2010 mulgear6 said: Geliyorum sabanci! kolun mu kırıldı berk? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 syd cs303 alalım mı üretimci olarak? syllabus var mı elinde bi de asistan olursan güzellik yapar mısın quizlerde? reciti senden alalım :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 sabancı duyurular said: To the attention of students who will take the 2010 ELAE Stage 1, Information about which rooms students will take the exam in will be posted on the doors of faculty buildings. STAGE ONE EXAM DATE AND TIME. Tuesday, August 31, 2010 / 10.00 – 11.30 Haydi gençler Sabancı'ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 ms301 ms302 math306 ms309 mktg301 ms405 böyle bir ms programı çok kasar mı? 301'i D+ getirdim yükseltmeye alıyorum tekrardan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Elma_v2 said: syd cs303 alalım mı üretimci olarak? syllabus var mı elinde bi de asistan olursan güzellik yapar mısın quizlerde? reciti senden alalım :P Üretim için biraz kasış olur bence şu ana kadar aldığın derslerle bi alakası olmıycak, projesi ödevi falan da başka free elective almak varken gereksiz kastırır gibime geliyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2010 el 401 hum 204, eh 4. sınıf olmayanlara başarılar =) cs303 herkese lazım derim ben evet digital elektronikçiye - ben - ayri bi güzel ama linear nasil bir bakis acisi veriyor, her dala birseyler kazandiriyorsa kanımca logic de o sekilde. asistan olup olmayacagım belli degil, ilk hafta Erkay Hoca yonetime mail atacak, maile cevap gelene kadar belli olmaz, asistan olurum olmam, yardım ederım elımden geldıgınce. tabi bunun sınırları da bellı =) sonucta TA olmaya calısıyorum Ben su an kendi notlarımı buldum onlara goz gezdiriyorum, zevkli ders bence alin ha dersi alir pek umursamazsaniz can yakabilir, ama mantıgını anlarsanız probun ılk sınava olan kısmı gibi herşey kotur kotur - eh candan da bir alıntı yapayım- Aral'a katılmıyorum, fazla kasış olmaz ben Analog IC Advance Signal Intro to Comm. Logic Hum 203 gibi "evet kaşınmışsın" dedirten bir program yaptım. en çok hum203 hayalkırıklığı oldu şekil 1a BAGIRIYORUM SAKIN HUM 203 ALMAYIN Elma elimde sadece benım ve oncekı senelerın projelerı, odevlerı ve sınavları ....benzerı seyler var =) ama http://people.sabanciuniv.edu/erkays/cs303/cs303.html sana yeterınce yardım eder ama 2009'un sitesi o sonra farklı bısı olursa benden bılmeyın :)-D 5. editte anca bu kadar anlasılır hale getirdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2010 ders programıma en uyan free elective cult201. Nasıl bi derstir kendisi? Çok kastırır mı? Zırt pırt paperı var mıdır? Son sınıf öğrencisi tembelliği içinde yürütülür mü falan? bilmeyenler için dipnot 4. sınıf BIO öğrencisiyim. teşekkürler şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar