Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2010 Xaenin said: Şöyle bişey geldi aklıma, şimdi bu adam ilk midterm öncesi sample midterm verdi, ordaki 2 tane soru mu ne aynı geldi, diğer sorular da sampleda verdiklerine benziyordu, krallar gibi oldu. 2. midtermde sample midterm sunmadı, abuk subuk işler yaptı, herkes patır patır döküldü. Şimdi yine bir sample final koymuş 6 soruluk ve sorular 2. midterme göre efsane derecede kolay. Şimdi bence inanırsak bu adam bu sample final gibi bir final yapar, 70 falan bişey alırım, siz ne yaparsınız bilmem. O yüzden hepinizi benim için dua etmeye çağırıyorum. abi adamda stabilite yok, muzo ya güven olmaz dsfsdf Bu arada eng101 den A lar falan iyiymiş ya, en garanti A gelcek dersim diye beklerken 91.5 dan B+ da bıraktı Sonja.. 55 öğrenciden 2 tanesine A verip gerisini B+ dan başlatmak nedir ya, ayar oldum resmen. Heralde şikayet gelmiş olacak ki bu dönem 15-16 kişi A almış kadından.. yani diyeceğim odur ki, bu okulda en önemli şey hocanı/asistanını iyi seçmek, gerisi hikaye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Abi arkadaşlarınıza sorun, arkadaşlarınızın arkadaşlarına sorun IR 392 alan var mı diye. Çıldırmak üzereyim yarın sınav var ve not bulamıyorum kimseden. Hocaya ulaşmak imkansız zaten, nerelere dikkat edip nelere çalışmam gerektiğini soramıyorum. Deliricem artık ben böyle salak saçma iş görmedim hayatımda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Başlık çok güzel olmuş xaenin.Baya ilgi çekici ve hoş durmuş bu arada belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Sonja çok kötü ya, başka bir hocadan alsaydım o final sorununa rağmen C+ alırdım en az Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 ŞUNLARDAN BİRİNİ TANIYAN VAR MI KAANI TANIYORUM DİYEN OLURSA KAFASINI KOPARIRIM ŞİMDİDEN SÖYLEYEYİM ÇOK GERGİNİM. Arseven, Barış (arseven) Boz, Başak (basakboz) Çakmakçı, Kaan Ali (kaancakmakci) Cılızoğlu, Meneviş (menevis) Kodaman, Can (ckodaman) Kurtuluş, Ayşenur (akurtulus) Leblebici, Derya (deryal) Pakel, Zeynep (zpakel) Sakaoğlu, Emre Tunç (tuncsakaoglu) Sarıca, Meltem (meltemsarica) Taviloğlu, Muzaffer (muzaffer) Ünübol, Esat Can (esunubol) Yılmaz, Alper (alperyilmaz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Facebooktan isimleri aratıp mesaj yollasan. Meltem Sarıca'yla ortak dersimiz olmuştu zamanında ama muhabbetim yok, ekli bile değil. Yine de sen ordaki herkese facebooktan mesaj atsan illa bi geri dönen çıkar ya.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ya bi tanesi Cemre'nin sevgilisi, ilke'nin kardeşi olan Cemre'nin de dönem boyu bir sürü bok püsür oldu derse gidemedim Cemre aracılığıyla sürekli çocuğu darladım artık rahatsızlık vermek istemiyorum. Dedim ama az önce çektim facebooktan mesaj attım valla artık yapıcak bişey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 adama yemek ısmarla bence gönlünü eğlendir madem o kadar darladım ehe ben sıfr bir arkadaşın ders notlarıyla 3 ders mi ne vermiştim tophaneye nargileye götüröüştüm teşekkrü olarak :) resmen adamın emeği vardı emzuniyetimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Ya ben de ilk sınava öyle girdim. Yine sınavdan bir gün önce ne yapacağımı bilmiyordum, arkadaş ve sevgilisi vardı okulda oturuyuolardı onların yanına gittim oturdum bir kız daha vardı tanımadığım. "Yea yarın IR sınavım var bi bok bilmiyorum" falan dedim, kız 392 mi dedi, evet dedim. Ben de alıyorum o dersi dedi ben de NOTUN VAR MI ALABİLİR MİYİM ÇEKTİREYİM Mİ:d:d:dd dedim tabi ki dedi, sonra üstüne kız gidip notları çektirip de getirdi verdi bana. Dedim insanlık ölmemiş ama şimdi o kıza ulaşamıyorum bir türlü ona güveniyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Hocaya bir mail daha attım valla artık götüm başım ayrı oynadı yemin ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Abi yok böyle bir saçmalık böyle bir eğitim anlayışı. Adam hiç bir şekilde maillere cevap vermiyor yemin ederim şikayet edeceğim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 menevis'e sordum msnden de, evdeymiş, zaten bu saatten sonra yalan olur sınav yarınsa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Abi sorsana hoca nerelerden çalışmamız gerektiğini söylemiş mi diye. Onu bilsem yeter bana geçen sınava yarım saat çalıştım 85 aldım. Harika olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Bi de sınav ders saatinde mi onu da pls. Harika olur ilkine cevap gelebilirse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 abi caps on özel mesaj atıp acilll falan yapınca cepten ulaştım arkadaşa :D midterm öncesi yokmuş. german geopoliticsten sonrası varmış, türk ve amerian dış politikalarından 1 er soru kesin gelcekmiş yani week 4 ve 5 oluyomuş. sınav saati de 16.00, final programında yazar hangi sınıfta olduğu dedi, ve biz sizin için baktık Kaan Bey, görüldüğü gibi 16.00 da FASS 1081'de http://suis.sabanciuniv.edu/HbbmInst/P_FINAL_EXAM_SCHEDULE.p_print_shedule başka bir arzunuz? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Tamam beee bi anlık panikten elim gözüm karıştı. Çok teşekkür ederim, başka bir çocuğa daha mesaj paslamıştım ondan da detaylı bir sınav analizi geldi, 2 saat çalışırım 100 alırım A gelir bu ders. Meleklerim ilan ettim seni ve diğer 2 arkadaşı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Xaenin said: Arseven, Barış (arseven) Boz, Başak (basakboz) Çakmakçı, Kaan Ali (kaancakmakci) Cılızoğlu, Meneviş (menevis) Kodaman, Can (ckodaman) Kurtuluş, Ayşenur (akurtulus) Leblebici, Derya (deryal) Pakel, Zeynep (zpakel) Sakaoğlu, Emre Tunç (tuncsakaoglu) Sarıca, Meltem (meltemsarica) Taviloğlu, Muzaffer (muzaffer) Ünübol, Esat Can (esunubol) Yılmaz, Alper (alperyilmaz) ben şu boldlu arkadaşı tanıyorum vizeden 85 almış çalışkan inek onda not oaliblir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 madem tehlike geçti bi rahatlama geldi hımını hımını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Lan inek olsam bu kadar yalvarır mıyım sanıyosun ahaha. Genel kültürle aldım o 85'i, o da dönem içinde 1 kere olur diye bu kadar panikledim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Kaan Çakmakçı and Barış Arseven are now friends. asfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2010 Çok çakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Elma_v2 said: Xaenin said: Şöyle bişey geldi aklıma, şimdi bu adam ilk midterm öncesi sample midterm verdi, ordaki 2 tane soru mu ne aynı geldi, diğer sorular da sampleda verdiklerine benziyordu, krallar gibi oldu. 2. midtermde sample midterm sunmadı, abuk subuk işler yaptı, herkes patır patır döküldü. Şimdi yine bir sample final koymuş 6 soruluk ve sorular 2. midterme göre efsane derecede kolay. Şimdi bence inanırsak bu adam bu sample final gibi bir final yapar, 70 falan bişey alırım, siz ne yaparsınız bilmem. O yüzden hepinizi benim için dua etmeye çağırıyorum. abi adamda stabilite yok, muzo ya güven olmaz dsfsdf Bu arada eng101 den A lar falan iyiymiş ya, en garanti A gelcek dersim diye beklerken 91.5 dan B+ da bıraktı Sonja.. 55 öğrenciden 2 tanesine A verip gerisini B+ dan başlatmak nedir ya, ayar oldum resmen. Heralde şikayet gelmiş olacak ki bu dönem 15-16 kişi A almış kadından.. yani diyeceğim odur ki, bu okulda en önemli şey hocanı/asistanını iyi seçmek, gerisi hikaye..eng 102 mt 91, sunum 95, derse katilim tam B- geldi DEBOROAAHH Can kodaman yaa adamin derslerle alakasi yok ama sorsna 4.00 ona sor da yarardan cok zarar da olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 cs 404, cs 301 ve jawa hakkinda slayt ya da konu anlatimi olan kimse varsa, paylasirsa cok makbule gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 syd said: cs 404, cs 301 ve jawa hakkinda slayt ya da konu anlatimi olan kimse varsa, paylasirsa cok makbule gecer Yaz okulunda cs204 ü javayla aldım, baya bi slayt ve örnek kod var elimde javayla ilgili. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2010 Bu laptopları iade etme tarihimiz ne zamandır? Yeni laptopları alma tarihimiz ne zamandır bilen var mı? Bir de ders kayıtları ne zaman olacak? Çok soru sordum evet kusuruma bakmayın ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar