Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ha bu arada ben sunu aktarmak icn gelmistim.

Sabancı Üniversitesi Kampus alanında, motorlu-motorsuz araç kullanmak Üniversitece tanınan bir ayrıcalıktır. Üniversite personelinin, öğrencilerinin ya da ziyaretçilerin doğal olarak sahip olduğu hak değildir.

tşk ediyorum sabanci universitesine aracimi sokup cikarmama izin verdigi icin 3 senedir, bu sene de seviyeli birlikteligimizin vizitesi 30 ytlden 50 ytlye firlamis. ee hayat kadininin pahalisi makbuldur.
Mesaj tarihi:
aga park problemi var ama bizde, koseni kapamazsan hadi canim fakulte binalarina diyolar. orda da olmuyo genelde yer, rektorun onune cakiyosun sen de araci.
Mesaj tarihi:
siz dua edin laptop var elinizin altında. patladım bugün sıkıntıdan IC manyağı oldum. Zaten bu mesaj için de IC deki tarama terminalleri sağolsun :) Yarın 08.40-17.30 dersim varmış hangi ara ben laptop alacağım ya :( öğle arasında da deli gibi sıra olur şimdi. pff. Bu arada var ya B10 da internet. Geçici olarak b10 da kalıyorum odadaki diğer eleman çatır çatır bağlanıyo.
Mesaj tarihi:
yalnız kullanmaya basladıgımdan beri internette belirgin bir yavaslık var, hem siteler zor acılıyor, hem de birsey indirdigimde 20'yle falan indiriyor... sizde de var mı o durum ?

P.S: bu bk paylasım nereden indirilir ?
Mesaj tarihi:
hmm ok, bu arada o sitede email imi girdim ama email'iniz kayıtta bulunamadı admin'e bildirildi tarzı birsey dendi :... ne zamana hallolur acaba ? direk link bulsam indirmek icin abimden de giris yaparım da simdi abimin mail'i yazınca bir gun bekleyin diyor...
Mesaj tarihi:
dogru girdim ya, ama mail'ler yeni verildi diye belki olmamıstır diye dusundum, bi de news'de okudum bk bi sureligine yalan olmus galiba sunucuları mı ne tasıyolarmıs...
  • Yeni Oluştur...