Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

ha bu arada ben sunu aktarmak icn gelmistim.

Sabancı Üniversitesi Kampus alanında, motorlu-motorsuz araç kullanmak Üniversitece tanınan bir ayrıcalıktır. Üniversite personelinin, öğrencilerinin ya da ziyaretçilerin doğal olarak sahip olduğu hak değildir.

tşk ediyorum sabanci universitesine aracimi sokup cikarmama izin verdigi icin 3 senedir, bu sene de seviyeli birlikteligimizin vizitesi 30 ytlden 50 ytlye firlamis. ee hayat kadininin pahalisi makbuldur.
Sosyal ağlarda paylaş

siz dua edin laptop var elinizin altında. patladım bugün sıkıntıdan IC manyağı oldum. Zaten bu mesaj için de IC deki tarama terminalleri sağolsun :) Yarın 08.40-17.30 dersim varmış hangi ara ben laptop alacağım ya :( öğle arasında da deli gibi sıra olur şimdi. pff. Bu arada var ya B10 da internet. Geçici olarak b10 da kalıyorum odadaki diğer eleman çatır çatır bağlanıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

hmm ok, bu arada o sitede email imi girdim ama email'iniz kayıtta bulunamadı admin'e bildirildi tarzı birsey dendi :... ne zamana hallolur acaba ? direk link bulsam indirmek icin abimden de giris yaparım da simdi abimin mail'i yazınca bir gun bekleyin diyor...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...