asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 sorumluluk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Birine vurarken kondom takın falan diyorlar . Katıl Sabri . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 yok, travestiler de insandir falan diyolar. gerilimli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 ha bu arada ben sunu aktarmak icn gelmistim. Sabancı Üniversitesi Kampus alanında, motorlu-motorsuz araç kullanmak Üniversitece tanınan bir ayrıcalıktır. Üniversite personelinin, öğrencilerinin ya da ziyaretçilerin doğal olarak sahip olduğu hak değildir. tşk ediyorum sabanci universitesine aracimi sokup cikarmama izin verdigi icin 3 senedir, bu sene de seviyeli birlikteligimizin vizitesi 30 ytlden 50 ytlye firlamis. ee hayat kadininin pahalisi makbuldur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 koç univ.'de 200 ytl dönemlik, saygılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 aga park problemi var ama bizde, koseni kapamazsan hadi canim fakulte binalarina diyolar. orda da olmuyo genelde yer, rektorun onune cakiyosun sen de araci. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2007 hangi odadayim ben simdi bu donem? ossye hazirlik soru bankalarimi da alip geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 yeni yurtta kalan arkadaşlar memnunlar mı hayatlarından :) internet yok diyorlar şimdilik?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 nasi yok la internet? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 harbiden yokmus, gitmesem mi acaba? oda arkadaslarim okudugunda bu mesajlari cok gec olacak zaten sdfdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 hat çekelim istersen burdan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2007 pringles kutusuyla wirelessi boostlamak gerekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Geldi geldi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 wireless diolar? hiç yoktan iidir gerçi o da.. gözünüz aydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Seneye geliyorum inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 siz dua edin laptop var elinizin altında. patladım bugün sıkıntıdan IC manyağı oldum. Zaten bu mesaj için de IC deki tarama terminalleri sağolsun :) Yarın 08.40-17.30 dersim varmış hangi ara ben laptop alacağım ya :( öğle arasında da deli gibi sıra olur şimdi. pff. Bu arada var ya B10 da internet. Geçici olarak b10 da kalıyorum odadaki diğer eleman çatır çatır bağlanıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2007 ben de bugun zar zor 1 saatlik arada aldım laptop'u... hic net problemi olmadı bende de, gerci ben de b10'da kalıyorum =)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 yalnız kullanmaya basladıgımdan beri internette belirgin bir yavaslık var, hem siteler zor acılıyor, hem de birsey indirdigimde 20'yle falan indiriyor... sizde de var mı o durum ? P.S: bu bk paylasım nereden indirilir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Sabahları olur öyle , indireceksen büyük büyük indir gece yatarken . BK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 hmm ok, bu arada o sitede email imi girdim ama email'iniz kayıtta bulunamadı admin'e bildirildi tarzı birsey dendi :... ne zamana hallolur acaba ? direk link bulsam indirmek icin abimden de giris yaparım da simdi abimin mail'i yazınca bir gun bekleyin diyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Maili kabul etmesi lazımdı ya ? Açıktır yani sizin mailler kesinlikle . Doğru girdiğinden emin misin ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 2. yerleştirmeler ne zaman? 2005-2006 da olduğu gibi yarın açıklanır mı? ps: bugün boş odalar belli olacak. 2005 te bir gün sonra açıklamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 dogru girdim ya, ama mail'ler yeni verildi diye belki olmamıstır diye dusundum, bi de news'de okudum bk bi sureligine yalan olmus galiba sunucuları mı ne tasıyolarmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 ewt şuan bk ve her türlü cc hedeleri servis dışı bildiğim kadarıyla. daha sonra tekrar deneyiniz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2007 Ben seney gelebilirsem eğer yurtta kalmak istiyorum. İkametim İzmir'de olacak. Sorun yaşar mıyım acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar