Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

SPS303 yanına hangi dersi alsam karar veremedim. SPS 303 Salı günü halloluyor. Okul yanında part-time bir iş de ayarlamaya çalışacağım, olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ders programımı o yüzden uygun yapmaya uğraşıyorum. Bir türlü karar veremedim hangi dersi alsam.

Aslında ms402 almak istiyorum ama çok fazla dersi olduğundan bir çok günümü meşgul ediyor. Lab'a gitsen yeter diyenler oldu. Dersi alan/bilen birileri varsa ne düşünüyorlar bu konuda?

Onun dışında me407, me415, ens315, ms301, cs404 alabilirim. bunlar hakkında bilen-eden var mı?
Sosyal ağlarda paylaş

asfsdfsdfsdf

ms301 al rahat, hans frenk veriyo. 2 midterm 1 final, bir de bonus sınav oluyo en düşüğün yerine geçen.
yalnız notların süperken dönem sonu iğrenç bi not gelebilir hazırlıklı ol, sağı solu belli olmuyo

sps303 de gürol hocadan almanı tavsiye ederim. 1 midterm 1 final var, ikisi de %40 ondan midterme iyi kasman lazım final değerinde yani. benim midterm 75, final 95 geldi discussion da tamken A- geldi sdfsdfsdf
Sosyal ağlarda paylaş

Konuyla ilgiliysen hart 426 inanılmaz bir ders. İlgili değilsen ölümcül gelebilir ama bilmiyorum. %30 attendance var lecturelara çünkü. Bratislav veriyor, o yüzden o 3 saatlik amfi su gibi akıp geçer. Ama sanat tarihi ile hiç bir alakam yok sırf kredi olsun diye alıyorum dersen hiç alma.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...