Elma_v2 Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 syd said: bu arada yaz okulunda olan kimler var? yani önümüzdki hafta okulda olacak olan ben pazartesi çarşamba okuldayım math203 için. kalan günler staj falan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 oha baştan beri sabacımı yazıyodu : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Abi ben yanlışlıkla Sabacı diye açmıştım de sina düzeltmişti. Ama o !'i kaldırır mısınız abi nefret ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2010 kaldırmam ben düzeltmiştim, bugün sina gene bozmuş, gene düzelttim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 %50 ye indi di mi bursları? mekatronik var di mi içerde seçmeli? bi de uçak müh. tarzı bişeyleri var mıdır acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 uçak yok, meka var. okulda ben varım hafta içi 7.00-18.00 dışında. haftasonu belli olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 pazartesi - cuma okuldayım eğer patiden ben sabancıya yeni gelcem diyen varsa gelsin ilgilenmeye calışırım okulda olanlarla da perşembe akşamı buluşsak mı ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2010 Ben Perşembe akşamı okulda olmayacğım muhtemelen. Ancak Salı günüm tamamen boş ve tüm gün okuldayım, gelmek isteyen olursa gezdiririm okulu, anlatırım falan sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 aquila said: kaldırmam ben düzeltmiştim, bugün sina gene bozmuş, gene düzelttim. Güzellikle soruyorum bak şükrü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2010 syd said: pazartesi - cuma okuldayım eğer patiden ben sabancıya yeni gelcem diyen varsa gelsin ilgilenmeye calışırım okulda olanlarla da perşembe akşamı buluşsak mı ne? pazartesi ya da çarşamba olursa uyar bana..diğer günler itü maslak'tayım staj için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2010 Elma_v2 said: @prawler: işe girdim derken? kampüste mi çalışacaksın? @syd: 2 saat? kampüs-kadıköy 45 dk, kampüs-taksim 1 saat sürüyo max. Yok gerçek hayatta işe girdim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2010 ben fens 1033'deyim isteyen uğrayabilir, vlsi labı, kapıyı çaldıktan bi müddet sonra açılmıyorsa kaçmışımdır =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2010 SPS303 yanına hangi dersi alsam karar veremedim. SPS 303 Salı günü halloluyor. Okul yanında part-time bir iş de ayarlamaya çalışacağım, olur mu olmaz mı bilmiyorum ama ders programımı o yüzden uygun yapmaya uğraşıyorum. Bir türlü karar veremedim hangi dersi alsam. Aslında ms402 almak istiyorum ama çok fazla dersi olduğundan bir çok günümü meşgul ediyor. Lab'a gitsen yeter diyenler oldu. Dersi alan/bilen birileri varsa ne düşünüyorlar bu konuda? Onun dışında me407, me415, ens315, ms301, cs404 alabilirim. bunlar hakkında bilen-eden var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 cs404 al çok kolay, 201 gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 vazgectim ondan, ama gel ver derlerse dusunebilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Prawler said: Elma_v2 said: @prawler: işe girdim derken? kampüste mi çalışacaksın? @syd: 2 saat? kampüs-kadıköy 45 dk, kampüs-taksim 1 saat sürüyo max. Yok gerçek hayatta işe girdim =) defegrgt5rhy adam üniversiteyi gerçek hayattan dışlamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2010 asfsdfsdfsdf ms301 al rahat, hans frenk veriyo. 2 midterm 1 final, bir de bonus sınav oluyo en düşüğün yerine geçen. yalnız notların süperken dönem sonu iğrenç bi not gelebilir hazırlıklı ol, sağı solu belli olmuyo sps303 de gürol hocadan almanı tavsiye ederim. 1 midterm 1 final var, ikisi de %40 ondan midterme iyi kasman lazım final değerinde yani. benim midterm 75, final 95 geldi discussion da tamken A- geldi sdfsdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Xaenin said: Abi ben yanlışlıkla Sabacı diye açmıştım de sina düzeltmişti. Ama o !'i kaldırır mısınız abi nefret ederim. yok şükrü düzeltmiş ben bozdum aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2010 hum 224 bu ders cidden Pink Floyd, Beatles, The Who, Led Zeppelin ve bissürü virtiözler üstüne mi kurulu yoksa kolpa mı? bilen var mı hart 426 ama almayı düşünüyorum güzel midir? cs303 4 kredi ders, kesin alın, alan bana haber versin =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 303 asistanı mısın yoksa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Konuyla ilgiliysen hart 426 inanılmaz bir ders. İlgili değilsen ölümcül gelebilir ama bilmiyorum. %30 attendance var lecturelara çünkü. Bratislav veriyor, o yüzden o 3 saatlik amfi su gibi akıp geçer. Ama sanat tarihi ile hiç bir alakam yok sırf kredi olsun diye alıyorum dersen hiç alma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 HUM224 açılmıyo galiba bu dönem :/ bana free elective önerebilecek biri var mı? yine her bişey çakışıyor programla. altı üstü 3 dersim var ve de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2010 bratislav reis yaa hum 202 a- almistim hart 426 asistani yakinarkadasim ama bilirsin sabancida kimse yogurdum eksi demez sorayim dedim o nedenle peki nootu nasil dersin a- ya da a full devamlilik ve ilgi ile zorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 ABİ SMILEY NE ALLAH AŞKINA YOK EDİYORSUNUZ BENİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2010 abi modern diktatorler alin cemil kocak'tan, en kral fass elective bi de ben cok sansli bi adam oldugum icin erdal inonu'den bilim tarihi aldim tabi fass elective olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar