Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 ne dandik bir şenliktir pehh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 sesu said: Salı galiba ya. Köpüklü'nün ordaydım çok kalabalıktı normal görmemen^^caps lock açmıştım tarihi farkettim sonra kapadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2010 fena eğlenmedim aslnda. gerçi ortam veya çıkanlarla hiç bir alakası yok. özellikle son çıkanlar göle girip su içinde söylese daha az eğlendirmezdi. arkadaşlarla öncesinde ve sırasında güzel geçti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 sps ve cult kitaplarini satmayi dusunen varsa bana haber verebilir mi? hatta hum, soc falan da dahil buna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 zaidral said: Privhunter said: bugün dianın önünde türbanlı bi kızla japon bi çocuğu el ele yürürken gördüm :S oda arkadasimdi o benim bir donem, fena fgci hangisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 turban takmayan... bizimki oyle bir odaydi ki dela bile 1 donem katlanabildi. bir donemde 4 kisi geldi ve gitti odaya haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 dela ne kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2010 herkes elimden geçti diyosun yani cem ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Dela'dan tut türkçe repçiye kadar her kesimden insan yaşadı o odada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 bir ay boyunca tekli koltukta yasayanlari unutma(!) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Benimki bir azim oykusu ama, dusundukce belim agrir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2010 nesi var türkçe repin aptal şapşal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 OOOOOOOH SUBMITLEDIM OOOH 11 SAYFA PAPER OOOH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Ahahaha 17:00'da mı kapanıyodu? =D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Aynen öyle, Indiana Jones gibi kapının altından kayarak geçtim son saniyede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 asdasd gratz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2010 Xaenin said: Aynen öyle, Indiana Jones gibi kapının altından kayarak geçtim son saniyede. kaç level oldun sadfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
syd Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2010 aaa ben burayı şimdi gördüm :D elektronik, cs, meka junior var mi? hihi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2010 sunu bir daha yazayim zaidral said: sps ve cult kitaplarini satmayi dusunen varsa bana haber verebilir mi? hatta hum, soc falan da dahil buna. bir de bu donem 2 veya 4u bitireniniz veya arkadaslariniz varsa bana ulasirsa sevinirim, anladiniz siz onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Yuksek lisans mulakatinda ne soruluyor? Standart muhabbet mi donuyor yoksa oturup algoritma soruyorlar mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Arkadaşlar ben SA mezunuyum yalnız "mymail.sabanciuniv.edu" linkinden mailiıma giremiyorum, gene link mi değişti veya bu sorun sadece bende mi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 zaidral said: sunu bir daha yazayim zaidral said: sps ve cult kitaplarini satmayi dusunen varsa bana haber verebilir mi? hatta hum, soc falan da dahil buna. bir de bu donem 2 veya 4u bitireniniz veya arkadaslariniz varsa bana ulasirsa sevinirim, anladiniz siz onu. CIW vereyim diyeceğim ama sen bitirmişsin anlaşılan freshi =D elimde sps kitabı olarak sadece o var da Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 riglous said: Yuksek lisans mulakatinda ne soruluyor? Standart muhabbet mi donuyor yoksa oturup algoritma soruyorlar mi?ben girmedim ama algoritma sorduklarini sanmiyorum, standart + unide yaptigin arastirma tabanli seyler uzerine sohbettir tahminen, teknik kismina da girerler ama algoritma sormazlar diye tahmin ediyorum. giren bi arkadasima sorayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 JsH said: Arkadaşlar ben SA mezunuyum yalnız "mymail.sabanciuniv.edu" linkinden mailiıma giremiyorum, gene link mi değişti veya bu sorun sadece bende mi var? SA mezunuysan webmail.sabanciuniv.edu yu denemen daha mantıklı olabilir sanki? mymail'e geçirdiler mi ki mezunları? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2010 Valla bizi de geçirdiler :> 2 gün öncesine kadar girebiliyordum iki gündür kesinlikle açamıyorum siteyi, mymail olanı, webmail olan açılıyor ama onda eski maillar var, yenileri mymail a geliyor. Sizin mymaillar düzgün şekilde açılıyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar