Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
fena eğlenmedim aslnda. gerçi ortam veya çıkanlarla hiç bir alakası yok. özellikle son çıkanlar göle girip su içinde söylese daha az eğlendirmezdi. arkadaşlarla öncesinde ve sırasında güzel geçti..
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
sunu bir daha yazayim
zaidral said:

sps ve cult kitaplarini satmayi dusunen varsa bana haber verebilir mi? hatta hum, soc falan da dahil buna.

bir de bu donem 2 veya 4u bitireniniz veya arkadaslariniz varsa bana ulasirsa sevinirim, anladiniz siz onu.
Mesaj tarihi:
Arkadaşlar ben SA mezunuyum yalnız "mymail.sabanciuniv.edu" linkinden mailiıma giremiyorum, gene link mi değişti veya bu sorun sadece bende mi var?
Mesaj tarihi:
zaidral said:

sunu bir daha yazayim
zaidral said:

sps ve cult kitaplarini satmayi dusunen varsa bana haber verebilir mi? hatta hum, soc falan da dahil buna.

bir de bu donem 2 veya 4u bitireniniz veya arkadaslariniz varsa bana ulasirsa sevinirim, anladiniz siz onu.

CIW vereyim diyeceğim ama sen bitirmişsin anlaşılan freshi =D elimde sps kitabı olarak sadece o var da
Mesaj tarihi:
riglous said:

Yuksek lisans mulakatinda ne soruluyor? Standart muhabbet mi donuyor yoksa oturup algoritma soruyorlar mi?
ben girmedim ama algoritma sorduklarini sanmiyorum, standart + unide yaptigin arastirma tabanli seyler uzerine sohbettir tahminen, teknik kismina da girerler ama algoritma sormazlar diye tahmin ediyorum. giren bi arkadasima sorayim.
Mesaj tarihi:
JsH said:

Arkadaşlar ben SA mezunuyum yalnız "mymail.sabanciuniv.edu" linkinden mailiıma giremiyorum, gene link mi değişti veya bu sorun sadece bende mi var?

SA mezunuysan webmail.sabanciuniv.edu yu denemen daha mantıklı olabilir sanki? mymail'e geçirdiler mi ki mezunları?
Mesaj tarihi:
Valla bizi de geçirdiler :> 2 gün öncesine kadar girebiliyordum iki gündür kesinlikle açamıyorum siteyi, mymail olanı, webmail olan açılıyor ama onda eski maillar var, yenileri mymail a geliyor.
Sizin mymaillar düzgün şekilde açılıyor mu?
  • Yeni Oluştur...