xaty Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 21, 2010 3 shuttle'ı da gayet dolanıyor, dün bulundum kendisinde. Tamamen doluydu ayrıca. ms303 eski midterm sorularını derste çözüp koydu zaten internete, onun dışında bk'da da vardı bi mt ama hangi senenin, internete koyulanlardan farklı mı bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2010 MSci patilerden exchange'e gitmelik ülke/şehir tavsiyesi olan var mıdır? başvuru deadline ı baya yaklaştı, arayışlardayım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 İnternet hızlanmış biraz; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2010 Ahaha nasıl yalan, bugün okuldaydım daha youtubedan video loadlanmıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2010 LAN'da o kadar hız alamazsın ki nette alasın :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 mezunlar, mezun portalindan bilgilerini guncellesin, nisan ortasinda bilgilerini guncelleyenlerden birine cekilisle ipad vereceklermis, satarsiniz sonra sdfs guzel olmus portal bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 o gun oyleydi internet bi kac saat. Bazılarının kullanıcı adını fln kabul etmedigi siralarda bana hiç bişi sormuodu. Ne yapcagimi sasırdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2010 Erasmus başvuruları bitti. Başvuru yapan patiler nereleri yazdılar? Ben 4 tercihimi de jönköping ve malardalen olarak yaptım (fall-spring). Gelecek hafta da mülakat varmış. Bekleyişlerdeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 bugün dianın önünde türbanlı bi kızla japon bi çocuğu el ele yürürken gördüm :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2010 En kozmopolit okul bizim okul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 adam alismis tabi mozaik mozaik, koymaz ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2010 o japon büyük ihtimalle türk, vardı öyle japon görünümlü türk sabancıda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 18, 2010 Elma_v2 said: Erasmus başvuruları bitti. Başvuru yapan patiler nereleri yazdılar? Ben 4 tercihimi de jönköping ve malardalen olarak yaptım (fall-spring). Gelecek hafta da mülakat varmış. Bekleyişlerdeyim. çıktı mı bir yerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Privhunter said: bugün dianın önünde türbanlı bi kızla japon bi çocuğu el ele yürürken gördüm :S oda arkadasimdi o benim bir donem, fena fgci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2010 fetocu oda arkadaşım olsa yurttan ayrılırdım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elma_v2 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2010 Hell yeah! Malardalen University, Vasteras, Sweden.. Spring 2010-2011 with grants.. CS cilerden çok giden varmış sanırım bu okula.. Çok güzel ms dersleri de var programa baktım. Junior spring çıkması daha bi hoş oldu, suggested programdaki junior spring dönemi derslerini şimdi sophoda veriyorum zaten orda 1 core alıp yatabilirim okulu uzatmayacak şekilde :D nuki said: Elma_v2 said: Erasmus başvuruları bitti. Başvuru yapan patiler nereleri yazdılar? Ben 4 tercihimi de jönköping ve malardalen olarak yaptım (fall-spring). Gelecek hafta da mülakat varmış. Bekleyişlerdeyim. çıktı mı bir yerler :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2010 istersen Mälardalen'e giden 3 sopho yakın tanıdığım da acaba mı dedim ama junior diyince işler değişti :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2010 off Sabancı için LOI yazmam lazım Pehhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 bunu da mı görecektik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 sdasfas yazıkmış. Sinan geçen gün seni gördüm okulda, kalkıp selam vereyim diyene kadar ortadan kayboldun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 aa hadi ya, tüh. ben niye görmedim ki ama? ne zaman geldin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Salı galiba ya. Köpüklü'nün ordaydım çok kalabalıktı normal görmemen^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2010 Sabancı'dan Atatürk Havalimanına fiyat/performansı en iyi şekilde nasıl gidilir? Pazar 12.25'teki uçağa yetişmek için kullancağım için Shuttle kullanamıyorum :S (Tuzla'dan Banliyö ile Bostancı'ya gitmek, oradan Deniz Otobüsü'yle Bakırköy'e geçip oradan da Taksi veya HAVAŞ'a binmek mantıklı mıdır?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 aynen öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2010 Sabiha Gökçen'e gidip oradan Havaş ile Taksim'e gidip oradan Havaş ile Atatürk'e gitmeyi düşündüm sonradan. O daha mı rahat olur sanki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar