Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Aral said:

Bu arada CS201 aldım bu dönem(fresh 2. dönemim), zorluk açısından nasıldır, diğer fresh 2.dönem dersleriyle beraber yürütülebilir mi?
cs201 ödevlerini uygun bir fiyata yaparım :)
Mesaj tarihi:
oha biri agir tasak gecmis lan wikipedia'da sabanciyla

said:
Sabancı University has 3495 students, of whom 2879 are undergraduates and 616 are graduates. Females make up 45% of the student body. Sabancı University hosts an extremely selective undergraduate population; about 0,01% of the undergraduates rank in the top 1000 of students who take the annual Turkish University Entrance Examination, and 2,5% rank in the top 3000. Forty percent (97%) of the student body come from private high schools. The university draws from over 5 different cities in Turkey.
Mesaj tarihi:
Bu arada CS odevi isine ben de giriyorum. CS201 her odevden 10 tane falan yapicam, alici bulanla 75% bana 25% ona seklinde bolusuruz.
CS202 ve ENS302 de yaparim talep olursa 1-2 tane ama pahali olur onlar.
Mesaj tarihi:
Penthesilea said:

Bu arada CS odevi isine ben de giriyorum. CS201 her odevden 10 tane falan yapicam, alici bulanla 75% bana 25% ona seklinde bolusuruz.
CS202 ve ENS302 de yaparim talep olursa 1-2 tane ama pahali olur onlar.
hobaa, 5 er 6 şar yollayım gelirse :D
Mesaj tarihi:
Xaenin said:

Bana laf ediyorsun ama hala okul ile ilişiğini tam olarak kesememişsin yumuşak g li çocuk.

XUXUXUX.
nası kesememişim ya, borcum falan mı kalmış :S
XOXO gossip boy
Mesaj tarihi:
pazartesi tek dersim 8.40'ta başlayıp 9.30'da bitiyor. hatta o kadar sürmüyor bile bazen. üstelik recitation. üstelik phys211 dersinin.

prş günü 8.40 lab'ı çok üzücü ama :(
  • Yeni Oluştur...