JsH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Hazır bu kdr sabacılıyı bulmuşken bi daha sorayım, bu lisansüstüler için oryantasyon programına gitmenin bi anlamı oluyor mu? hem de 2 gün ya, ben birine gidip diğerine gitmemeye karar verdim gibi.. Şu oryantasyon programına daha önce giren varsa berigelsin gari.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 asinanyavuz orası rektörün arada sırada kaldığı malikane. şahanedir istanbulda olsa değeri ölçülemez o derecedir. jsh oryantasyona gitmene hiç gerek yok bişi olursa bize sorarsın anlatırız oryantasyonda bişi anlatılmıyo.
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Neşeli Günler Kumpanyası'nı izleyip "Allahım nereye geldim ben?" diyebilirsin ama .
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 rektör boğazda villada kalıo, napsın dağ başındaki evini. arada kokteyl falan vermeye gelio ama. parti marti yapıo, kız fln atıodur
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bi de geçen sene yurt başvuru formlarında benim adımı çıkarttı yurda girenler listesinden . Öyle de bne bir arkadaştı tosun .
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 of ne oryantasyondu ya. yorucu bişiymiş. Fakat Tiyatro Kulübüne ve Müzikus'a hayranlıklarımı sunuyorum buradan. Bir ikincisi B9 denildiği kadar uzak ya :S
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 B8 giriş katında oturan arkadaş edin kendine . Yemek sipariş edip oraya kurulacaksın kapıdan aradıklarında . Benim geçen seneki odam b8 en alt kattaydı , yemek gelince arabayı görüp camdan atlayıp alıyordum . Küçük bir detay gibi gözükebilir , ama pek değil .
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 nası? niye ki? b9 a gelemiyor mu yemeği getiren şahıs? yoksa bir kısıtlama filan mı var?
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Yok b9 caddeye uzak , işkence oluyor beklemek kışın .
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 muafiyeti de geçtik ingilzice notum A oldu mis gbi
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben muafiyete girmedim , unuttum falan . Ama freshman english gerçekten inanılmaz eğlenceli bir ders . Rock'n Roll tarihi işlemiştik , projemi body art yaptım vs. öyle düşün . Yani hem çok eğlendiydim hem de A yla geçtiydim mis gibi oldu . Gerçi 2. dönem bir anda nolduğunu şaşırıyorsun ilk dönem uyuşturucu falan işlerken bi anda Taliban falan görünce .
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya konu dışı bir soru. bu SU-Net i kullanmak için kullanacak her cihazı keydettirmek mi luzum. Cep telefonundan WLAN açılmıyor çünkü :(
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya ders programını aldım da; 1048, G016, G036 tarzı şeyler sınıf isimleri mi oluyo? 6-7 tane farklı sınıf var da eğer sınıflarsa. Bi de tek ingilizceye sadece bi öğretmen mi giricek? tek isim yazmışlar
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 O dediklerin sınıf evet de hazırlıktaki hoca sayısını bilemiyorum . Ama tek yazıyorsa tektir . [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:38 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi CIP yi anlatsanıza bi de ya. fikrim var da hakkın da tam bilmiyorum.
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Aman Allah'ım oryantasyondan kaçtın mı yoksa :PPP Ben de yeniyim bildiğin üzere. Tek yardım edebileceğim bu.
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 oha nerden bildin :D bunu mu anlattılar yoksa? ehue abi pink floyd coverlarını dinledim sonra çıktım ben gezerek öğrenicem diye, daldıl gördüğüm yere =) 4te de bindim gittim valla trafik vardı zaten bi de, 18.30da binsem yeni gelmiş olurdum heralde eve
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Anlattılar CIP'i filan daha ne varsa :) Ama salon yarıdan aşağıya düşmüştü tabii :) 16.00-16.30 gibi bitti zaten yolladılar milleti eve. 1,5 saat önce filan yani planlanandan :)
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi zaten utandım ya çıkarken, çıkışa yakın oturuyodum bi kalkim dedim, arkamdan çıktı yarısı. o an geri dönmeyi bile düşündüm ama artık çok geçti :p bu arada a3 b9dan daha uzak gibi geldi ya rektörlüğün ordan yürümeye başlayınca :D bi de acayip kurumuş bağ bahçe [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:53 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir ]
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 CIP dediğin Civic Involvement Project . Bilmemkaç taneden birini seçip yapman lazım mezun olana kadar . Okul çocukları var mesela , köy okullarına gidip bişeyler öğretmeye çalışıyorsun . Cinsel bilmem ne var , eko kampüs var çevreye duyarlılık vs . İlk seneden alın halledin sonra ağlamayın benim gibi .
Öne çıkan mesajlar