JsH Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Hazır bu kdr sabacılıyı bulmuşken bi daha sorayım, bu lisansüstüler için oryantasyon programına gitmenin bi anlamı oluyor mu? hem de 2 gün ya, ben birine gidip diğerine gitmemeye karar verdim gibi.. Şu oryantasyon programına daha önce giren varsa berigelsin gari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 asinanyavuz orası rektörün arada sırada kaldığı malikane. şahanedir istanbulda olsa değeri ölçülemez o derecedir. jsh oryantasyona gitmene hiç gerek yok bişi olursa bize sorarsın anlatırız oryantasyonda bişi anlatılmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Neşeli Günler Kumpanyası'nı izleyip "Allahım nereye geldim ben?" diyebilirsin ama . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Ahuha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 rektör boğazda villada kalıo, napsın dağ başındaki evini. arada kokteyl falan vermeye gelio ama. parti marti yapıo, kız fln atıodur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Bi de geçen sene yurt başvuru formlarında benim adımı çıkarttı yurda girenler listesinden . Öyle de bne bir arkadaştı tosun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 of ne oryantasyondu ya. yorucu bişiymiş. Fakat Tiyatro Kulübüne ve Müzikus'a hayranlıklarımı sunuyorum buradan. Bir ikincisi B9 denildiği kadar uzak ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 B8 giriş katında oturan arkadaş edin kendine . Yemek sipariş edip oraya kurulacaksın kapıdan aradıklarında . Benim geçen seneki odam b8 en alt kattaydı , yemek gelince arabayı görüp camdan atlayıp alıyordum . Küçük bir detay gibi gözükebilir , ama pek değil . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 nası? niye ki? b9 a gelemiyor mu yemeği getiren şahıs? yoksa bir kısıtlama filan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Yok b9 caddeye uzak , işkence oluyor beklemek kışın . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 muafiyeti de geçtik ingilzice notum A oldu mis gbi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 tebrikler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Ben muafiyete girmedim , unuttum falan . Ama freshman english gerçekten inanılmaz eğlenceli bir ders . Rock'n Roll tarihi işlemiştik , projemi body art yaptım vs. öyle düşün . Yani hem çok eğlendiydim hem de A yla geçtiydim mis gibi oldu . Gerçi 2. dönem bir anda nolduğunu şaşırıyorsun ilk dönem uyuşturucu falan işlerken bi anda Taliban falan görünce . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya konu dışı bir soru. bu SU-Net i kullanmak için kullanacak her cihazı keydettirmek mi luzum. Cep telefonundan WLAN açılmıyor çünkü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 ya ders programını aldım da; 1048, G016, G036 tarzı şeyler sınıf isimleri mi oluyo? 6-7 tane farklı sınıf var da eğer sınıflarsa. Bi de tek ingilizceye sadece bi öğretmen mi giricek? tek isim yazmışlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Hazırlık mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 O dediklerin sınıf evet de hazırlıktaki hoca sayısını bilemiyorum . Ama tek yazıyorsa tektir . [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:38 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi CIP yi anlatsanıza bi de ya. fikrim var da hakkın da tam bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Aman Allah'ım oryantasyondan kaçtın mı yoksa :PPP Ben de yeniyim bildiğin üzere. Tek yardım edebileceğim bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 oha nerden bildin :D bunu mu anlattılar yoksa? ehue abi pink floyd coverlarını dinledim sonra çıktım ben gezerek öğrenicem diye, daldıl gördüğüm yere =) 4te de bindim gittim valla trafik vardı zaten bi de, 18.30da binsem yeni gelmiş olurdum heralde eve Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Anlattılar CIP'i filan daha ne varsa :) Ama salon yarıdan aşağıya düşmüştü tabii :) 16.00-16.30 gibi bitti zaten yolladılar milleti eve. 1,5 saat önce filan yani planlanandan :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dlhangman Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 abi zaten utandım ya çıkarken, çıkışa yakın oturuyodum bi kalkim dedim, arkamdan çıktı yarısı. o an geri dönmeyi bile düşündüm ama artık çok geçti :p bu arada a3 b9dan daha uzak gibi geldi ya rektörlüğün ordan yürümeye başlayınca :D bi de acayip kurumuş bağ bahçe [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:53 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 CIP dediğin Civic Involvement Project . Bilmemkaç taneden birini seçip yapman lazım mezun olana kadar . Okul çocukları var mesela , köy okullarına gidip bişeyler öğretmeye çalışıyorsun . Cinsel bilmem ne var , eko kampüs var çevreye duyarlılık vs . İlk seneden alın halledin sonra ağlamayın benim gibi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Cinsel bilmemne derken? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar