Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Hazır bu kdr sabacılıyı bulmuşken bi daha sorayım, bu lisansüstüler için oryantasyon programına gitmenin bi anlamı oluyor mu? hem de 2 gün ya, ben birine gidip diğerine gitmemeye karar verdim gibi..
Şu oryantasyon programına daha önce giren varsa berigelsin gari.
Mesaj tarihi:
asinanyavuz orası rektörün arada sırada kaldığı malikane. şahanedir istanbulda olsa değeri ölçülemez o derecedir.

jsh oryantasyona gitmene hiç gerek yok bişi olursa bize sorarsın anlatırız oryantasyonda bişi anlatılmıyo.
Mesaj tarihi:
B8 giriş katında oturan arkadaş edin kendine . Yemek sipariş edip oraya kurulacaksın kapıdan aradıklarında . Benim geçen seneki odam b8 en alt kattaydı , yemek gelince arabayı görüp camdan atlayıp alıyordum . Küçük bir detay gibi gözükebilir , ama pek değil .
Mesaj tarihi:
Ben muafiyete girmedim , unuttum falan . Ama freshman english gerçekten inanılmaz eğlenceli bir ders . Rock'n Roll tarihi işlemiştik , projemi body art yaptım vs. öyle düşün . Yani hem çok eğlendiydim hem de A yla geçtiydim mis gibi oldu . Gerçi 2. dönem bir anda nolduğunu şaşırıyorsun ilk dönem uyuşturucu falan işlerken bi anda Taliban falan görünce .
Mesaj tarihi:
ya ders programını aldım da; 1048, G016, G036 tarzı şeyler sınıf isimleri mi oluyo? 6-7 tane farklı sınıf var da eğer sınıflarsa. Bi de tek ingilizceye sadece bi öğretmen mi giricek? tek isim yazmışlar
Mesaj tarihi:
O dediklerin sınıf evet de hazırlıktaki hoca sayısını bilemiyorum . Ama tek yazıyorsa tektir .

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:38 tarihinde, Xaenin tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
oha nerden bildin :D bunu mu anlattılar yoksa? ehue

abi pink floyd coverlarını dinledim sonra çıktım ben gezerek öğrenicem diye, daldıl gördüğüm yere =) 4te de bindim gittim valla trafik vardı zaten bi de, 18.30da binsem yeni gelmiş olurdum heralde eve
Mesaj tarihi:
abi zaten utandım ya çıkarken, çıkışa yakın oturuyodum bi kalkim dedim, arkamdan çıktı yarısı. o an geri dönmeyi bile düşündüm ama artık çok geçti :p

bu arada a3 b9dan daha uzak gibi geldi ya rektörlüğün ordan yürümeye başlayınca :D

bi de acayip kurumuş bağ bahçe

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 21:53 tarihinde, dlhangman tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
CIP dediğin Civic Involvement Project . Bilmemkaç taneden birini seçip yapman lazım mezun olana kadar . Okul çocukları var mesela , köy okullarına gidip bişeyler öğretmeye çalışıyorsun . Cinsel bilmem ne var , eko kampüs var çevreye duyarlılık vs . İlk seneden alın halledin sonra ağlamayın benim gibi .
  • Yeni Oluştur...