kehribar21 Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Burda asıl soru şu olması lazım bence. Hoca not'u düşürtücek mi acaba? Kimi hocalar prensip olarak buna izin vermiyolar yani. ps. kaspar naber ya, görüşelim bi aralar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2010 hüsnü hocayı tanıyanlar bu soruya da yorum yapabilir mi lütfen :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 C alınca üzülenler var iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 bakalım ya attım ben mail. tekrar aladabilirim en güzeli aslında. umarım düşürür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 gpaini cok etkiliyosa dusur tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Bu dönemde sps 322 açılmıyormuş çok mutsuzum şu an :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 sps 322 ne ki? ben müzik derslerinin tamamının aynı saatte başlaması yüzünden çok mutsuz oldum, sonra geçti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2010 Football and Nationalism ya da onun gibi bişey :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Fen bilimleri dekanıyla falan arası iyi olan var mı? Kimdir nedir, nasıl biridir. Konuşmayı düşünüyorum çünkü Ns102'den yine kalmışım, arkadaşım C- ile geçmiş. Benim ortalamam 26, onunki 30, demin oturdum hesap makinesiyle hesapladım. 4 puanda 2 harf notu nasıl oynuyor onu gerçekten çok merak ediyorum, bir sorasım geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 4e gerek yok 1 puanla oynuyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Xaenin said: Fen bilimleri dekanıyla falan arası iyi olan var mı? Kimdir nedir, nasıl biridir. Konuşmayı düşünüyorum çünkü Ns102'den yine kalmışım, arkadaşım C- ile geçmiş. Benim ortalamam 26, onunki 30, demin oturdum hesap makinesiyle hesapladım. 4 puanda 2 harf notu nasıl oynuyor onu gerçekten çok merak ediyorum, bir sorasım geldi.albert kohen cok tatli adamdir, yardimci olmaya calisir git odasina direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2010 asinanyavuz said: bakalım ya attım ben mail. tekrar aladabilirim en güzeli aslında. umarım düşürür.abi sen ozel mesaj da atmissin tasinma derdine unutmusum cevaplamayi. istersen dusurur husnu hoca, cok iyi niyetli biridir. diger konuda hicbi fikrim yok, istersen kredi eksigin yoksa tekrar al dersi, ama gorunse iyi olur sanki algo yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 penth bütün hocalar iyi niyetli deil :? en azından hazırlık için böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 tabi canim, ozellikle ingilizce ogretmenleri asiri sonunlu oluyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 benim şansıma hazırlık hocalarım çok iyiydi, evlerinde parti bile vermiştik :) şimdi ikisi de dubai'de. hatta başka hocalar da oraya gitmiş galiba, nasıl bir trafik anlamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Privhunter said: penth bütün hocalar iyi niyetli deil :? en azından hazırlık için böyle kıyamams :P bugün aradım cebin kapalıydı yada çekmiyodu. Ulaşılabilir ol! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 paticigin unofficial okulunun sabanci olmasi uzucu bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2010 paticik bursu verceklermiş bi kaç seneye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 nileppezdel said: Privhunter said: penth bütün hocalar iyi niyetli deil :? en azından hazırlık için böyle kıyamams :P bugün aradım cebin kapalıydı yada çekmiyodu. Ulaşılabilir ol! yok açıktır hep telefonum bazen sapıtıyorkapalı görünüyo bidaha ara ulaşırsın :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2010 İkincisi yapılıyormuş galiba, ilkine giden olmuş muydu? 'Gül bizden, aşk sizden' demişler, çöpçatanlık mı yapıyorlar? 'Beverages' neler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 14'ünde nası gidilcek ona ya.22'sinde açılıyor okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 love actually filan gosterselermis bare. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trix Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 vaay çaşıt nihat berker'e bak sen, tam bir etekli misyoner. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2010 tosun terzioglu icip gider belki yine sdhfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2010 Ben de hava değişimindeydim, önümüzdeki dönem yine döncem mlsf o unuttuğum dersliklere :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar