Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
b10-11 sanıldığı kadar uzak diil b8-9 kadar diil yani
bi sene kaldım ordan biliyorum 3. katta diilsen hele hiç kasma:)
tabiki b2-b5 veya b3-4 tercih edilir ama onun dışındakilerden farkı yok
Mesaj tarihi:
b9 gayet iyi geçen sene çok memnundum bu sene de orayı istiyodum yine b9 çıktı. sessiz sakin bi yer. güvenliktir yurt görevlisidir yok. kafana göre takılabilirsin. b10un oralardaki araba park problemi yok. ayrıca göl manzarası falan var baya iyi.
Mesaj tarihi:
b8-9'un manzarası güzel hakikaten, geçen sene 2. dönemi b8'de geçirdim, 3. kattaydı falan ama şahane manzarası vardı.
balkonlu study vardı yan tarafımda, kimse oraya kadar gelmeye kasmadığı için paso boştu. sessiz de olunca kafa dinlemeye falan iyi yer.
ha b9 uzak ama orası açık :)
ben de b10 ve 3. kata o kadar da uzak değil lan diyerek avunmaya çalışıyorum, daha beceremedim.
Mesaj tarihi:
Beyler merhaba suanda sabancıdayımda okulda namını duyduğum bi paylaşım ağı varmış ona nerden girebiliriz?Bilgisi olan varmı?pazartesiye kadar burdayızda film falan varsa izlemek için sordum..
Mesaj tarihi:
cc.sabanciuniv.edu'ya gir, ordan BK'yı indir. anlatıyodu sanırım orda ne nası oluyodu.

ek: bu aralar pek insan olmadığı için çok bişey bulamayabilirsin. film falan için IC'ye bakın mesela bu haftasonu için, daha çok seçenek olabilir.
Mesaj tarihi:
Ben yurda başvurdum da kalmıycam başkasına vericektim, o da vazgeçmiş pazartesi ve cumaları boş olduğu için. Yurt çıkmayan varsa benim numaramdan para yatırıp alabilir yurdumu. Tabi kimlik kontrolünde falan kaçmanız lazım o ayrı konu.
Mesaj tarihi:
icwebe girebilen biri, transkript istegi icin gerekli dokumani yollayabilir mi bir sekilde upload falan? bir de kargoyla ne kadar surer gelmesi? okula gidip almak mi daha karli olur hem vakit hem para acilarindan?
Mesaj tarihi:
http://students.sabanciuniv.edu/~asinanyavuz/T-FSR-C23001-10.doc

aşırı acilse onu da belirtip git al bence. kargoyla normalden bir iki gün gecikiyormuş sanıyorum, ama kulaktan duyma bilgi bu.

edit: http:// eklendi.
  • Yeni Oluştur...