nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Valla 500'e düşünebilirim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 o paraya karavan alır otoparkta yaşarım lan yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 23, 2009 Derse gitmek zaten süper zevkli bişey diil ki abi b10dan da gitsen b5ten de gitsen kfrederek gidersin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 b10-11 sanıldığı kadar uzak diil b8-9 kadar diil yani bi sene kaldım ordan biliyorum 3. katta diilsen hele hiç kasma:) tabiki b2-b5 veya b3-4 tercih edilir ama onun dışındakilerden farkı yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 b9 gayet iyi geçen sene çok memnundum bu sene de orayı istiyodum yine b9 çıktı. sessiz sakin bi yer. güvenliktir yurt görevlisidir yok. kafana göre takılabilirsin. b10un oralardaki araba park problemi yok. ayrıca göl manzarası falan var baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Manzara olayı güzel evet göl tarafına bakıyosa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2009 b8-9'un manzarası güzel hakikaten, geçen sene 2. dönemi b8'de geçirdim, 3. kattaydı falan ama şahane manzarası vardı. balkonlu study vardı yan tarafımda, kimse oraya kadar gelmeye kasmadığı için paso boştu. sessiz de olunca kafa dinlemeye falan iyi yer. ha b9 uzak ama orası açık :) ben de b10 ve 3. kata o kadar da uzak değil lan diyerek avunmaya çalışıyorum, daha beceremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Beyler merhaba suanda sabancıdayımda okulda namını duyduğum bi paylaşım ağı varmış ona nerden girebiliriz?Bilgisi olan varmı?pazartesiye kadar burdayızda film falan varsa izlemek için sordum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 cc.sabanciuniv.edu'ya gir, ordan BK'yı indir. anlatıyodu sanırım orda ne nası oluyodu. ek: bu aralar pek insan olmadığı için çok bişey bulamayabilirsin. film falan için IC'ye bakın mesela bu haftasonu için, daha çok seçenek olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 25, 2009 Hmm tamam teşekkürler.Buldum şuan.Biraz bişeyler var ya 2 gün idare etsin yeter zaten.Tekrar teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 amerikan futbolu adam bulamıyomuş :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Yeni gelen patilerden okulda olan varsa bana öm atsın hemen. Geldim yurda tekim canım sıkılıyo. PES falan atarız ne biliim tanışıp kaynaşırız maksat muhabbet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 atmayın msg oğlancı bu adam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Yalarım tabi! :D Sıkıldım lan atın mesaj =( Bilgisayara bvirus scan yaptığımdan oyun falan da yalan oldu baydım uleyn :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Ben yurda başvurdum da kalmıycam başkasına vericektim, o da vazgeçmiş pazartesi ve cumaları boş olduğu için. Yurt çıkmayan varsa benim numaramdan para yatırıp alabilir yurdumu. Tabi kimlik kontrolünde falan kaçmanız lazım o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Aaa nuki'ye yurt lazımdı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 benim de bulduğum öyle bir yurt var aslında dur bakalım. bu arada kaç kişilik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 icwebe girebilen biri, transkript istegi icin gerekli dokumani yollayabilir mi bir sekilde upload falan? bir de kargoyla ne kadar surer gelmesi? okula gidip almak mi daha karli olur hem vakit hem para acilarindan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 http://students.sabanciuniv.edu/~asinanyavuz/T-FSR-C23001-10.doc aşırı acilse onu da belirtip git al bence. kargoyla normalden bir iki gün gecikiyormuş sanıyorum, ama kulaktan duyma bilgi bu. edit: http:// eklendi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 26, 2009 tesekkurler, firsat bulursam okula gelirim emre kaan filan oradaysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 nası bi information center dır masaya dokunsan yankılanıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 hazır sorayım bu mysu zımbırtısı için şifremi nerden öğrenebilirim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 abi b 10 un yurt görevlisini gören varsa yakalayıp getirsin bana 2 gündür alamadım anahtarımı arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 telefon edip ilgili yeri öğrenip gidip oradan alamazmısın şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 abi acelesi yok su an için de alt kattaki yurt görevlisi vermiyor mu anahtarı işte geçen sene ondan almıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar