Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bana da b10-219 cıktı, b10 nerede yaw, b9 en kenardaysa b10 o haritada gozukmuyodur =)... iki kisilik neyse ki arkadasla cıktı, ama kalıp kalmayacagı belli degil, o 4 kisilik istemisti, 2 kisilik olmasın demisti, ama simdi cıkınca beraber buyuk ihtimal kalırım diyor, nasıl is anlamadım =) ?
Mesaj tarihi:
b
said:
kfg 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:41 tarihinde demis ki:
bana da b10-219 cıktı, b10 nerede yaw, b9 en kenardaysa b10 o haritada gozukmuyodur =)...

b10 a3'ün önünden geçen yolun karşı tarafında. toprak alan diye gözüküyo, daha o zamnlar yoktu tabi :) en son gördüğümde daha yapılıolardı. ama şimdiye kadar bitmiştir tabi çoktan
Mesaj tarihi:
Look up classes to add'den seçeceğin sınıfları belirliyosun sonra add/drop sayfasından istemediğin sectionları drop ediyorsun. Seçtiğin sınıfların kodlarını altta CRN kısmına yazıp submit diyosun.
Edit: bi dersi değiştirirken onun recitation'ını da değiştirmen gerekli.

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 13:42 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Add/Drop sayfasını açınca Stop! You have holds to prevent registration tarzı bi laf diyo?

Tek holdum da Registration Hold cinsinden Freshman Hold.

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 13:45 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Yeni gelenlerin programı oryantasyonda dağıtılıyordu.

Edit: Değişiklik için 2. haftayı bekleyecen

[ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 16:15 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
bir soru daha. şu kampüs haritası var ya Suugle dan alınmış olan. Orada yurtların üst kısmında bir yer var. Orası ne binası? Rektörlük konutu filan mı? A3 ten yukarı böyle ormanlık bir yerde olan.
  • Yeni Oluştur...