Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 kaliyo, benim ilk sene yurdum d1a'daydi yani tam dunkin ustu. gunde 100 defa satisfaction caliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Zemin katta tilki atlıyo lan içeri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 sen 3. katta bile atlıosun, tilki zeminde mi atlayamicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 bana da b10-219 cıktı, b10 nerede yaw, b9 en kenardaysa b10 o haritada gozukmuyodur =)... iki kisilik neyse ki arkadasla cıktı, ama kalıp kalmayacagı belli degil, o 4 kisilik istemisti, 2 kisilik olmasın demisti, ama simdi cıkınca beraber buyuk ihtimal kalırım diyor, nasıl is anlamadım =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 abi zaten dot kadar kampus, herkes birbirine yakin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 tufenk tabanca avci bicagi hatta tefal samurai ve cesitli artifactlerimiz var bizim, geleni keseriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 kisin bi ugrarim belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2007 b said: kfg 17 Eylül 2007, Pazartesi - 23:41 tarihinde demis ki: bana da b10-219 cıktı, b10 nerede yaw, b9 en kenardaysa b10 o haritada gozukmuyodur =)... b10 a3'ün önünden geçen yolun karşı tarafında. toprak alan diye gözüküyo, daha o zamnlar yoktu tabi :) en son gördüğümde daha yapılıolardı. ama şimdiye kadar bitmiştir tabi çoktan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Bizle aynı yurt , epix odamıza bekleriz . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 B5 102 (Bu oda B2'ye mi Dorm'a mı yakın?) Geçen seneki iki komşu odaların ikisi de bu yıl da aynen komşu anlaşılan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dela Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 gec kalktim bugun uyanamadim, girdim fazladan ders aldim ciktim. sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 ya biz Add/Drop yapamıyoruz di mi? Hoca değişimi filan? Ama üstten alanlarla hocalar dolacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 2. haftada mı ne bi add/drop şenliği daha oluyor zaten . Orda yaparsın herhalde . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Fakat normal bir fresh in derslerinde herhangi bir oynama yapması imkansız di mi? 2 gündür sectionunu bannerwebden değiştirdiğini iddia eden bir arkadaşın arkadaşının arkadaşı var da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Girip dene bi değiştirebilmen lazım muhtemelen . Bannerweb yeniyor beni şu anda , 6 kredi açıktayım ve ders alamıyorum programa oturmuyor . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Değiştiriliyo section falan freshman de olsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Nasıl değiştiriyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Look up classes to add'den seçeceğin sınıfları belirliyosun sonra add/drop sayfasından istemediğin sectionları drop ediyorsun. Seçtiğin sınıfların kodlarını altta CRN kısmına yazıp submit diyosun. Edit: bi dersi değiştirirken onun recitation'ını da değiştirmen gerekli. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 13:42 tarihinde, Cd- tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Add/Drop sayfasını açınca Stop! You have holds to prevent registration tarzı bi laf diyo? Tek holdum da Registration Hold cinsinden Freshman Hold. [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 13:45 tarihinde, asinanyavuz tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Demek ki yapaman . Add/Drop şenliklerini bekle 2 hafta . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Hazırlık atlayanlar değiştiremiyo mu acaba hmm....bilmiyorum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Yeni gelenlerin programı oryantasyonda dağıtılıyordu. Edit: Değişiklik için 2. haftayı bekleyecen [ Mesaj 18 Eylül 2007, Salı - 16:15 tarihinde, Half_Cow tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Program değil mevzuu. Programımızı öğrendik. Bannerwebden program öğrenmek kolay :) Değişiklik yapmak soruydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 değişiklik add droptan önce yapılamıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2007 bir soru daha. şu kampüs haritası var ya Suugle dan alınmış olan. Orada yurtların üst kısmında bir yer var. Orası ne binası? Rektörlük konutu filan mı? A3 ten yukarı böyle ormanlık bir yerde olan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar