Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

asinanyavuz said:

CS404 üçüncü sınıfta alınır mı? Ders yükü nasıldır? Esra hoca nasıl bi insan :) gibi soruların cevaplarını paylaşabilecek var mı?

şu derslerin kodlarını anlamıyorum bu arada :) bio306 diye dersimiz var, hocası 3ler almasın, 4. sınıfta alın diyor. sonra bio335 imiz var. 2.sınıfta alınıyor. cs404 de onun gibi bişey mi?
Esra mukemmel ogretir AI'i ama o sirada anan aglar direk, kadin University of Texas at Austin mezunu, bizim okula baya baya fazla. Ama AI'i iyi ogrenmek iyidir ya.
3. sinifta patlar ama bence, algorithms bi al hele falan.
Sosyal ağlarda paylaş

lolz, çalışıo mu program bi yamuğu yok di mi?

bi de timer özelliğini dener misiniz sistem yoğunken? okul no, pin no verip eklenecek ders CRN si olarak da 12345 verin, timer'ı da 5dk sonrasına ayarlayın ya da ne bilim 10-20 sn sonrası da olur, maksat timer calısıomu, calısınca sisteme girmeye calısıp basarılı olup verdiğin crn yi ekliyor mu..
Sosyal ağlarda paylaş

valla senin program ve başka banner şeysiyle denedim de diğer denediğim daha hızlı gibi geldi bana.

yarına da almam gereken bi ders var, onun için de seninkinin timerını kurup denemeyi düşünüyorum. hem add-drop kısmıyla hem de timer ile ilgili bi sıkıntı olursa söylerim artık yarın.

ekleme: bu arada yeni verilen lenovo'yu vistayla mı kullansam, formatlayıp xp mi kursam ne dersiniz? sağdan soldan win7 bulmaya uğraşayım mı yoksa şu an? aero maero tipi görselliğin meraklısı değilim, randıman randıman diye tutuşsun istiyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...