Scheriff Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 hocaya mail at veya git konuş bence yaparsın zorlanmazsın derse pek inanma ama diğer söledikleri faydalı olur illa:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 asinanyavuz said: evet evet cs404 bizim "MUST" derslerimizden biri olarak konuşuluyo zaten de, işte ne zaman alacağımız meselesi :) ben almadım, daha dogrusu aldım ve withdrawladım o kadın veriyo diye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kgns said: yeniden yazalım da gözden kaçmasın: http://www.otobanner.comupdate geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 spamden, unattended macrodan, 3rd party program kullanimindan banlenmesinler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 asinanyavuz said: CS404 üçüncü sınıfta alınır mı? Ders yükü nasıldır? Esra hoca nasıl bi insan :) gibi soruların cevaplarını paylaşabilecek var mı? şu derslerin kodlarını anlamıyorum bu arada :) bio306 diye dersimiz var, hocası 3ler almasın, 4. sınıfta alın diyor. sonra bio335 imiz var. 2.sınıfta alınıyor. cs404 de onun gibi bişey mi?Esra mukemmel ogretir AI'i ama o sirada anan aglar direk, kadin University of Texas at Austin mezunu, bizim okula baya baya fazla. Ama AI'i iyi ogrenmek iyidir ya. 3. sinifta patlar ama bence, algorithms bi al hele falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 aquila said: spamden, unattended macrodan, 3rd party program kullanimindan banlenmesinler?yok yenmiyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kgns said: asinanyavuz said: evet evet cs404 bizim "MUST" derslerimizden biri olarak konuşuluyo zaten de, işte ne zaman alacağımız meselesi :) ben almadım, daha dogrusu aldım ve withdrawladım o kadın veriyo diye..abi AI almadan CS mezunu mu olcan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 olmus bile, nolcak lan secmeli AI. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ne olacanı oldum çoktan :), her derste olduğu gibi, herşeyi kendim öğrenebilirim. zaten sabancıyı açıköğretim okudum, gerekli materyal olduktan sonra inceleyip anlamamak baya zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 abi neden okudun o zaman herşeyi gerekli materyal olduktan sonra kendin öğrenebileceğine inanıyorduysan? yani ne bileyim okula git gel parası bile lüzumsuz bi hale düşüyor o zaman da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 kgns said: ne olacanı oldum çoktan :), her derste olduğu gibi, herşeyi kendim öğrenebilirim. zaten sabancıyı açıköğretim okudum, gerekli materyal olduktan sonra inceleyip anlamamak baya zor Sen üniversite okumamışsın o zaman. Meslek sahibi olmuşsun sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 ilerde anlarsınız neden okuduğumu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 dırırnınınını.... gerilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 noldu la? niye gerilsin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 gelinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
catlikethiief Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 savaş çanları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2009 *COMBAT* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Kağan sağolsun yaptım kaydımı hadi hayırlısı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 abi bu sene tatsız oldu beğenmedim. sadece 6 kişiye yapabildim bu sene tatsız. geliştirmişler sistemi normalden fazla insan girdi erkenden. bu ne daha saat 9.35 nomalde bi tek benim girmiş olmam lazımdı safdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 lolz, çalışıo mu program bi yamuğu yok di mi? bi de timer özelliğini dener misiniz sistem yoğunken? okul no, pin no verip eklenecek ders CRN si olarak da 12345 verin, timer'ı da 5dk sonrasına ayarlayın ya da ne bilim 10-20 sn sonrası da olur, maksat timer calısıomu, calısınca sisteme girmeye calısıp basarılı olup verdiğin crn yi ekliyor mu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Ben senın programla hiç giremedım diğer bannerlarla 9'dan 10'a kdr 8-9 kez falan girdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 theCio said: Ben senın programla hiç giremedım diğer bannerlarla 9'dan 10'a kdr 8-9 kez falan girdim.ilginç tam olarak neler yasadıgını pm ile atar mısın? neler yaptın neye bastın basınca ne oldu ne gozuktu vs vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 okuldan girdim bu sefer, 3 dakikada falan hallettim bütün işi. ama baya gelişme var sanırım sistemde ya. normalde bu saatlerde bile yoğunluk olurdu ilk gün. it'ye seneler sonra helal te@m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 kaspar elle mi girdin yoksa hangi programla girdin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2009 valla senin program ve başka banner şeysiyle denedim de diğer denediğim daha hızlı gibi geldi bana. yarına da almam gereken bi ders var, onun için de seninkinin timerını kurup denemeyi düşünüyorum. hem add-drop kısmıyla hem de timer ile ilgili bi sıkıntı olursa söylerim artık yarın. ekleme: bu arada yeni verilen lenovo'yu vistayla mı kullansam, formatlayıp xp mi kursam ne dersiniz? sağdan soldan win7 bulmaya uğraşayım mı yoksa şu an? aero maero tipi görselliğin meraklısı değilim, randıman randıman diye tutuşsun istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar