Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

kargomu aldım bugün.ben hazırlık okumak istiyorum.ama Basic'ten değilde daha ileri düzeyde başlamak istiyorum.O yüzden sanırım 1. sınavı geçip 2. sinden kalmam gerekiyor.

Bide yurt başvuruları falan başlamış.Ben baya uzaktayım avrupa kıtasındayım.Herhalde yurt verirler bana.Bide kayıt olmadan yurt başvurusu yapacakmıyız?Online olarak gerçekleştiriliyormuş çünkü...
Sosyal ağlarda paylaş

Dün bikaç arkadaş okula gittik shuttlela Kadıköyden hiç trafik olmamasına rağmen 55dk sürdü şaka gibi.Sonra okulda indik güvenlik geldi ögrenci kartı diye,dedik yok baya uğraştırdılar sonra tanıdık falan gelip aldı misafirim diye.Gezdik her tafarı baya işte yurtların birine girdik rasgele odalara falan girdik soru sorduk millete.Sonra çıktık yurtta hiç erkek olmadığını farkettik birden.Meğerse karışık olmayan yurtlardan birine girmişiz.Kızın biri çıkıp bizi orda Fail edebilirdi neyse ki olmadı.Sonra gittik yemek yedik beklediğimden daha ucuz çıktı yemekler iyiydi.4 tane elemanla tanıştık o sırada, 6. seneleriymiş ekonomi-isletmede, olasılık-istatistik diye bi dersin finalinden çıkmışlardı curve 15 falan diyolardı.Neyse onlar anlattı baya biseler(yazsam buraya sığmaz).Dönüşte onlardan biriyle döndük iyi oldu shuttle falan uğraşmadık.Güzeldi yani tek sıkıntılı yanı ulaşım, yurt yalan bu sene, arabayı alana kadar napıcam onu düşünüyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

sehre uzaklik sorun olmayacak merak etme, kampus yasantisi cok guzeldir sabancinin, zaten oyle olmak zorunda cunku dersler baslayinca kimse haftaici bi yere kipirdayamaz, haftasonu da 1 saat yol cekiverirsin :)

bizim ilk 2-3 senemizde yurtlar komple karisikti, bi kat kiz bi kat erkekti. sonra fetocularin gucunun artmasiyla vs. bi blok kiz bi blok erkek haline getirildi. ama tabi istedigin zaman istedigin bloga odaya girip cikabiliyosun
Sosyal ağlarda paylaş

Penthesilea said:

sehre uzaklik sorun olmayacak merak etme, kampus yasantisi cok guzeldir sabancinin

genc dimaglari zehirliyosun yazik ediyosun.
yemeklerin ucuz ve guzel olmasi da goz boyamaktan baska bir sey degil, ben bizimkilere yemeklerin (en azindan yemekhanedekilerin) rezalet oldugunu anlatamamistim. ilk geldiklerinde cok begenmislerdi, hep oyle olacagini dusunduler herhalde.
su ikisi ve belki bir de ns okuldan sogumak icin yeterli neden.
Sosyal ağlarda paylaş

yurtlarda binalar ayrı deniyor da bazı yurtlarda karışık da var gayet. ki pek fark eden bir durum yok bence pratikte. 5 metre falan iki binanın arası. neden girdin çıktın diyebilecek birinin olduğu da yok ortada.

ama yemekler konusunda büyük rezilliktir kurdoğlu. yaz döneminde bir iki kere indim yemekhaneye, göz boyama şeklindeydi yemekler gayet. aldanmayın. ucuz falan da değil ayrıca. kalitesine göre hele hiç değil.
neyse görürsünüz illa ne iyi ne kötü sene içinde.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...