abvblizzard Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Bıyıklı onlar muhtemelen izin verirler. Benim için farketmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 kargomu aldım bugün.ben hazırlık okumak istiyorum.ama Basic'ten değilde daha ileri düzeyde başlamak istiyorum.O yüzden sanırım 1. sınavı geçip 2. sinden kalmam gerekiyor. Bide yurt başvuruları falan başlamış.Ben baya uzaktayım avrupa kıtasındayım.Herhalde yurt verirler bana.Bide kayıt olmadan yurt başvurusu yapacakmıyız?Online olarak gerçekleştiriliyormuş çünkü... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 yeni girenlere ilk yıl garanti yurt veriyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bi de hologram xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2009 bi de bi kısmına kronik depresyon xD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Dün bikaç arkadaş okula gittik shuttlela Kadıköyden hiç trafik olmamasına rağmen 55dk sürdü şaka gibi.Sonra okulda indik güvenlik geldi ögrenci kartı diye,dedik yok baya uğraştırdılar sonra tanıdık falan gelip aldı misafirim diye.Gezdik her tafarı baya işte yurtların birine girdik rasgele odalara falan girdik soru sorduk millete.Sonra çıktık yurtta hiç erkek olmadığını farkettik birden.Meğerse karışık olmayan yurtlardan birine girmişiz.Kızın biri çıkıp bizi orda Fail edebilirdi neyse ki olmadı.Sonra gittik yemek yedik beklediğimden daha ucuz çıktı yemekler iyiydi.4 tane elemanla tanıştık o sırada, 6. seneleriymiş ekonomi-isletmede, olasılık-istatistik diye bi dersin finalinden çıkmışlardı curve 15 falan diyolardı.Neyse onlar anlattı baya biseler(yazsam buraya sığmaz).Dönüşte onlardan biriyle döndük iyi oldu shuttle falan uğraşmadık.Güzeldi yani tek sıkıntılı yanı ulaşım, yurt yalan bu sene, arabayı alana kadar napıcam onu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 sehre uzaklik sorun olmayacak merak etme, kampus yasantisi cok guzeldir sabancinin, zaten oyle olmak zorunda cunku dersler baslayinca kimse haftaici bi yere kipirdayamaz, haftasonu da 1 saat yol cekiverirsin :) bizim ilk 2-3 senemizde yurtlar komple karisikti, bi kat kiz bi kat erkekti. sonra fetocularin gucunun artmasiyla vs. bi blok kiz bi blok erkek haline getirildi. ama tabi istedigin zaman istedigin bloga odaya girip cikabiliyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 özel bi durumun yoksa yurtta kal. ilk senende zaten garanti var. ikametini de uzakta bir yerde gösterirsen sene içinde, sonrası için de yurt çıkması konusunda sorun olmaz. okulla alakam olmaz arada uğrarım diyosan ayrı, senin bileceğin iş. ama zorlanırsın sürekli gelip gideyim dersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Hazırlıkta yurda gerek yok diyo herkes boşuna canın sıkılır,gunde 3-4 dersin olcak değmez diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 bulursun eğlencek birini merak etme:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Evet fetocular yüzünden ayrılmış. //yavaş arkadaşım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Erenkoy'den arabayla 20 dakika okul uzak falan degil yani oyle. İlk sene yurtta kal ama cevre yaparsin, sonra kac. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Aral said: Sonra gittik yemek yedik beklediğimden daha ucuz çıktı yemekler iyiydi. Bu sözünü bi daha düşün bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Penthesilea said: sehre uzaklik sorun olmayacak merak etme, kampus yasantisi cok guzeldir sabancinin genc dimaglari zehirliyosun yazik ediyosun. yemeklerin ucuz ve guzel olmasi da goz boyamaktan baska bir sey degil, ben bizimkilere yemeklerin (en azindan yemekhanedekilerin) rezalet oldugunu anlatamamistim. ilk geldiklerinde cok begenmislerdi, hep oyle olacagini dusunduler herhalde. su ikisi ve belki bir de ns okuldan sogumak icin yeterli neden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KosPer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Yatakhaneler ayrımı şimdi.Hayal kırıklığına uğradım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 yurtlarda binalar ayrı deniyor da bazı yurtlarda karışık da var gayet. ki pek fark eden bir durum yok bence pratikte. 5 metre falan iki binanın arası. neden girdin çıktın diyebilecek birinin olduğu da yok ortada. ama yemekler konusunda büyük rezilliktir kurdoğlu. yaz döneminde bir iki kere indim yemekhaneye, göz boyama şeklindeydi yemekler gayet. aldanmayın. ucuz falan da değil ayrıca. kalitesine göre hele hiç değil. neyse görürsünüz illa ne iyi ne kötü sene içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2009 Yurtlar öyle strict bi şekilde ayrı değil, bizim katta 3 tane kızlı oda vardı yani, haremlik selamlık bir durum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 kızlı oda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Gelemiyor abi Sabanci. Cekiyorum iple zorluyorum ama i ih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 her çekene gelmez sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2009 Çeken çekene... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 ne çekiyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Berk arada bana af atmışsın fark etmedim sanma X( Ayrıca yurt yaşantısı gayet güzel, yemekler pahalı da dominos falan ne söylesen gelir yani. Kızlı odalar da var evet :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2009 Yurt yaşantısı güzel demeyin allah aşkına. Ege sen tabi daha ilk sene tecrübenle diyosun. Bir, bilemedin iki seneye anlayacaksın ne demek istediğimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2009 evden gidip gelmek ölüm derslere çok çılgın negatif etkisi + gece eğlenceleri de yalan. bi telefonla ayarlanan 2 dk buluşulan programlar bitecek vs vs kaancım sen bi ev bul önce sonra bi sene takıl seneye tekrar konuşalım 2. nilep vakası olmasın sora ii ii diyip patlama:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar