asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Bi de VAVCD okiyim falan diyosun da onun da VA201 i falan var. Mükemmel çizene kadar kol falan çizicen işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Steve Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 In Milwaukee, Wisconsin, we only know one university from Turkey: Sabanci University. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Her yeni sene, önceki 1-2 sene boyunca "Sabancı'ya gelicem olm, süper olcak olm" diyen hırtoların kazıklarla tanışıp "gelmeyin olm sabancıya" triplerini seyrediyoruz. Akıllı olun, sabancıya gitmeyin. sfasgafasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pogodi Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ahahahahhaha arda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 @Sinan: Uzatma şansım olsa uzatırım abi keyfimden böyle diilim yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2009 ahuahuzehuahuahue arda :) edit:oha be ne dediğimi ben anlamadım. biraz sakinleşiyim beynim gelsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2009 testing...testing... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Neyi test ediyorsun? Laptoplarımız gelmiş, çok mutlu oldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 ne zaman alıcaz onları ya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 laptoplar toshiba degılmı bu sene.. 3 kıloluk bı marka fln bıseyler denıyordu, neymiş olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Lenovo oldu bu sene. Şöyleymiş: LENOVO G530 Intel 2.16 Ghz Dual-Core processor 2 GB Memory 250 GB SATA HDD 15.4'' WXGA VibrantView TFT LCD Screen 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegrated 10 / 100 Mbps Fast Ethernet Connection IEEE 802.11b/g Wireless connection DVD / CD Reader-Writer 4 x USB (V. 2.0) Port Entegrated Camera and Microphone Turkish Q Keyboard Sound Card , 6 Cell Battery Backpacks with SU Logo 2.7 kg diye gördüm bi yerde. L40 kadar. sonu benzemesin de ona. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 o diil de yaz okulunda cs 201 ve/veya cs 306 alan varsa ödev ve projeler yapılır. mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Dual Core'a geçmiş olması ve 2gb gelerek extra ram gerektirmicek olması sevindirici. Onun dışında Lenovo'yu genel olarak şekilsiz buluyorum ve modelin bir kaç resmine baktığımda ethernet girişi sağ tarafta saçma bir yerdeydi sanırım. Pazartesi günü alıcam laptopumu, Erasmus ile gidecek olanlara erken veriyorlar sağolsunlar, Ağustos ortasında gidecek olanlar var çünkü, mağdur olmayalım diye. Alınca fikirlerimi yazarım yeniden.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 5, 2009 Sps 303 Sps 102 Sps 101 ve her türlü ekonomi essay ödevleri yapılır sdfsdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Kaspar said: Lenovo oldu bu sene. Şöyleymiş: LENOVO G530 Intel 2.16 Ghz Dual-Core processor 2 GB Memory 250 GB SATA HDD 15.4'' WXGA VibrantView TFT LCD Screen 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegrated 10 / 100 Mbps Fast Ethernet Connection IEEE 802.11b/g Wireless connection DVD / CD Reader-Writer 4 x USB (V. 2.0) Port Entegrated Camera and Microphone Turkish Q Keyboard Sound Card , 6 Cell Battery Backpacks with SU Logo 2.7 kg diye gördüm bi yerde. L40 kadar. sonu benzemesin de ona. İşletim sistemi olarak win7 olma ihtimali var mı acaba? Ben pazartesi alıyorum, o zamana kadar imkansız heralde ama normal dağıtımda olcak mı? Veya, okulun dağıtımı olcak mı? Yurtdışına gitmeden önce kurup öyle gideyim diyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2009 elaidi said: Sps 303 Sps 102 Sps 101 ve her türlü ekonomi essay ödevleri yapılır sdfsdfs iş bulamamışın belli:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 xaty said: Kaspar said: Lenovo oldu bu sene. Şöyleymiş: LENOVO G530 Intel 2.16 Ghz Dual-Core processor 2 GB Memory 250 GB SATA HDD 15.4'' WXGA VibrantView TFT LCD Screen 56 Kbps (V.90) Fax / Modem Entegrated 10 / 100 Mbps Fast Ethernet Connection IEEE 802.11b/g Wireless connection DVD / CD Reader-Writer 4 x USB (V. 2.0) Port Entegrated Camera and Microphone Turkish Q Keyboard Sound Card , 6 Cell Battery Backpacks with SU Logo 2.7 kg diye gördüm bi yerde. L40 kadar. sonu benzemesin de ona. İşletim sistemi olarak win7 olma ihtimali var mı acaba? Ben pazartesi alıyorum, o zamana kadar imkansız heralde ama normal dağıtımda olcak mı? Veya, okulun dağıtımı olcak mı? Yurtdışına gitmeden önce kurup öyle gideyim diyorum..Hayir imkani yok Win7 olmasinin. Su an Win7'ye IT destegi veren tek kurum Microsoft (o da kendi calisanlarina yani) Okulun dagitimi olmasi icin IT hizmetinin hazir olmasi lazim, bunun icin de once Win7'nin ship edilmesi lazim. Ceker kendin kurarsin iste bedava dagitim basladi su anda, ship'e kadar onu kullanirsin sonra da mantikli olan beklemek okulun almasini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2009 RTM dagitimi basladi demistim de simdi ona baktim sadece Technet ve MSDN uyeleri cekebiliyormus su an, bi sure sonra public olcakmis, detaylarini bilmiyorum, bize cuma gunu yolladilar rtm yi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 selam (: edik: aceleden resmi yüklemede fail oldum ama işte anlayın bende varım artık.. nerdeyse bütün sene bu topice bunu yazmak için beklemiştim heyecanı düşünün zaten sevinçten sağa sola çarptım parmağımı kırıyodum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 hoşgeldin.. (bu arada yeni laptopların ctrl ve fn tuşlarının yerleri değişik, söküp yerlerini değiştiresim var. çok sinir bi durum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aral Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Geldim Sabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 simdiden gecmis olsun kazananlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Oha direk sök değiştir. Yeni gelenlere de hoşgeldiniz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 xaty said: hoşgeldin.. (bu arada yeni laptopların ctrl ve fn tuşlarının yerleri değişik, söküp yerlerini değiştiresim var. çok sinir bi durum)abi tuslar uzerlerindeki yazilara gore calismiyo ne yazik ki, kafan mi guzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2009 :D ciddi değildi umarım yazdığın, en azından benimki değildi. sadece arada klavyeyi parçalayasım geldiğini belirtmek istedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar