Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gel Olm Sabancı Muc Muc Muc

Xaenin

Öne çıkan mesajlar

ahahahahah kaan.

Ege, o konuşmaya da çoğumuz katılacağız zaten. Ancak konuşmanın başlığı "The Origin and Spread of Homo sapiens". Biz evrim konseptinden biraz daha genele çıkıp, temel olarak soru sormak ve sorularımızın cevaplarını almak istiyoruz. O yüzden söyleşi adı. Ve o yüzden "tartışıyoruz". Yani konsept olarak ikisi farklı şeyler, rekabet yok ortada. Zaten arka arkaya olmalarının bir sebebi de iki konsepte de ilgi duyabilecek insanlar olması ve yakalamışken kendisini mümkün olduğu kadar faydalanabilme imkanı olması.

İlgini sadece evrim çekiyorsa konuşmaya mutlaka gel, güzel olacak. Yok genetik de ilgimi çekiyor, çekmese bile neler olup bitiyor merak ediyorum, dersen, söyleşiye de bekleriz.

edit: düğmeye basınca bu cevap çıkıyor otomatik, iyi çalışmışım dersime :p
Sosyal ağlarda paylaş

Xaenin said:
kgns said:
[16:50] GOSSIP GIRL VAR MI KARDEŞ
[16:50] I'm away. State your business and I might answer later if you're lucky. [08.05.2009 21:07:02]

asdfsadfadfs

Valla Nazlı Kağan'da vardır dedi, bilmiyorum. Şanın almış yürümüş olm sdkfjhasjkf.
ahaha hemen de boku başkasına at :D, var ulan var, var da ben saklamıyorum :)
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Baya oldu da.. Yurt odamdan çıktım, gofret almaya giden masum patiSA olarak köpüklüye gidiyodum. Piazza'dan biri seslendi Ege diye. Baktım Kaan. Gittim yanına. Karşısında biri oturuyo. Bak İlke dedi. Facebook'ta linkine yorum yapmıştım 2 dakika önce, Amerika'da sanıyodum. Adam karşımdaydı. Hayatımın en heyecanlı anlarıydı sanki.. (:P) Tanışmış oldum sonunda iyi oldu :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...