nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 :D Ekmek kek misin olm (:P) Ayrıca Sinan'ın lecturecının o gün daha erken saatte Darwin'le ilgili konuşması var. O daha ilgi çekici bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 sabanclı patiler umbrella corp.da direk işe girebiliyomuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Shotgun'ımla hazırım abi. Aynı Umbrella'dan mı bahsediyoruz yoksa Resident Fail mı oldum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 ahahahahah kaan. Ege, o konuşmaya da çoğumuz katılacağız zaten. Ancak konuşmanın başlığı "The Origin and Spread of Homo sapiens". Biz evrim konseptinden biraz daha genele çıkıp, temel olarak soru sormak ve sorularımızın cevaplarını almak istiyoruz. O yüzden söyleşi adı. Ve o yüzden "tartışıyoruz". Yani konsept olarak ikisi farklı şeyler, rekabet yok ortada. Zaten arka arkaya olmalarının bir sebebi de iki konsepte de ilgi duyabilecek insanlar olması ve yakalamışken kendisini mümkün olduğu kadar faydalanabilme imkanı olması. İlgini sadece evrim çekiyorsa konuşmaya mutlaka gel, güzel olacak. Yok genetik de ilgimi çekiyor, çekmese bile neler olup bitiyor merak ediyorum, dersen, söyleşiye de bekleriz. edit: düğmeye basınca bu cevap çıkıyor otomatik, iyi çalışmışım dersime :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2009 Ahaha :D Rekabet olduğunu kim söyledi ya :P Bakalım TLL'viden izin kapabilirsem gelirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2009 nileppezdel said: Shotgun'ımla hazırım abi. Aynı Umbrella'dan mı bahsediyoruz yoksa Resident Fail mı oldum? bence giren şemsiyeden bahsediyoruz orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2009 nileppezdel said: Shotgun'ımla hazırım abi. Aynı Umbrella'dan mı bahsediyoruz yoksa Resident Fail mı oldum? aynı aynı no fail:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2009 eight said: NASI BUGÜN LAN DALGA MI GEÇİYOSUNUZ MAYISTAYDI O EMINIM LAN. ben ekmek, acc de bedo nun. eight said: Kgns odana ölü bebek kafası koyucam senin. mucx bebeğim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 [16:50] GOSSIP GIRL VAR MI KARDEŞ [16:50] I'm away. State your business and I might answer later if you're lucky. [08.05.2009 21:07:02] asdfsadfadfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 ahahahahaha BUSTED. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ekmek Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2009 3 bölüm daha izlerse kaana yazmaya başlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 kgns said: [16:50] GOSSIP GIRL VAR MI KARDEŞ [16:50] I'm away. State your business and I might answer later if you're lucky. [08.05.2009 21:07:02] asdfsadfadfs Valla Nazlı Kağan'da vardır dedi, bilmiyorum. Şanın almış yürümüş olm sdkfjhasjkf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 10, 2009 Xaenin said: kgns said: [16:50] GOSSIP GIRL VAR MI KARDEŞ [16:50] I'm away. State your business and I might answer later if you're lucky. [08.05.2009 21:07:02] asdfsadfadfs Valla Nazlı Kağan'da vardır dedi, bilmiyorum. Şanın almış yürümüş olm sdkfjhasjkf.ahaha hemen de boku başkasına at :D, var ulan var, var da ben saklamıyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 12, 2009 GOSSIP GIRL COK IYI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2009 Penthesilea said: GOSSIP GIRL COK IYIson bölüm baya kolpaydı ama :/... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2009 Perşembe akşamı SGM'deyiz anacım Devâ-sâz olaraktan. Hoş şeyler yapıyoruz, böyle etnikli metnikli güzel oluyor. Beklerim izlemeye. Gel Sabancı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Baya oldu da.. Yurt odamdan çıktım, gofret almaya giden masum patiSA olarak köpüklüye gidiyodum. Piazza'dan biri seslendi Ege diye. Baktım Kaan. Gittim yanına. Karşısında biri oturuyo. Bak İlke dedi. Facebook'ta linkine yorum yapmıştım 2 dakika önce, Amerika'da sanıyodum. Adam karşımdaydı. Hayatımın en heyecanlı anlarıydı sanki.. (:P) Tanışmış oldum sonunda iyi oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 ilke denmişken yazıyım, son gördüğümden bu yana iyi kilo almış sanki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Ben de resimlerde baya daha zayıf görüyodum. Amerika yaramış :D Zaten Microsoft'a da girdi ooh, büyüt göbeği sdfsdf :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2009 tonton ya tonton Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 o diil de games almış olup elinde çözülü final veya çözülü ödev fln olanm varsa bi haber versin kalıorum yoksa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ilke kim ya allah allah. önemsiz önemsiz insanlar.. games hoca kim? final kolaydır games'in zor bişey yoktu. backwards induction falan filan işte sfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2009 ilke bir sabanci celebritysi. sen de mezun ol artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 barlo'lu games finali benim de işime yarar açıkçası. kalma durumum yok gerçi ama yine de hoş olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2009 giridk çıktık..yine kaldık yine kaldık ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar