GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Hayat Bilgisi vs Lise Defteri Siz secin bence hayat bilgisi fakat lise defteri de emre altug ve ece erken den kurtariyor heee bir de sebnem bacimiz sayesinde her ne kdr konusmayi bilmesede :)[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ben hayat bilgisini daha çok sevdim. Lise defterinde oynuyan kızlar o kadar güzel değil. Hem dizi çok yapmacık. Mesela müdür bir oğlanın babasını ararken çok spastik haraketler yapıyor. Adamı arıyor uzun yoldan konuşmaya başlıyor. Adam da mutlaka mağara adamı gibi konuşmak zorunda ya. Herkesin velisi mutlaka mağara adamı.. Hayat bilgisinde olayları karikatürüze ettikleri için herşey biraz abartı oluyor. Örneğin çocuklardan ara sıra para kopartan müdür vardır da, her gün bir hinlik düşünmeye çalışmaz.. Dediğim gibi Hayat bilgisi, karikatürüze edilmesine rağmen, daha doğal geliyor.[hline]Olmaya devlet cihanda bir nefes sıhhat gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Hayat bilgisi bence daha hoş.[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Valla lise defterinin 2bölümünü yarım yamalak izledim pek beyenmedim Nuri Alço faktörü izletirse izletir beni :) pek elinde viskiylen göremesemde. Hayat bilgisi daha güzel gözüküyor daha şirin bir ortam daha iyi rol yapıyorlar yaşları ufak gözüküyor tam filme göre digerinde kazık kadar adamlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 lise defteriinde nuri abimiz mi oynuyo yazık oldu hiç görmedim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Bende dün kanal dolaşırken gördüm dedim herhalde sağlam bir Türk filmi yakaladım bir baktım sarı saçlı çoçuk çıktı onun babasıymış.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Oha süper nuri alço o kızları tek tek düşürür ağına.[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 lise defteri bence.hayat bilgisi sıkıyo beni çok[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 nuri alço şu ferrariyle gelen tipin babasımı ?[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Hepsi dandik,ruhsuz diziler.Gene en akla yatkını hayat bilgisi gibi ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 ikisininde iyi yanları var ama bence ıkısde ızlenmeye degmez... boston public[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Lise defteri emer.. Hayat bilgisi emer.. Boston Public yönetirrr[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mexinth Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Bence de Boston Public - sonra Hayat Bilgisi Lise defteri sürekli hüzünlü gitmeye çalışıyor, ayrıca üniversite dizisi olsa tipler daha bir oturur. Hayat bilgisi hoş, karakterlerin yaşı ufak, çoğunun yani. Bir pikaçu 30 yaşında mı ne, arif filan ufak hep ortalama 21 filan güzel ondan. Birde şerefsiz amilim melnan var öldürüyor beni izlediğimde. Eh geçen sene ki gibi aktif olmasa da bir akrep nalan var. İyi bence şerefsizim iyi :) Boston Public çok gerçekçi, gyet güzel bir kurguda gidiyor ve çok kaliteli izlettiriyor kendini... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 bı kere okul dızısımı yapıyosun kardesımĞ? nıey oynayan herıfler 39 yasında?[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım? Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 boston publıc ... cok ıyı ... E. Kelly (ally mcbeal ın yapımcısı/yonetmenı) ... adam ısını cok ıyı yapıyor (yada adamın yaptıgı ıs bana cok hıtab edıyo bılmıyom) ... bence ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 o adamin yaptigi isler zaten nedense hep ayni... bi meslek secip uzerine calisio iste chicago hope - tip, akbil - hukuk, boston public - egitim/ogretim formulunu bulmus adam :P baska dizileri de boyle mi acep[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- But, but I'm disturbed... I'm depressed... I'm inadequate... I got it all! - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 boston public yabanci daha iyi olmasinin nedeni yabancilarin biraz daha ozene bezene yapmalari ve kadrolarinin genis olmalari.. bizde oyuncu bulmak dert ayriyaten kanallarin oyuncuya kıyacaklari paraya acidiklarini dusunuyorum bu arada eklemeyi unuttugum bir dizi daha var kampuzistan basrolundeki artist pek hosuma gitmedi ve kendi, sesi degil[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 nukem meslek dioruz evladim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 demin boston public i izledim etkilyeci,surekliyici,duygusal bunlarin disinda aklıma bir sey gelmiyor ![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Boston Public bu boru değil. Emmysi var dizinin (Sanıyorum okul müdürü en iyi drama dizi aktörünü aldı). Ben scrubsı kaçırıp duruyom çıldıracam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 hangi kanalda hangi gün hangi saat? cnbc-e dedir kesin bence kampüsistan fena degil.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana) hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 kampusutsıtan ıyı degıl bence... boston publıc tede var paso avukatlık olayları dıkkat edersenız... (ayrıca practıce de e. kelley ın degıl mıydı? boston publıc pztslerı cnbc-e 21.00[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- Shadaim, Shadaim, Shadaim!!!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 hiçbiri bi halta yaramaz...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smerten Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ney?[hline]a.k.a. Duxus --------- Ben de bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım... Nasıl alıntı yapalım?/Nasıl imza atalım? --------- Allah kahretsin! Kış geliyor ve benim damarlarımda bahar dolaşıyor! --------- My life? Working in Progress! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 ece erken'i bir an şebnem şefer sandım, ondan lise defteri'ni izleyecek oldum da yanlışımı anlayınca hayallerim yıkıldı. o denli şoka girdim ki hiçbirini izleyesim gelmedi.. :-p[hline]Sabahları napalm kokusunu severim, çöp kokusunu değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar