Belphegor Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 i love you beckham,but victoria beckham:)[hline]Belphegor's Playlist
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 öküz nası kaydı ama... hehe hoidonk geldi aklım direk.....[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Moncain Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Ama o kadar komik olduki hepimiz aha dedik golü yedik bizimkisi artis artis topa koşuyor 1 sn içinde görüntüden kayboldu bi yeri gösterdi bizim Armut oturuyor amma güldük :D[hline] Don't panic No fırfır This is Turkish Technology
Eeht Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 bülent tükrüyor ondan kayıp düşüyor tecrübe tabii..:P
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 dunku macta tugay resmen backham in kopyasi gibiydi insan bu kdr ozenti olur !![hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
Apache Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Tugay,zaten hafif tırsıyordu ingiltere'den aktif oynayamadı.Beckham zaten armut yani,saçını yapacağına az düşmemeyi öğrensin.
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 oyle deme penalti harici gerrard ve backham dan baska kim oynadi[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 karizma 0 landı adamın. Alpay ı birtek bu pozisyonda sevdim. helal olsun valah...[hline]bla bla bla ...
Llama Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 ıyı oldu valla[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 karizma 0'landı falan alakasız konuşmayın da, iyi oldu tabi orası ayrı. Ama taş gibi penaltıya yazık oldu orası da ayrı.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 penalti noktalarinda son gunlerde bi şeyler var okutuyolarmi ne yapiyolar :D[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 penaltı noktalarında diil, o penaltı noktasında. pvn de penaltıyı o kaleye kaçırdı[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 iyi oldu ama bizimkiler 4 forvetle gene bi b.k yiyemedi[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Click to my world wide web site
arcane Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 beckham urza yı aratmadı...[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Onu bunu bilmem maçın hereketini Rüştü yaptı valla. Sol gösterip sağ çaktı adama.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
Llama Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Absolut, 13 October 2003 12:02 tarihinde demiş ki: Onu bunu bilmem maçın hereketini Rüştü yaptı valla. Sol gösterip sağ çaktı adama.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting o adam yerden bır daha kalkmaz dıye dusunuyordum[hline]İyi ya da Kötü diye bir şey yoktur,bunu yapan düşüncelerimizdir... William Shakespeare icQ=Tık Llama'derki: Seni Öldürmeyen şey sana güç katar...
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Eğer o tekme ciddi otursaydı adamın yüzüne hakkaten sahadan sedye ile ancak çıkardı. Hadi onu da geçtim o hareketten sonraki röveşeta neydi be güzel Rüştüm, az kalsın kendi kalene girecekti.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 o hareket zaten adama falan değildi. farkındaysanız önce topa vuruyor rüştü sonra adama geliyor. bu yüzden de kırmızı kart görmedi zaten, yoksa önce adama vursaydı kesin kırmızıydı.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
ZeuZ Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 13, 2003 said: Absolut, 13 October 2003 12:02 tarihinde demiş ki: Onu bunu bilmem maçın hereketini Rüştü yaptı valla. Sol gösterip sağ çaktı adama.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting I love you Rustu ! I love you Rustu[hline]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Alpay Beckham'a "Say hello to yenge" demiş diye duydum, doğru mu ? eğer doğruysa birazdan gülmekten ölecem eauhau[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Valla ona bakarsan kafa atmış, rüştü alpayı dövmüş...[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
Cons Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 valla ekşi sözlükte süper diyaloglar var:) aratın alpay* beckham* diye çıkıyo :)[hline]C kişisi, 14 July 2003 15:01 tarihinde demiş ki: fintiki funtuku hedehödö pırt cırt kamtiki kıpçak, tikitiki ta... hödöley hödöley, tirinirinom. dunganga dıpçıs çikiçiki ba-ba. filan da falan, bla da blu. dordik dordik mogu mogu...
Othranx Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 said: arcane, 14 October 2003 23:04 tarihinde demiş ki: Alpay Beckham'a "Say hello to yenge" demiş diye duydum, doğru mu ? eğer doğruysa birazdan gülmekten ölecem eauhau[hline]VaaAADaaAAaaa !!!.......... zuhaahhahaha[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam.
Diablo Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 ehuehue sabah gaztesinde yazıodu koptum ya ''say hello to yenge victoria nın hastasıyım''[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım.
regulus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 beckham bir aralar uğur olsun diye karısının donunu giyiyordu gene giydiyse ondan düşmüştür. Rüştü'nün tekme çok estetikti :) sonraki rovaşata ise komik :lol:[hline]Grim Fandango Turkish Fan Club
Öne çıkan mesajlar