zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 İSTANBUL - Avrupa da kamuya açık alanlarda uygulanan sigara yasakları giderek yaygınlaşıyor. İrlanda, İtalya, Fransa, İngiltere, İsveç, Norveç ve Malta nın ardından yasağın uygulandığı son ülke Danimarka oldu. Danimarka da artık bar, lokanta, kafe gibi halka açık mekanlarda sigara içilemeyecek. Avrupada kamuya açık alanlarda sigara içilmesini yasaklayan ülkelere Danimarka da katıldı. Yürürlüğe giren yasaya göre, kişiler sigara odalarında ve tek kişilik kapalı çalışma alanlarında sigara içebiliyor, 40 metre kareden küçük barlarda da sigara kullanımına izin veriliyor. Bunun dışında kalan lokanta, bar ve kafelerde sigara içmek artık yasak. Yasaya uymayanları, yüksek para cezaları bekliyor. Ulusal Sağlık Örgütüne göre, 5.4 milyon nüfuslu Danimarka da her 4 kişiden biri pasif içici konumunda. Araştırmalar her yıl en az 150 pasif içicinin hayatını kaybettiğini gösteriyor. http://www.ntvmsnbc.com/news/417416.asp Bizim neyimiz eksik? Orda burda millet sigarayı içiyor dumanı beni ve benim gibi bir çok insanı rahatsız ediyor. Bu yasa türkiye de de çıkmalı. Rahatsızlık verici. [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 14:29 tarihinde, zydar tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sigara icmeyenlere sokaga cıkma yasagı verilsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 allah bize de bu günleri gösterir inşallah sigara içenler karantinaya alınsın [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 14:31 tarihinde, cemad tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ülkücüler dağıtır mekanı fasdsad Olmaz öyle birşey Türkiye' de saçmalayın pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bence sigara içenler "ben malım" yazılı tabelayla dolaştırılmalı.Türkiye'de asla olmaz o ayrı konu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 biz iciyoruz,pasif içici olarak sizide götürcez. niahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 türkiyede yaparlarsa kan çıkar }=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sigara içmeyen , en güzel organların sahibidir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Sigara içmeyenlerin yanında sigara içmek cahilliktir. Hayır kişinin ne hakkı var? Dumanı niye beni zehirlesin.o içiyo banane ? Dövmek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bunu içenlere söylediğinde onlar seni dövüolar işte:)Teke tek olsa neyse adamlar hep çogunlukta:D Bok mu var sigarada nie bu mereti içiolar hala annamıs deilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: bar, lokanta, kafe gibi halka açık mekanlarda sigara içilemeyecek. yani barda içkinin yanında sigara içmiyceksem niye gidiyim. yani lokantada yemeğin üstüne sigara içmiyceksem niye gidiyim. yani kafe de oturup muhabbet ederken sigara içmiyceksem niye gidiyim. bunlar toptan yasaklanmamalı bence diyelim x barı,lokantası,cafe si tamamiyle yasak kılsın sigarayı, başka bir y barı,lokantası,cafe si serbest bıraksın rahatsız olanlar ona gitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ayrımcılık olur o dediğin. Herkez heryere gidebilir. ama herkez herkezi rahatsız edemez. ince bir çizgi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 niye ben genelde tanımadığım birinin dumanı bana geliyorsa uyarıyorum. Kafelerde falan yada Mc de burgerda tabi barda uyarmak biraz abes kaçıyor.Zaten içki içtiğim için anlamıyorum =) ama yemek yerken özellikle en sevmediğim şey.Geçen sene MC de kavga etmiştim adamın tekiyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Artık heryerde sigara icilen/icilmeyen diye ayrılmıs durumda mekanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 lokanta,cafe ve barlarda yasaklanacak turkiye de? daha neler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ama abi sizin o dumanı içinize çekmeme hakkınız olduğu gibi onunda kendi iradesiyle o dumanı içine çekme hakkı yokmu yani, böyle bi ayrımclık bu yüzden lazım bence, yoksa o ince çizigiyi bulmak zor yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ne demek niye gidiyim ya? ben hayatımda hiç sigara içmedim ben niye gidiyorum kafeye restauranta bara? teyyoş adamı hasta etme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: ama abi sizin o dumanı içinize çekmeme hakkınız olduğu lan sen sigara içiosun diye ben tüpsüz dalış antremanımı yapıcam nişantaşında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 biz sigara içmeyince o adamın sağlığına zarar vermiyoruz ama o bizim sağlığımıza zarar veriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sizi Bill Hicks ustaya havale ediyorum http://www.youtube.com/watch?v=Z9O1Cv7wudU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 sina sende alttan nefes alabilme yetenegide var,onu kullan sigara icilen ortamlarda sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 The worst kind of non-smokers are the ones that come up to you and cough. That's pretty fucking cruel isn't it? Do you go up to cripples and dance too? -Bill Hicks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: lan sen sigara içiosun diye ben tüpsüz dalış antremanımı yapıcam nişantaşında ahaha süper benimde aklıma gelmişti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 alttan ben senin ağzına sıçmıştım sen onu nefes mi sandın_? =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 isin kotusu bastan haksız oldukları tartısmalara girip agresiflesiyor adamlar, insanın yuzune kendisine ters olan biseyi soyleyince kisi savunma mekanizması devreye giriyor direk, duymamaya baslıyolar. sessizce bilinclendirmek lazım evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar