Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Diyelim kaos basladı,naparsınız ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Bence zeki olmayan halkın seçtiği bence zeki olmayan insanlardan oluşan hemen hemen bütün görüşlerim,in ters görüşünde olan bir hükümet yüzünden savaş çıkarsa ilk düşüneceğim şey kendi canımı kurtarmak olur. Tayyip için niyazi olamam hiç kusura bakmayın..
Mesaj tarihi:
Yalnız öyle bir başlık olmuş ki kosmosta patlama olacak, kaos evrene hüküm sürecek gibi :p

Şaka bir yana kaos dediğimiz olay devrime gebe bir süreç anlamına geliyor. 100 yıl önce ne yaptıysak bugün de bir benzerini yaparız.
Mesaj tarihi:
said:

Nostredamus; demişki
''cebren ve hile ile aziz vatanın bütün kaleleri zaptedilmiş, bütün tersanelerine girilmiş, bütün orduları dağıtılmış ve memleketin her köşesi bilfiil işgal edilmiş olabilir. bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.

ey türk istikbalinin evlâdı! işte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, türk istiklâl ve cumhuriyetini kurtarmaktır! muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!"
anlatıyor... zaten..

katılıyorum...+1

ayrıca cok iyi pıçak kullanırım :P kelebek sustalı falan..ayrıca kimyasallarla aram iyidir özellikle osuruk bombası yapmada üstüme yoktur..malzeme olmadımı kendim osuruyorum oda baya etki yaratıyo..ama kitlesel bir olay bu cok kisi zarar görüyo hep kullanmıyorum o yüzden...

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 12:32 tarihinde, Netcafe tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
hükümetin haklı olduğunu düşünüyorsam, silah teknolojisi ve bilimi alanında çalışmalara katılırım

yok eğer hükümetin denyoluğundan olduğuna inanıyorsam hükümete karşı yürütülen eylemlere vs katılırım

[ Mesaj 19 Ağustos 2007, Pazar - 16:30 tarihinde, Ardeth tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Ne çok silah geliştirme uzmanı askeri mühendis ve potansiyel hacker varmış paticik'de , korkmaya başladım şimdi ben.Her 10 mesajın yarısı nerdeyse hackerlerden , beyin savaşına katılırım diyenlerden gelmiş.

[ Mesaj 20 Ağustos 2007, Pazartesi - 09:34 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
  • Yeni Oluştur...