Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fatih Tekke Fenerbahçe'de

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

kezman ceza sahası içinde çok şeyler yapabilen bir golcü,fakat fenerbahçenin oyun anlayışında onu ceza sahası içinde değil genelde dışında hatta orta sahanın orada topla buluşturuyorlar,kanatlarda görüyorum çoğu zaman topu almak için ve bunda çok başarısız,yanına bir fatih tekke alınırsa süper olur..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Madcat, 16 Ağustos 2007, Perşembe - 02:08 tarihinde demis ki:

maç başlamadan duyduydum ama işallah olur diodum..
hayırlısı kezmanın yanına devidin yerine o daha iyi.

deividi zico santrafor oynatmıo ki..

ha zicoyu anlamak da ayrı garip tabi ayrı mesele. bu takım çok iyi 4-4-2 diamond oynar. özellikle bir de sol açık alırsa. ama ısrarla 4-5-1 oynuo fenerlileri delirtio.kezman tek forvet oy-na-ya-maz. ben anladım, yorumcular anladı, zico anlayamadı.
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaşlar Tekke'nin menejeri açıklama yaptı. GS 4M Euroluk teklif yapmış, Trabzon kiralamak istemiş Fener'den teklif gelmemiş. Balon balon haberler yaa.
said:

İşte Fatih Tekke gerçeği
Fenerbahçe'nin gündemini fazlasıyla meşgul eden Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş son gelişmeleri sadece Milliyet Gazetesine açıklamalarda bulundu.

Üstüntaş, Galatasaray'ın 20 gün önce Tekke'nin bonservisi için Zenit'e 4 milyon euro teklif ettiğini, Trabzon'un da bu oyuncuyu kiralamak istediğini; ancak iki kulübün de geri çevrildiğini söyledi. Menajer, ayrıca Fenerbahçe'nin, Zenit kulübüne henüz bir teklif getirmediğini de ekledi.

http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=75996

PS: Adriano, Ronaldo, Kuranyi derken Fatih Tekke harika olur lol :D
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...