eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Az önce cnn turk 1 seneliğine kiralandığını söyledi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 iyi oldu bu işte.hem türk hem golcü.yararlı olur kesinlikle,sevindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phyx Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bu adam yorgun gelmezmi rus liglerinin bitimine 3 ay kaldı şimdi 9 ay daha aralıksız oynıcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 maç başlamadan duyduydum ama işallah olur diodum.. hayırlısı kezmanın yanına devidin yerine o daha iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 valla ne diyim iyi transfer gibi gözüküyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 baba bırak iyi transferi,fenerin bu sezonki en akıllı transferi gibi gözüküo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Oo güzel oldu. Hem Türk hem golcü. Ben genelde Kezman'ın oynamasını pek istemiyorum. Defansın arkasına anında sarkabiliyo, ama felaket top kaybı yapıyo; çoğu pozisyonu doğru değerlendiremiyo, vs. O nedenle Kezman'ın yerine olabilir Tekke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kezman ceza sahası içinde çok şeyler yapabilen bir golcü,fakat fenerbahçenin oyun anlayışında onu ceza sahası içinde değil genelde dışında hatta orta sahanın orada topla buluşturuyorlar,kanatlarda görüyorum çoğu zaman topu almak için ve bunda çok başarısız,yanına bir fatih tekke alınırsa süper olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 yalan haber gibi. hiç bi yerde yok haberi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Gelcek de trabzonla fb çekişiyo diye duymuştum ben... bakalım hele bi kesinleşsin de yaparız yorumumuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 kesin mi değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 behh sevemedim su fatih tekkeyi bi türlü, sıradan bi golcüden farkını goremıyorum ama faydalı olur herelde, milli takıma falan cıkmıstı bi aralar yine öyle oynarsa bol kafa golu izleriz kendisinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: Madcat, 16 Ağustos 2007, Perşembe - 02:08 tarihinde demis ki: maç başlamadan duyduydum ama işallah olur diodum.. hayırlısı kezmanın yanına devidin yerine o daha iyi. deividi zico santrafor oynatmıo ki.. ha zicoyu anlamak da ayrı garip tabi ayrı mesele. bu takım çok iyi 4-4-2 diamond oynar. özellikle bir de sol açık alırsa. ama ısrarla 4-5-1 oynuo fenerlileri delirtio.kezman tek forvet oy-na-ya-maz. ben anladım, yorumcular anladı, zico anlayamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 + fener kesinlikle yozgatlıyı bırakmamalıydı. açık kalmadı takımda tuncay ve yozgatlı gidince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 hiçbiryerde yok böle bir haber ama umarım doğrudur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 iyi transfer ama bence fener para sıkıntısı da yokken sağlam bir yabancı forvet almalıydı deividi veya defanstan bi yabancı postalayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Dünkü Sabah gazetesinde "Fatih Tekke %99 bitti" tarzı bi haber vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bence çok iyi bi transfer olur. Umarım balon haber değildir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Valla acaip felan sevinirim, inşallah patlamaz içimizde, hiç yoktan Sampiyonlar Liginde 2 mac fazladan kazaniriz bu adamla : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ya fotomaça güven olmaz ama bu sefer Fatih geliyor değilde, Tüm Dünya Fatih Tekke transferini Fotomaçtan öğrendi diye haber yapmışlar. Kiralama değilde bunlarda bonservisiyle alındı yazmış 4.5 milyon eu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2007 Arkadaşlar Tekke'nin menejeri açıklama yaptı. GS 4M Euroluk teklif yapmış, Trabzon kiralamak istemiş Fener'den teklif gelmemiş. Balon balon haberler yaa. said: İşte Fatih Tekke gerçeği Fenerbahçe'nin gündemini fazlasıyla meşgul eden Fatih Tekke'nin menajeri Özcan Üstüntaş son gelişmeleri sadece Milliyet Gazetesine açıklamalarda bulundu. Üstüntaş, Galatasaray'ın 20 gün önce Tekke'nin bonservisi için Zenit'e 4 milyon euro teklif ettiğini, Trabzon'un da bu oyuncuyu kiralamak istediğini; ancak iki kulübün de geri çevrildiğini söyledi. Menajer, ayrıca Fenerbahçe'nin, Zenit kulübüne henüz bir teklif getirmediğini de ekledi. http://www.sporx.com/detail.php?Type=1&kategori=29&go=75996 PS: Adriano, Ronaldo, Kuranyi derken Fatih Tekke harika olur lol :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar