Dela Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 cumadan beri 25 kbps ustu download gormedim inanilmaz yavas baglanti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2007 ankarada tf2 sunucuları 50 ms den başlıyor , 100 e kadar 20 tane falan var herhalde. istanbulda 9 ms, 100 e kadar 60 civarı gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ostrich Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 yurt dışı 1 haftadır iyiydi yine azıttı bıktırıyolar insanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 şu grevden çıksalar da bana bağlansa.yavaşta olsa razıyım (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 BEN DEĞİLİM.FAK YU TİĞTİĞNET. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 29, 2007 Şu anda dl de sorun yok ama yurtdışı serverları pinglerken 2 saniyede bir timeout yiyorum . Oyun falan oynanmaz yani şu anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Son yarım saattir durdu bende net, sadece paticik açılıyor =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 iki gündür gg netim, of yahooyu bile açamıyorum. special thanks to TT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 31, 2007 bu grev ne zaman bitecek ya. yeni eve taşındım internet lazım feci şekilde :/ eyvah eyvah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Yahu anlamıyoru msadece paticik açılıyor,oda ışık hızıyla açılıyor,geri kalan neredeyse hiçbir site açılmıyor,bazı yabancı kaynaklı siteler açılırken,bazıları açılmıyor. dasdasdass oldum resmen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dns değiştirmeyi denedin mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Firefox kullanıyorsan bana da oluyor bu aralar. Kendi kendine düzeliyor sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 bakıyorum sitelerde gezemiyorum, dnsi 4221 4222 yapıyorum. 1 gün öyle gidiyor sonra bakıyorum sitelerde gezemiyorum, dnsi otomatiğe alıyorum 1 gün öyle, sonrası loop. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 TRKY-DNS AYAR programını kullanın. kullanmak istemiyodum ama mecbur kaldım. sorunum yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 yavaşladıkça bağlantıya bir reset atıyorum ilk coşuyor internet son sürat açılıyor tüm sayfalar sonra yine eski haline geri dönüyor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 dns önbelleği şişiyor olabilir diycem ama neden şişsin ki, çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 modemin menüsünden gürültü payı zayıflama sinyallerine bakıyorum mesela zayıflama 40 olarak sabit genelde gürültü payı 17 ile 28 arasında değişiyor yavaşladığı dönemler 17 ve daha aşağılara inebiliyor reset atınca 28 lere kadar çıkıyor bunla alakalı bişe olabilirmi etkisi varmıdır ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 valla o hattın mı ne kalitesini belirliyodu ama tam olarak neyin kalitesini belirliyodu bilmiyorum. olabilir. bi yerden ödünç bi modem bulup modemi değiştirsen. belki ondadır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_AvengeR_ Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 hmm peki bulursam denerim bi kaç gün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ananı avradını xicem ttnet.BU NE LAN BU NE YAVAŞLIK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Utterable Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 evet. eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2007 gündüz 20kb ile zor download yapıyorum, 2 gecedir sapıttı böyle abartı rakamlarla download yapıyorum mutluyum (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Dün akşam üstü saatlerinde uzun zamandır o saatlerde gormedigim bişey gordum FPS bir oyundan 70ms alıyordum. Galiba birşeyler düzeliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2007 Bende hala devam ediyor sorun, dün gece zırt pırt gidip geliyordu, bu sabah da başladı, insaf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar