deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 İyi de adam namaza giderken dl'yi kapamak zorunda değil ki? Hatta /dnd "camiye gittim geleceğim" yazar wow'u da açık bırakır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ftp.blizzard.com dan 4kbla, türkiyedeki bir dl sitesinden 7kb la çekiyorum şu an. ben küfretmiyimde kimler etsin? 1024 lan bu allah cezanısı versin. 256'la böle çekmıoduk şerefsiz erifler!! telekom ben senin £{#>£${>$!!!#½$#½½**!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 ben rapidden 102KB ile çektim biraz önce bi dosyayı. bağlantı:limitli 1024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tepki için faturalarinizi 3 aydan 3 aya yatırın. ben öle yapıyorum(ama benim ki tepkiden degil tabi xD) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 TTNET' in pek umrunda olduğunu düşünmüyorum Shadow :) Sonuçta ödüyorsun, hatta faiz ile ödüyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 shadow ne kadar faiz ödediğinin farkında mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 valla faiz yok.makbuzda 29 YTL yazıyor borcum.Olsa olsa en fazla 5-6 ytl falan olur heralde ama yok gibi gözüküyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Shadow emin misin yaw? Öyle ise boşuna stress yapıyormuşuz, her ay yatırcaz die :) Su ,doğalgaz kesintisi, faizi koymazda ,internet evlat acısı gibi olur :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 geryerde var bu limitsizlerin yükseltilmesinden sonra bayaaa bi oldu yavaşlama zannediyorum bakım tarzı birşey her zaman olmuyor altyapı oluşturuyorlarsa falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 valla benim internet 3 ayda bir 1 gün kesilir.öderim açılır. Bugüne kadar da sanmiyorum faiz ödedigimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 bağlantı iyi de oyun oynayamadım ben bugün bi türk serverinda (mix.gen.tr) ama dod yurt dışı 90 ping çekiyo oynanıyodu.. :/ axa oyak ne ayak ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 evet bende genellikle senede 5 defa falan ödüyorum faturaları normal fiyattan çok farklı gelmiyor. gerçi balıkesirin merkezi gibi küçük bir kasabada oturduğumdan mıdır nedir 3-4 ay ödemesemde adsl açık kalıyor :) biliyorum birgün ödemiycem ve onlarda benim fişimi çekmeyi unutacak işte o zaman o zaman pişman olucaklar nihohahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 izmirde de aynı ödeme durumu var :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 tatlıya bağlıyolar demek ki gerçekten sdfdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 borcunuz 15 milyar diye haşırt diye geçirmesinler de TT den bahsediyorz ,istediğn kdr kafanı sok yine o kazanır :) edit:ama evet faiz almıyorlar bnde ,geçen faturamı baya geciktirmiştm :) [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:25 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 o zaman ne yapıyoruz. 3-4 ayda bir para veriyoruz xDs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 yine aynı parayı vermiyo musun yaw :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 geç verince belki biraz zarar veririz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Overseer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 gecikme bedelleri sözleşme sona erdiğinde toptan alınıyo haberiniz olsun =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Hoppa, şimdi apıştım , gec versekte oluyor mu? Olmuyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 said: gecikme bedelleri sözleşme sona erdiğinde toptan alınıyo haberiniz olsun =) aha da bu kapak olur ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CoolRider Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ya su geç ödeyenlerden bu dönemde kapatıcak olan yok mu? :) Bizde bir aydınlansak!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 ben 1.5 yıl önce kapatmıştım ve yine geç ödemelerim çoktu ücret ödedim ama ayın ortasında kapattığım için kullandığım ücreti ödedim diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim yada birşeyler değişmiş olabilir zaman içinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 o bedeller bi yerde toplanıp, sözleşme bitince alınıyorsa ben bittim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2007 said: bende geçen 12 ile rapidshare den doysa indirdim. 12 ya 12 . 256 iken daha hızlıydı. ben İzmir'de 1024adslle 672baytla dl yapmıştım rapidden O_o Gerçi hemen kapattım onu görünce :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar