Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

internet yavaşılığı ?! pingin doruklara vurması ?!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ftp.blizzard.com dan 4kbla, türkiyedeki bir dl sitesinden 7kb la çekiyorum şu an. ben küfretmiyimde kimler etsin?
1024 lan bu allah cezanısı versin. 256'la böle çekmıoduk şerefsiz erifler!! telekom ben senin £{#>£${>$!!!#½$#½½**!!!!
Mesaj tarihi:
geryerde var bu limitsizlerin yükseltilmesinden sonra bayaaa bi oldu yavaşlama zannediyorum bakım tarzı birşey her zaman olmuyor altyapı oluşturuyorlarsa falan?
Mesaj tarihi:
evet bende genellikle senede 5 defa falan ödüyorum faturaları normal fiyattan çok farklı gelmiyor. gerçi balıkesirin merkezi gibi küçük bir kasabada oturduğumdan mıdır nedir 3-4 ay ödemesemde adsl açık kalıyor :) biliyorum birgün ödemiycem ve onlarda benim fişimi çekmeyi unutacak işte o zaman o zaman pişman olucaklar nihohahah
Mesaj tarihi:
borcunuz 15 milyar diye haşırt diye geçirmesinler de TT den bahsediyorz ,istediğn kdr kafanı sok yine o kazanır :)

edit:ama evet faiz almıyorlar bnde ,geçen faturamı baya geciktirmiştm :)

[ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 21:25 tarihinde, Seperate tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
ben 1.5 yıl önce kapatmıştım ve yine geç ödemelerim çoktu ücret ödedim ama ayın ortasında kapattığım için kullandığım ücreti ödedim diye hatırlıyorum yanlış hatırlıyor olabilirim yada birşeyler değişmiş olabilir zaman içinde.
  • Yeni Oluştur...