Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ANTIAKPCILER BI BAKIN

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
beyler ilk laf olarak şunu söylemek istiyorum, lütfen cıvıtmadan ve saldırmadan mesaj atalım...

Şimdi sizin görüşünüze göre RTE & GÜL ikilisinden gelecek 5 yıl içinde olabilecek(öngördüğünüz) büyük yanlışlıkları yazmanızı rica ediyorum (ufak tefek şeyleri deilde mesela laikliğin kaldırılması yada K.Irak'a operasyon gibi büyük şeyleri yazalım...) 5 yıl sonra uplarız yanılıp yanılmadığımızı anlarız hep birlikte...

Yazım şekli,

- Laikliğin Kaldırılması
- K.Irak'a Operasyon

Lütfen konu dışında yorum yapmayınız ve lütfen ilk yazdığım cümleye saygı gösteriniz, büyün antiakpcilere teşekkürediyorum vakitlerini ayırdıkları için...
Mesaj tarihi:
Millete anitakp deyip cevaplarını beklediğin ve laikliğin kaldırılması gibi olası bir maddeyi oraya eklediğin için cevap vermeye gerek yok sanırım, bizzat karşısın zaten bunlara; başlığın da koca harfler taşıması güzel olmuş, smiley filan koysan daha dikkat çekerdi.
Mesaj tarihi:
neden bu kadar kızdınız onu anlamadım.Anti-akpci lafının neresi kötü?Bir kısım akpli varsa onların görüşlerine katılmayanlara da anti-akp ci denmez mi?Laikliğe falan karşı olduğu nerden çıktı?Siz böle düşünüyosunuz ve görürsünüz böle olmayacak şeklinde iddalı bi topic sadece
Laikliği ortadan kaldıramaz bence o okadar kolay bişi deil.En azından 5 yıllık bi süreçte gerçekleşemez.
-Ama üniversitelerde türban serbest olacak etraf genç ninjalarla dolup taşacak.
Mesaj tarihi:
said:
kim d*t olcagını bile bile yazar ki

sen yazmışsın işte daha ne

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 20:43 tarihinde, GEd tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Mum'a katılyıorum.

Şaka gibi olmaya başladı her şeye laf yetiştirmek zorunda deilsiniz.
Her konuya post atmak zorunda deilsiniz
Siyaseti ota boka dolandırarak konu uzatıp, sapıtıp adam gibi giden tartışmaların içine etmek zorunda deilsinz.
Yeter be.
Mesaj tarihi:
Joker'in The Patriots'un Arsenal Gear'ı tarafından foruma yazı yazan sanal bir user olduğunu da bu topic'den anlamış olduk.

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 21:31 tarihinde, Akuma_Blade tarafından güncellenmiştir ]
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...