Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Şuanki hükümetin önümüzde 5 yıl içerisinde yapabileceği büyük hatalar olarak neleri öngörüyorsunuz? Not: Lütfen topiği sabote edici ve konuyla alakasız mesajlar atmayınız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 nedir bu ısrar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 yenilen pehlivan olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ısrarcılığa hayran kaldım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 memleketi satmak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 sivil anayasayı devreye sokamayacak [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:37 tarihinde, Breedan tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 cıvıtmayın tamam. diger topicdeki hatalarını soyledim. diğer mesaj atıp konuyu baltalayanlarda ayrıldı. yazmak isteyen kullansın bu topici onun dısındakiler mesaj atmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 siyaset baydı hakkaten artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 kimin için hata... bizim için hata onların zaten hayalleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 biz senın seviyene ulaşamıyoruzki joker, yıllarca incelediğin biz varlıklardan sıkılmıştın yorma kendini bı sıkıldığın hayatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 O değil de bu hükümetin 5 yıl iktidarda kalacağını nerden biliyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ahaha slat :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Bence birkaç gemicik daha alarak hata yapabilirler. Mesela 1 tane keyfi adaylarını toplumla kucaklaşma adı altında dayattıkları gibi görüşlerini dayatırlarsa hata yaparlar. Fakir psikolojisi ile oy toplamaya çalışırlarsa gene kaybederler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 özelleştirme politikası büyük bir hata bence ama şeriat vs. pek ihtimal vermiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Cons mesajın için teşekkür ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Breedan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 cundayı rumlara peşkeş çekerler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Akarsularımızı özelleştiriyorlar sonra denizlerimizi sonra başbakanlık konutunu arkasından çankaya'yı sırayla işte. Ninja üretim merkezleri açıcaklar bide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Zaten hükümet anayasayı bilmeyerek nehirleri özelleştirmeye çalışmakla ilk hatayı yaptı. Gül Zeki Sezer e ilk 4 maddeyi okumuş ama paşam ilk 4 maddeden sonrasını bilmiyor olucakki kankası tayyibe söylememiş.Doğal kaynakların özelleştirilemeyeceğini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Oha!, Cons ciddi ciddi ,resmen ,alenen , normal ve konuyla uyumlu,içinde''karı''geçmiyen mesaj attı. helal:) kendi adıma en büyük korkum kendi aralarındaki gruplaşmalarını devlet kurumlarına yansıtmaları, tüm başhekimlerin, rektörlerin vs. bu ve buna benzer kişilerin sadece siyasi görüşlerine ve kendi gruplarında olup olmamanısa dair bi seçilim yapmaları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 tellos mesajın için teşekkür ediyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: Joker üye [şikayet et] § 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:42 [ özel msj ] Cons mesajın için teşekkür ediyorum... Yukarda yazılanların TAMAMI hayal ürünürüdür. Ben de ciddi attım bana neden yok teşekkür? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 serdarım seni adamdan saymadı joker haberin olsun diye dedim valla görüşürüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 [spo]arkadaşlar mesaj silmekten sıkıldım. ilk sayfada bişi yazdım okumayanı atıyorum dısarı baydım cidden. uykusuzum zaten birde eziyet etmeyin sonra kaka dyna olmayalım. ilginiz yoksa mesaj atmayın. nedir yani çok mu zor? [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Orçun tbr brv dsfasdafsad. Ekonomiyi GG yapacaklar bu adamlar, aha korktuğum olay bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 deveye sormuşlar neren eğri.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar