Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hükümetin 5 yıl içerisinde yapabileceği hataları?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şuanki hükümetin önümüzde 5 yıl içerisinde yapabileceği büyük hatalar olarak neleri öngörüyorsunuz?

Not: Lütfen topiği sabote edici ve konuyla alakasız mesajlar atmayınız...
  • Admin
Mesaj tarihi:
cıvıtmayın tamam. diger topicdeki hatalarını soyledim. diğer mesaj atıp konuyu baltalayanlarda ayrıldı. yazmak isteyen kullansın bu topici onun dısındakiler mesaj atmasın.
Mesaj tarihi:
Bence birkaç gemicik daha alarak hata yapabilirler.
Mesela 1 tane keyfi adaylarını toplumla kucaklaşma adı altında dayattıkları gibi görüşlerini dayatırlarsa hata yaparlar.

Fakir psikolojisi ile oy toplamaya çalışırlarsa gene kaybederler.
Mesaj tarihi:
Zaten hükümet anayasayı bilmeyerek nehirleri özelleştirmeye çalışmakla ilk hatayı yaptı.

Gül Zeki Sezer e ilk 4 maddeyi okumuş ama paşam ilk 4 maddeden sonrasını bilmiyor olucakki kankası tayyibe söylememiş.Doğal kaynakların özelleştirilemeyeceğini.
Mesaj tarihi:
Oha!, Cons ciddi ciddi ,resmen ,alenen , normal ve konuyla uyumlu,içinde''karı''geçmiyen mesaj attı. helal:)

kendi adıma en büyük korkum kendi aralarındaki gruplaşmalarını devlet kurumlarına yansıtmaları, tüm başhekimlerin, rektörlerin vs. bu ve buna benzer kişilerin
sadece siyasi görüşlerine ve kendi gruplarında olup olmamanısa dair bi seçilim yapmaları.
Mesaj tarihi:
said:
Joker
üye [şikayet et]
§ 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 23:42 [ özel msj ]
Cons mesajın için teşekkür ediyorum...
Yukarda yazılanların TAMAMI hayal ürünürüdür.

Ben de ciddi attım bana neden yok teşekkür?
  • Admin
Mesaj tarihi:
[spo]arkadaşlar mesaj silmekten sıkıldım. ilk sayfada bişi yazdım okumayanı atıyorum dısarı baydım cidden. uykusuzum zaten birde eziyet etmeyin sonra kaka dyna olmayalım. ilginiz yoksa mesaj atmayın. nedir yani çok mu zor? [/spo]
  • Yeni Oluştur...