Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 acaba şöyle bişiyi gördünüz mü gördüyseniz ismini biliyormusunuz? Y ama Y nin uçları çıkmadan önce haç gibi yandan çizgi var. Yani T düşün ama üstünde Y deki iki uzantıda var gibi bişi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 cep telefonlarının sembol şeysinde var hatta bölümünde, anten gibi birşey. Ben de bilmiyorum ne olduğunu fakat kuzenim cep telefonu numaralarının yanına koyuyodu o işareti belki bi ilgisi vardır? ¥ ----> bu değil mi? [ Mesaj 24 Ağustos 2007, Cuma - 23:39 tarihinde, SpiderS_DangeR tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 japon yeni olsa gerek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bukac4 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 ¥ yen sign Ψ psi v.s. başlat >>çalıştır charmap solda altta isimleri yazıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ankh'tir o, ustu kirilmistir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Ankh değil. Telefonda şimdi gördüm ama onda iki tane çizgi var yatay. Ya hatta rome total wardada pagan şehirlerin işareti öyle. bide harry potter 5 filminde siriusun da göğsünde dövme şeklinde vardı sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 boşver yiğen takma kafana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bayat Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Pluto sign? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Japon yeninin işareti o ama başka manası varmı bilmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 YAKUZA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 yok, uza. tutamadım kaçtı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 o zaman ben tutuyorum sen kac Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Bence arkadaşın dedii şey şu ikisinden biri: Yen işareti olduunu da pek sanmıyorum, çünkü yen işaretinde iki tane yatay çizgi var (aha) Cep telefonlarında falan sinyal kalitesini gösteriyo genelde. [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 01:26 tarihinde, Kojiroh tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2007 said: YAKUZA gta'da vardı. YAKUZA gangi amblemi [ Mesaj 25 Ağustos 2007, Cumartesi - 02:11 tarihinde, Muhallebi tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar