Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Gaziosmanpaşa Üniversitesi Öğretim üyesi Prof. Dr. Osman Çakmak, yeni hükümetin Bilim ve Araştırma Bakanlığı kurması gerektiğini savunan bir makale kaleme aldı. ---------- Bence böyle bi şey kurulması çok iyi olur, her ne kadar bütçe sorunuda olsa türkiyenin artık bilim konusunda bi şey yapması gerekir diye düşünüyorum. Umarım böyle bi şey gerçekleşir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 unakıtan'ın yediklerinin yarısı aktarılsa fazla bile gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 iktidarimiz ileriye degil geriye gitmeye daha cok onem verdigi icin pek sallamaz bu talebi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ne gerek var yahu. Bilimmiş, araştırmaymış. Bunlar boş işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
by_hacker_warwas Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bre zındıklar !! zopamı getirin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Evet kurulmalı bencede... Bilimin siyasetle alakası yokki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 @firatram bakma sen onlara saçmalıyorlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bilimin siyasetle ilgisi olup olmadiginin ne alakasi var simdi konuyla? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Abuk subuk konuşmayın.Türkiye de bilim mi var? Diyanet e aktarılsın oranın bütçeside daha yararlı olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 boyle birseyin kurulması hos olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 güzel talep. Hatta üniler falan da buna baalı olsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 said: Bilimin siyasetle alakası yokki... Ormanın siyasetle ne alakası var? Alakası olması şart değil. Bilim ve araştırma MEB'e bağlı, yani zaten şu an siysetin işi. MEB'in yığınla işi var, daha bir sürü ilahiyatçıyı ilkokul öğretmeni yapacaklar. YÖK'ün falan bağlı olduğu bir Bilim ve Araştırma Bakanlığı amaca yönelik olarak daha fazla fayda sağlayabilir. Gerçi siz YÖK'ü de kaldıracaktınız, değil mi? [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:55 tarihinde, sg-1 tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 neyse... [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:52 tarihinde, firatram tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 bazı şeylerin farkında olmak saçmalamaksa eğer,ne mutlu bana saçmalıyorum.gözüm kapalı "meee" lemiyorum en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ya pyro gözüm açık aferin ama alakasız konulara yazma bunu konunun bi amacı konsepti var gelip bu konuda propaganda yapma! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Burada her ne kadar olumsuz bir hukumetimiz olsada Bu ulke insanları icin olumlu bir istek var.Kisisel dusunmeyi bırakda bu bakanlık kurulursa neler olabilecegini dusun. Aaa pardon yoksa rejimi bilimlemi devirecekler evet evet oyle yapacaklar ben biliyorum once bilim sonra pilav yemekleri ısmarlamak sonrada beyin yıkamak hmm hrrr grrr [spo]Paranoya[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 propaganda? gerçeği söylemek sana öyle geliyorsa tamam propaganda da yapayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Komik olmus gercekten. Siz siyasetten baska bi sey tartismaz misiniz? Boyle bi bakanlik gerekli mi, gereksiz mi bunu tartissak? Hani dusunme yetimiz var diyosunuz, bilgiliyiz diyosunuz, bunu gosterin biraz da... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 @riglous +1 adamlar her konuda hükümete çamur atmak için bi taraflarını yırtıyorlar... Konuyu saptırmayın amacından pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 "Hayatta en hakiki mürşit ilimdir , fendir , ilim ve fen dışında mürşit aramak gaflettir , dalalettir , hıyanettir" lafını söylemiş Atatürk'ü çok seviyorlar sanki böyle bir bakanlık gelecek ha! Çay demleyin bari. Şu an ki cumhurbaşkanı adayı Abdullah Gül bile 2003de Avrupada yaptığı konuşmada "Türkiyenin üniter yapısının önündeki en büyük tehdit anayasaya zorla sokulmuş laiklik maddesi ve kemalizmdir" dememiş midir? Demiştir hakeza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 @riglous: olayın bütçe bazını ele aldım ben zaten, ilk mesajı ve cevabımı okursan? ayrıyetten joker,hiç bir tarafımı yırttığım falan yok.adama bok atınca benim götüm tavan yapmıyor.sen adamın yaptığı olayları bilmiyorsan ya da göremiyorsan boş konuşupta gülünç duruma düşme.hani savunacağım diye uğraşırken iyice batıyorsun,cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Yahu tamam acılmasın bilim bakanlıgı falan... Bu durumda bilimin onunu kapayan ılımlı islamcılar yerine siz olursunuz... NASIL BIR PARADOKSTUR BU ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Güzel bir öneriyi bile örümcek kafalı düşüncelere kurban ediyorsunuz ya. Adam gibi destek olunacaksa olun ya da nedenleriyle neden olmayacağını izah edin. Ama devletin kurumlarına ya da hükümete laf atmanın modası geçti artık. Her konu da hakaret etmek doğru değil bence. TÜBİTAK bakanlığa çevirilebilir bence. Aynı hesap olmaz mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Soyledigim sadece sana degildi, alakasiz mesaj atan bilimum kisilereydi. Ha senin verdigin cevap da ayri bi dava zaten... Katiliyorum, dogru bi tespit ama kel alaka?!?! Devletin kurum yonetmesi mantiksiz, bu nedenle kurumlar satilirken, TUBITAK gibi isleyen bir kurumu devletlestirmek mantiksiz. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:14 tarihinde, riglous tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Firat kos bilader senin kizi kapiyorlar animasyon ayagina... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar