Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Güzel bir normal server

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Şöyle önerebileceğiniz bir normal server var mı?

BFD olsun, SFK olsun, benzeri low level instancelarda bolca adam bulabileceğim,
Naxxramas'tı, Onyxia'ydı her zaman yapılabilecek,
Zaten bir sürü lvl 70 olacağından, Magtheridon'a, Illidan'a gidilebilecek
bir server arıyorum.
Mesaj tarihi:
Low level instancelara grup arayacaksın, herşey bitti kolayca illidana mı gidiceksin? Zor olur sankim, öyle bir server zannetmiyorum var olsun. Herhangi bir full servera git, tek yapabileceğin bu.
Mesaj tarihi:
Frostwhisper ally tarafında çoğu instance'a grup bulabiliyorsun. naxx'a pug olarak giriliyo genelde; en son 4horsemen server first yaptı puglar :D (evet pve olarak biraz özürlü bi server ama tbc progress olarak fena değiliz, genelde deli gibi pvp yapılıyor)

edit:// frostwhisper pvp server ^^

[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 17:51 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ]
Mesaj tarihi:
Valla normal serverların çoğu dolu istediğinde aç oyna düşük lvl instancelre illaki adam buluyorsun iyi kötü ama yüksek lvl bir arkadaşın yoksa bazen çok zorlanıyorsun yüksel lvl instanceler de aynı olur alt char kasanlarla filan girersin ama exp için bir char hazırlamak ıstıyorsan bodoz lvl kas 70 yap dursun bir kenarda instance olukca da girersin
Mesaj tarihi:
naxx ve ony ne alaka onu pek çözemedim de onları yapman bu vakitten sonra çok düşük ihtimal. tbc çıktığından beri geçenlerde bir defa filan yapıldı naxx sırf görmek isteyen bazı insanlar toplanarak. o da ancak alliance için mümkün oldu hatta.
  • Yeni Oluştur...