BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 (bkz: ota boka sozlukten referans vermek) [ Mesaj 16 Ağustos 2007, Perşembe - 15:19 tarihinde, BaaL tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 (bkz. Banu Alkan ın sex videosu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 maçı D SMART mı veriyor evet ise internetten izleme şansımız var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 secveseyret.com die bi sitede paralı üyelikle internetten izletio yeni gördüm reklamını 6.95 ytl maçı izlemek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 E lig tv sitesinde GS maçı bizde falan diyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 lig tv yalan soyluyor. d-smart bosuna bayilmadi oneleme maclari icin parayi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Yalan söylediğini sanmıyorum toggie, kimse böyle bir rezalet yapamaz yani Hatta D-Smart'a dava açmış şikayette bulunmuş insanlar "Sırf bizde dediniz biz de aldık ama sırf sizde değilmiş" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 avrupa maçı özel kanaldamı olur diye dava açsaymış gerizekalılar daha mantıklı olurmuş hgdhg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 e dünkü maçlar neden yoktu lig tv de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Dünküler CL'ydi bu UEFA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 http://www.uefa.com/competitions/uefacup/index.html Uefanın sitesinde Uefa manşeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Hehe, gerçi normal bence Listeye bakarsak hemen hemen hiçbiri (hani önceden bizim takımlara rakip çıkmalarını saymazsak objektif bakışla) adı sanı duyulmamış takımlar, GS ayarında ününde olmayan takımlar. Ben de manşet atacak olsam aralarında en ünlüsünü, bilinenini atarım, hele ki bu takım zamanında bu kupayı kazanmışsa başka seçenek olmaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ee tabi bu kupayı kazanmış bi takım için normal şeyler bunlar haklısın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 şikeyle alınmış bir kupa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Collina'ya rüşvet verdik, Arsenal'i satın aldık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: şikeyle alınmış bir kupa ahahaha yaş kaç kardeş senin....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bol gollü bir maç olmasını biliyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 said: ahahaha yaş kaç kardeş senin....... Valla sen kisa donla gezerken o buralarda takılıyodu deyim ben saaaaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 blackburn dışında bitane takım göremedim orada? uefa sitesini tasarlayan olsan. bugün kü elemel için oraya m.telaviv ile erciyesi mi koyardın ? yoksa okadar tkaım arasında kupayı alabilen tek takım olan gs yimi? ben buldum cevabı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Bu arada GS neden UEFA kupasinda ön eleme oynuyo ki? Onu dusundunuz mu. Direk 1. turdan baslamasi gerekli deil mi sonucta CL deil ki bu on eleme oynayasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 ülke puanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 bu maç lig tv'de var kesin haberiniz olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Ahahahaah GS nin formalar ne kadar da orjinal ve kendine özgüymüs baksanıza. Köy takımıyla aynı model :D . Sadece ondeki cizgiler GS de sari kirmizi onlarda beyaz. Lol saka gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 lan penaltı oldu of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BaaL Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2007 Penalti Servet FTW. Insan gibi kosmuyo ki ayi yavrusu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar