Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Slaven Koprivnica - Galatasaray UEFA Kupası maçı


Rewendor

Öne çıkan mesajlar

said:
UEFA Kupası 2. Ön Eleme turu ilk maçında yarın deplasmanda Hırvatistan`ın Slaven Koprivnica takımıyla karşılaşacak Galatasaray, 198. Avrupa kupası maçına çıkacak.

Gösterdiği performansla en başarılı Türk ekibi olarak dikkati çeken sarı-kırmızılılar, bugüne kadar Şampiyon Kulüpler Kupası ile Şampiyonlar Ligi`nde 131, UEFA Kupası`nda 33, Kupa Galipleri Kupası`nda 32 ve Süper Kupa`da da 1 kez olmak üzere Avrupa kupalarında toplam 197 maç oynadı.

Sarı-kırmızılı takım, 197 mücadeleyi geride bıraktığı Avrupa serüveninde 71 galibiyet ve 76 yenilgi alırken, 50 karşılaşmada ise eşitliği bozamadı.

Bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 254 gol göndermeyi başaran Galatasaray, kalesinde ise 285 gole engel olamadı.

-GALATASARAY ÖN ELEMELERDE FİRESİZ-

Galatasaray, Avrupa kupalarında bugüne kadar oynadığı ön eleme karşılaşmalarında üstün performansıyla dikkat çekiyor.

UEFA Kupası 2. ön eleme turunda Hırvatistan`ın NK Slaven Koprivnica takımıyla yarın ilk maçta karşılaşacak olan Galatasaray, geçmişte oynadığı ön eleme maçlarından yüzünün akıyla çıkmayı bildi.

Ön elemelerde bugüne dek toplam 22 maç yapan Galatasaray, bunlardan 17`sini kazanmayı başarırken, yalnızca 5`inde sahadan beraberlikle ayrıldı.

``Cim Bom``, Avrupa Şampiyonlar Ligi ön eleme turlarında toplam 57 kez fileleri havalandırırken, 19 gol yedi.

Galatasaray`ın UEFA Kupası 2. ön eleme turunda yarın karşılaşacağı Hırvat ekibi Slaven Koprivnica, tarihinde ilk kez UEFA Kupası`nda mücadele edecek.

Teknik direktörlüğünü 38 yaşındaki Krnoslav Jurcic`in yaptığı Hırvat ekibi, UEFA Kupası 1. ön eleme turunda Arnavutluk temsilcisi Teuta`yı 6-2 ve 2-2`lik skorlarla elemeyi başardı.

Avrupa kupalarında daha önce 2000, 2001, 2002, 2004 ve 2005 yıllarında UEFA Intertoto Kupası`nda mücadele eden Hırvat ekibi, yaptığı 34 maçta 17 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet aldı.

Hırvatistan`ın Koprivnica kentinin takımı olan Slaven Koprivnica, maçlarını 3 bin kişilik Gradski Stadı`nda oynuyor.

Hırvatistan 1. Ligi`ni (Prva HNL) geçen sezon 5. sırada tamamlayan ancak Hırvatistan Kupası finaline yükselmeyi başaran Sloven Koprivnica, finalde Dinamo Zagreb`e elenmesine karşın tarihinde ilk kez UEFA Kupası eleme turunda yer almayı başardı.

Slaven Koprivnica, 21 Temmuz`da start alan 12 takımlı Hırvatistan 1. Ligi`nin 4. haftasında 3 galibiyet, 1 yenilgi alırken, 9 puanla Dinamo ve Rijeka`nın ardından 3. sırada yer alıyor.


(maraton)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

evet rakip çok güçsüz olabilir ama önelemedir sonuçta, kim olursa olsun sakatlık çıkabilir. tura çantada keklik gibi bakmıyorum ben, üç büyük kulüp arasında en kolay rakip bizimki olmasına ragmen.

geçen sezon deplasmanlarda cok sıkıntı cektik, bakalım bu sene görücez ne durumdayız. takıma yeni gelen gençler hep böyle oynarsa hiç zorlanmayız.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Takım oyuncuları konusunda da bilgi veren Adnan Sezgin, Lincoln ve Linderoth'un sakatlıkları nedeniyle kadroda olmadığını açıkladı.

Linderoth'un dün akşam antrenmanın bitimine yakın ayağına aldığı darbe nedeniyle tedbir amaçlı olarak maça götürülmediğini kaydeden Sezgin...


[ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 14:09 tarihinde, Rewendor tarafından güncellenmiştir ]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şaka bi yana galtasaray bu rakibini farklı yener. buradada 10 tane atar. turu geçer. demek isterdim fakat tramsöyede aynısını diyoduk. şok olmuştu. artık emin olamıyorum galtasaray avrupada vasatın üstüne çıkamıyor. lincoln arda marda yok. bur burdan yak bakalım nolcak.



o değilde stad önemli koşullar önemli. traomsö daha iyi bir takım değildi ama sahası sayesinde kazanmıştı. bakalım nolcak
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Maçın Lig TV'de mi yoksa D-Smart'ta mı olduğu hâlâ belli olmayan maçtır. Zira, 2 kanalın internet sitesinde de maçı kendilerinin göstereceği yazmaktadır.

http://www.ligtv.com.tr/Default.aspx?r=1&hid=24492
http://www.dsmart.com.tr/Newsread.aspx?Newsid=26

Tahminimce maç 2 kanalda da gösterilecektir, zira birinden biri göstermezse hoş olmaz...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...