Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 emekci warrior'ı böle yıldıramazlar, emeğin simgesi cekic bir dağ gibi inicek tepelerine. Yaşasın direnen warriorlar, yaşasın gögüs gögüse carpışmanın haklı gururu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 şimdi bu kadar çok nerf geldi diye imp. rendi falan bufflar blizz asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 iyide normal bişe bu zamanında tuf kullanırken iyimi di? hatırlıyormusunuz tuf proc olayını? bende warriordum cok zevklıydı sahsen ne guzel paso knockback ve herkesde var zekasını olan herkes av kasıp alıyordu sonra nerflendı normal seyler bunlar üzülmeyin warrior olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 o kadar pvp yaptım, düşünüyorumda tuf proc'u cok az yemişimdir, tuf kulanmadım fury idim. ha bide işe yarıyan şeyle op şeyi ayırt etmek lazım. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 17:35 tarihinde, Cuce tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 valla ben hatırlıyorum paladinler bile ne güzel knockback yapıyordu :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 hmm ben cuceyim tabı ayak sağlam basıyo yere, yanı şu haliyle warrior imbamı? yanı değil, e değilse neden nerf? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FreEmoon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Valla bırak imbayı nerdeyse ezik bile. Ama işte işin içine imba healer girdimi o kadar sapıtıyorki warrior, blizzin kafa karman çorman oluyor. Şuan 2vs2 nin kıralı druid-Warrior ikilisi resmen. Geçen burda yayınlanan videoya kadar hiç dikkatimi çekmemişti ama forumlarda "druid-Warrior 2vs2" diye bir arama yaptım, herkez ama herkez yakınıyor adamlardan. Üstelik genel ratinglerdede baya uçmuşlar bu ikiliye sahip takımlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ha mesela orası doğru, ama neymiş önemli olan 2v2 değilmiş!!! ama o konuyada katılıyorum hanı, 2v2 de warrior/paladin warrior/druid güzel oluyo... AMA PEKI NEDEN WARRIOR'I NERFLUYOLAR!!!! druid'de o ikilnin bi parcası druidi nerflesinler alla alla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Bahse girerim Blizz 3-5 çocuğun çektiği videoları youtube dan izleyerek karar vermiyodur hangi class ı nerfliyceğine. Komik yani. [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 17:52 tarihinde, Marveloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Sanırım grup pvp sinde warrior eziyorki blizzard nerfliyor ama bu nerfler sonunda warrior mob bile kesemicek duruma gelicek lol pvp zaten grup anlamına geliyorsa neden nerfliyorlar orasıda ayrı alın o war/druid videosunda warrior mu imba druid mi ama druidlerede bişe demiyorum betada karakterım druid di hakketiler bunu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Talentı niye nerflüyor onu anlamadım ben, mace hep böyleydi zaten. Stormherald'ı nerflesinler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 abi bence hata sizi cok simarttilar ben blizz olsam kaldiririm abicim fury ide armsida sirf proc kascak warriorlar same inat paladininde hly disindaki treelerini kaldiririm isiniz ne sizin ya sen zirhli cuce orda dur o troll kafana vurcak sende sari parlak cocuk heal at ona olmesin ben vururum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ehue yavrum bone, sen oyun yap ben oynicam vallahi parasıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 warriorlar tanklamasa çöker bütün endgame ohoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Yoo çökmez, roguelara vurdukça karşıdakinin hit changeini düşüren bir şeyler verirler, stamina dodge kasıp öküz gibi tanklarız. Priest nasıl ki dps yapıyorsa rogue da öyle tanklık yapabilir tek bir değişiklikle nananana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 tanklasin diyorum spark iste herkes isini yapicak druid tank felan olmucak yasak warrior tanlicak mage ve rogue dmg vurcka paladin heallicak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Illidianı tanklarım ben ayu halimle ne diyosun sen. Warriorlar arenada takılsın ms fury, ben 2vs2de kullandığım feral talentımla gayet güzel pve de yapıyorum hehe. edit : bone druidlere naapcaz? Eski innervate günleri hatrına hepsi resto mu gitsin yine hahahue [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 18:26 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 druidleri agac formuna sabitlicez abi cikmalari yasak ayi felan olamicaklar agac bide cok isterlerse inek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 bu blizzdekiler ne hırsı siniri varsa warriordan çıkarıyo herhalde. evde karınla mı kavga ettin nerfle warrioru, patrondan azar mı yedin nerfle warrioru. yazık zavallı shamanlar bile bizim yüzümüzden nerf yedi. warriorlar ap yerine str gem takıyo diye bok'u da nerflerler :S wow-eu'ya atılan blue post şöyle: said: For those worried about the strength of the nerf, to quote Kalgan in a later post: said: It should still be as good as the other specs, just not clearly the favorite. I think that this is the route of the problem, when we see every warrior speccing mace for PvP as a no-brainer something is definitely wrong. edit:// çok ağladım yav hehe [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 20:24 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 abi madem dengelemek istiyolardı diğer speclerle, tek düzgün pvp spec'ı olan mace'ı nerfliyceklerine diğer daha az işe yarar specleri adam etselerdi, ne bliyiym dual wiesld mace2i veya 26/35'ı falan ama warrior'ya nerf yiyicek illa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 priest ve şaman napacak bone? :p /facemelt mi ehe yapsınlar bossları adam gibi vuran, priestler heallasın işte primary healer sınıfı dediler güya. psişik neyim oldular çıktılar. yok zaten dersimi aldım artık warrior priest yapmayacağım ne olur ne olmaz, knight of the blazing sun'ın eline zweihander'ı verip yaracam milleti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Warrior'lar desteksiz çok kötü dayak yemekte pvp'de. Destek alınca absürd olmaktalar. Ever, uyuzsunuz Cüce. Yüzünüze yüzünüze geliyor BoF nerf'ü. Lokclara da geliyor ucundan balans ayarı. Her fiziksel temasın fear'ı bozması gerektiği kanısındayım. Bu olduğu gün magelerin locklara karşı şansı olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Sormak lazım mace spec'i dps olarak da **dengelemeleri** gerekmiyor mu... hadi preTBC'de empyrean, servo falan vardı, weapon spec talentı almadan skill geliyordu 2 puan kar edioduk ama bu devirde gülerler adama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 said: Lokclara da geliyor ucundan balans ayarı. Her fiziksel temasın fear'ı bozması gerektiği kanısındayım. Bu olduğu gün magelerin locklara karşı şansı olacaktır. UCUNDAN? böyle bi nerf gelirse lockları çöpe atma zamanıdır esas. Lock charım yok ve mage oynuyorum. Ama lockları çok sevdiğimden kesinlikle fear a böyle bi nerfin gelmemesi taraftarıyım. Zaten olabileceğini de sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xhunarion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Şöyle diyeyim, ben hemen hemen full resilience gearıyla geziyorum, benim dot damage'ı düşürme oranım %10+ falan. Hadi bu gece s2 Hood alıyorum, 15 olsun. Adam sadece bir fear atıp drainlife'la hp poolunun yarısını fulleyebiliyorsa bir yerde sorun vardır. ADamların emrine amade global cooldown'u etkileyen petleri var. buuf devour mu dersin, say sayabildigin kadar. Mesela bizim bir üstümüzdeki takımın warlock'u trinket'ini açıp, dotlarını atıp, drainlife yaptıgı zaman tick başına 1200 hp dolduruyor. Bu sırada benim icelance critlerim %50 az vuruyor ki bu 1k'nın altında oluyor damage reductionla. Eğer bir sınıf warriordan çok daha az damage alıp öldürmesi 3-4 kat daha uzun sürüyor ve bu arkadaş sözde clothieyse bir yerde sorun vardır. Resilience lock'ların elinde fazla tehlikeli bir stat oldu. Edit: Mesajlarımın yarısı warlock whine farkındayım. ben sadece kırık bir kalbim. ='( [ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:37 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar