Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

haste rating değişiklikleri

Phlox

Öne çıkan mesajlar

Valla bırak imbayı nerdeyse ezik bile. Ama işte işin içine imba healer girdimi o kadar sapıtıyorki warrior, blizzin kafa karman çorman oluyor. Şuan 2vs2 nin kıralı druid-Warrior ikilisi resmen.

Geçen burda yayınlanan videoya kadar hiç dikkatimi çekmemişti ama forumlarda "druid-Warrior 2vs2" diye bir arama yaptım, herkez ama herkez yakınıyor adamlardan. Üstelik genel ratinglerdede baya uçmuşlar bu ikiliye sahip takımlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Sanırım grup pvp sinde warrior eziyorki blizzard nerfliyor ama bu nerfler sonunda warrior mob bile kesemicek duruma gelicek lol pvp zaten grup anlamına geliyorsa neden nerfliyorlar orasıda ayrı alın o war/druid videosunda warrior mu imba druid mi ama druidlerede bişe demiyorum betada karakterım druid di hakketiler bunu =)
Sosyal ağlarda paylaş

Illidianı tanklarım ben ayu halimle ne diyosun sen. Warriorlar arenada takılsın ms fury, ben 2vs2de kullandığım feral talentımla gayet güzel pve de yapıyorum hehe.

edit : bone druidlere naapcaz? Eski innervate günleri hatrına hepsi resto mu gitsin yine hahahue

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 18:26 tarihinde, axedice tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

bu blizzdekiler ne hırsı siniri varsa warriordan çıkarıyo herhalde. evde karınla mı kavga ettin nerfle warrioru, patrondan azar mı yedin nerfle warrioru. yazık zavallı shamanlar bile bizim yüzümüzden nerf yedi. warriorlar ap yerine str gem takıyo diye bok'u da nerflerler :S

wow-eu'ya atılan blue post şöyle:

said:
For those worried about the strength of the nerf, to quote Kalgan in a later post:

said:
It should still be as good as the other specs, just not clearly the favorite.

I think that this is the route of the problem, when we see every warrior speccing mace for PvP as a no-brainer something is definitely wrong.

edit:// çok ağladım yav hehe

[ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 20:24 tarihinde, nameless tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

priest ve şaman napacak bone? :p /facemelt mi ehe

yapsınlar bossları adam gibi vuran, priestler heallasın işte primary healer sınıfı dediler güya. psişik neyim oldular çıktılar.

yok zaten dersimi aldım artık warrior priest yapmayacağım ne olur ne olmaz, knight of the blazing sun'ın eline zweihander'ı verip yaracam milleti..
Sosyal ağlarda paylaş

Warrior'lar desteksiz çok kötü dayak yemekte pvp'de. Destek alınca absürd olmaktalar. Ever, uyuzsunuz Cüce. Yüzünüze yüzünüze geliyor BoF nerf'ü. Lokclara da geliyor ucundan balans ayarı. Her fiziksel temasın fear'ı bozması gerektiği kanısındayım. Bu olduğu gün magelerin locklara karşı şansı olacaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Lokclara da geliyor ucundan balans ayarı. Her fiziksel temasın fear'ı bozması gerektiği kanısındayım. Bu olduğu gün magelerin locklara karşı şansı olacaktır.

UCUNDAN?

böyle bi nerf gelirse lockları çöpe atma zamanıdır esas.
Lock charım yok ve mage oynuyorum. Ama lockları çok sevdiğimden kesinlikle fear a böyle bi nerfin gelmemesi taraftarıyım. Zaten olabileceğini de sanmıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle diyeyim, ben hemen hemen full resilience gearıyla geziyorum, benim dot damage'ı düşürme oranım %10+ falan. Hadi bu gece s2 Hood alıyorum, 15 olsun. Adam sadece bir fear atıp drainlife'la hp poolunun yarısını fulleyebiliyorsa bir yerde sorun vardır. ADamların emrine amade global cooldown'u etkileyen petleri var. buuf devour mu dersin, say sayabildigin kadar. Mesela bizim bir üstümüzdeki takımın warlock'u trinket'ini açıp, dotlarını atıp, drainlife yaptıgı zaman tick başına 1200 hp dolduruyor. Bu sırada benim icelance critlerim %50 az vuruyor ki bu 1k'nın altında oluyor damage reductionla. Eğer bir sınıf warriordan çok daha az damage alıp öldürmesi 3-4 kat daha uzun sürüyor ve bu arkadaş sözde clothieyse bir yerde sorun vardır. Resilience lock'ların elinde fazla tehlikeli bir stat oldu.

Edit: Mesajlarımın yarısı warlock whine farkındayım. ben sadece kırık bir kalbim. ='(

[ Mesaj 22 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:37 tarihinde, Xhunarion tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...