Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürücü kursu şeysi

unac

Öne çıkan mesajlar

malum 18i bitirdik direk kayıt olduk sürücü kursuna.25inde sınav var ağustosun. fakat dersler o kadar sıkıcı ki anlatamam. kitabı da hiç okuyasım yok. yani ehliyet alamazsam fena dalga geçerler:D.. ulan üniversiteyi kazandık ehliyet sınavını geçemicez galiba :s

siz ne yapmıştınız bu dönemde. derslere gitmiş miydiniz(yazılı sınavdan bahsediyorum direksiyon derslerine gidicem)

yani cidden hiç derslere gitmeden sadece son 2-3 gün baksam geçer miyim. benim korkum birazda verdikleri kitaptaki cevap anahtarlarlarında yanlışlık olması. kitaptan soruları çözerim ama ya arkadaki cevaplarda yanlışlıklar varsa...
Sosyal ağlarda paylaş

kursa ilk kayıt olduğumda elime minyatür bir soru kitabı tutuşturdular. hiç kursa gitmedim hatta kayıt olduktan sonra sadece sınav giriş belgemi almak için uğramıştım neyse sınavdan önceki akşam 2 saat kadar kitaba bakıp sınava girdim ortalamam 90 dı. gülerim ağlanacak halimize alırsın yani kuşkun olmasın.
Sosyal ağlarda paylaş

derslere fln gitmedim,son gece 15 dk baktım ona da zorla çnkü cidden aptal aptal şeyler ,gittim okulun önünü izdiham herkes konuşuyo bnm 3. girişim motordan kaldım benim 2. girişim sağlıktan kaldım haydaa dedim noluyorz ,herkesin ellerinde notlar koca koca ,boku yicez herhalde ddm,girdim 20 dkkada yaptm çıktım geçmişim :)
Sosyal ağlarda paylaş

ilk gün gittim bi daha gitmedim motor hakkındada hiç bilgim yoktu mantık yürüttüm eleyerek yaptım, biraz da allah yürü ya kulum dedi heralde =) ilk sınavda geçtim, hiç tahmin etmiyodum. Direksiyon sınavındada ilk sınavda kalmıştım, normal sürdüğün gibi sürme sakın, onların dediklerini dinle.
Sosyal ağlarda paylaş

Kursa bi kere gittim kayıt oldum.Sonra kız falan varmı diye bide tanıdık vardı öğretmen gel demişti onun ricasıyla gittim bi derse girdim.
Sonra bidaha hiç gitmedim.
Direksiyon önceden vardı zaten.

Sınav arifesindede içmiştim 3 te eve gelmiştim sınav olduğunu hatırlayıp banyo yapmıştım.Kitabı açtım arkadaki cevapları testte işareteldim.yattım uyudum 1 saat sonra

motordan 90 ilkyardım 90 trafik 70

geçtim gittim :P
Sosyal ağlarda paylaş

yazılı derslere hiç gitmedim.
direksiyon dersine de gitmedim. dedim benzin size kalcak indirim yapın biraz diye hehehe.
hangi arabayla sınava gircem dedim sadece.
onlar da palio dedi.
ii dedim 1 gün önce geleyim bi bakayım dedim.
gittim 10 dkka kullandım sonra bana git dediler.
ertesi gün de direksiyon sınavına girdim felan.
en zor kısmı emniyetten ehliyeti almaktı bayaa bi beklemiştim eheh.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...