unac Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 malum 18i bitirdik direk kayıt olduk sürücü kursuna.25inde sınav var ağustosun. fakat dersler o kadar sıkıcı ki anlatamam. kitabı da hiç okuyasım yok. yani ehliyet alamazsam fena dalga geçerler:D.. ulan üniversiteyi kazandık ehliyet sınavını geçemicez galiba :s siz ne yapmıştınız bu dönemde. derslere gitmiş miydiniz(yazılı sınavdan bahsediyorum direksiyon derslerine gidicem) yani cidden hiç derslere gitmeden sadece son 2-3 gün baksam geçer miyim. benim korkum birazda verdikleri kitaptaki cevap anahtarlarlarında yanlışlık olması. kitaptan soruları çözerim ama ya arkadaki cevaplarda yanlışlıklar varsa... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben derslere hiç gitmedim son 2 gun saadece sorulara baktım baska da bişi yapmadim. halledersin yaw biraz ezberin kuvvetliyse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ehliyet alamassan cidden dalga geçerler ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
555 Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ya son bikaç yılın sorularına bakarsan yeterli olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ben hala almadım =) bir arkadaşım kan, iğne gibi sözcükleri görünce fenalık geçirdiği için ilk yardımdan kalmıştı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kursa ilk kayıt olduğumda elime minyatür bir soru kitabı tutuşturdular. hiç kursa gitmedim hatta kayıt olduktan sonra sadece sınav giriş belgemi almak için uğramıştım neyse sınavdan önceki akşam 2 saat kadar kitaba bakıp sınava girdim ortalamam 90 dı. gülerim ağlanacak halimize alırsın yani kuşkun olmasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 patinaj bölümü var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hiç kursa gitmedim..oturdum kitabın sadece motor kısmını okudum sınavdan bir önceki gün..ki aynı gece deli gibi sarhoş olup direk sınava gittim beyoğlundan pendike=) çok da rahat geçtim. son sınavda çıkan soruları çözdüm bir de o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 son gece cdyi izledim,sınava kadar wow oynadım msnde takıldım gittim geçtim.. (hem direksiyon hem yazılı sınavdan bahsediyorum =)) ) edit: sınava kadar dediğim o gece yani uykusuz gittim ehue [ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 22:16 tarihinde, Madcat tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hehe ben de giricem o 25indeki sınava ben de gitmiyorum derslere tek bildiğim dizelli araba motorinle benzinli araba petrolle lpgli araba gazla çalışıyor ama çalışcam ben yani umarım direksiyon da bilmiyorum gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bende gırıcem ya o sınava 25 inde ve 14'u olmus ne ara oldu daha gıtmedım hıc kursu bakalım artık motor kısmına calıssak yeter dıgerlerı tırıskadan.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hiç çalışmadım, motordan 2 kere çaktım. bu sefer geçicem. gaza geldim çok pis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 geç bi zahmet :D [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 02:28 tarihinde, senko tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ben hiç kitabı bile açmadan girdim ve geçtim 1.si genel kültür zaten 2. olaraktan hocalar yardım ediyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 trafikle sağlığı 90+ ile geçtim ilk sınavda daha, gayet basitti. ama motor. anlamıyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 derslere fln gitmedim,son gece 15 dk baktım ona da zorla çnkü cidden aptal aptal şeyler ,gittim okulun önünü izdiham herkes konuşuyo bnm 3. girişim motordan kaldım benim 2. girişim sağlıktan kaldım haydaa dedim noluyorz ,herkesin ellerinde notlar koca koca ,boku yicez herhalde ddm,girdim 20 dkkada yaptm çıktım geçmişim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 5 kere geçemezsen alamıyosun galiba öyle bişi var:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 evet, 5 sınav hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chasten Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 ilk gün gittim bi daha gitmedim motor hakkındada hiç bilgim yoktu mantık yürüttüm eleyerek yaptım, biraz da allah yürü ya kulum dedi heralde =) ilk sınavda geçtim, hiç tahmin etmiyodum. Direksiyon sınavındada ilk sınavda kalmıştım, normal sürdüğün gibi sürme sakın, onların dediklerini dinle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 derse hiç gitmedim. bir saat direksiyon dersi aldım. kitabı sınav günü sabah 6'da kalkıp bir kere okudum (9da filandı sınav). ilk girişte aldım ehliyeti. [ Mesaj 15 Ağustos 2007, Çarşamba - 15:44 tarihinde, Emaleth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Kursa bi kere gittim kayıt oldum.Sonra kız falan varmı diye bide tanıdık vardı öğretmen gel demişti onun ricasıyla gittim bi derse girdim. Sonra bidaha hiç gitmedim. Direksiyon önceden vardı zaten. Sınav arifesindede içmiştim 3 te eve gelmiştim sınav olduğunu hatırlayıp banyo yapmıştım.Kitabı açtım arkadaki cevapları testte işareteldim.yattım uyudum 1 saat sonra motordan 90 ilkyardım 90 trafik 70 geçtim gittim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 yazılı derslere hiç gitmedim. direksiyon dersine de gitmedim. dedim benzin size kalcak indirim yapın biraz diye hehehe. hangi arabayla sınava gircem dedim sadece. onlar da palio dedi. ii dedim 1 gün önce geleyim bi bakayım dedim. gittim 10 dkka kullandım sonra bana git dediler. ertesi gün de direksiyon sınavına girdim felan. en zor kısmı emniyetten ehliyeti almaktı bayaa bi beklemiştim eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Bence derslere gidin motor konusunda baya güzel şeyler öğreniyosunuz,zaten hiç derslere girmeden sınava girerseniz motor kısmı zorlayabilir hiç alakanız yoksa,kısaca motor zordur az:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akerfeldt Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 derslere girmedim bende ama sinava giderken otobus yolculugu esnasinda bakmistim bi saat falan.örnek sorularin genelde aynisi cikiyor sinavda.cevaplara bi kere baksan aklinda kalir zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2007 geçmiş dönemlerin sorularına çalış yeter. hep aynı şeleri soruolar zatn :D kasmaz fazla, alırsın ehliyeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar