Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 ilk mtvde bi klibini görüp ıh ne pis karı deyip degiştirmiştim kanalı. arkadaştan film alırken araya bu hatununda albümü skıştırmış.Back To Black ilk aşklar kavgayla başlar tadında acip hoşuma gitti parçaları. soul jazz pop katagorilerinde geciyor genelde kendisi. buda albümün en güzel parçası sanırsam. http://www.youtube.com/watch?v=aygAu1x2uQo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 güzelmiş ama müzik güzel, yani sana rep yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 hastasıyım amy kardeşimin, büyük arıza kendisi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 severim ben de. rehab ı özellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 bende çok beğeniyorumda bazen fleşbek diye suyunu cıkarmış gibi geliyo, mesela tears dry on their own diye bi parçası var, müzik direk marvin gaye&tammi terrell-ain't no mountain high enough. ama genede ii o baska :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Beğendim ben de parçayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 kokain bağımlısı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 var öle bi olayı, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 back to black :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 yeah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Charsi Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Bildiğin travesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 oha back to white olmuş direk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Şu anda da devam eden mtv ödüllerinde resmen çöküşünü tescillemiştir kendisi hakkında sözleri unutuyor şarkı söyleyemiyor deniyordu ben bi kaç performansını daha izlemiştim ama hiç birinde bu kadar kötü değildi ihtimallerden biri hasta olabilir çünkü burnunu çekiyordu tabii bu kokainden de olabilir ki kafasının çok fena olduğu belliydi çünkü mikrofonu tutturamadığı anlar oldu en kötü dklardan biri performansında onun sözü unuttuğu an dansçılardan birinin yardımıydı Yani kısaca amy lütfen performanslarından önce uyuşturucu kullanma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Kullanmazsa hayatta performans yapamazki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Dozu tuttursun o zaman :) bi kaç güne klamaz youtube a düşer o zaman ne demek istediğimi daha iyi anlarsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquatik Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Hastası olmasam da beğeniyorum ben de bir şekilde. 'Will You Love Me Tomorrow' adlı şarkıyı orjinalinden bile (Carole King) güzel söylüyor gibi geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2007 Charsi said: Bildiğin travesti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Kokainde kalite. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 83lüymüş, öeh demek istiyorum. En az 10 yaş yaşlı gösteriyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoS Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 http://www.youtube.com/watch?v=Bn8hO9ewtFc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 global yıldız tilbe vak'ası olma yolunda ilerleyen bağyan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 MTV live performance tarihinin en büyük rezaleti olmuş hakkaten, böylede tarihe geçilir gerçi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 ya albumu bastan sona dinleyen oldumu nasil bir albumdur bu ya uzun zamandir bu kadar dolu bu kadar baglayici bir album gormemistim. Hep boyle sarkilari olacaksa hep ucsun inmesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Kötü erkek arkadaş kurbanı dielim.. Böyle iki tane indie'nin monopoly oynamasını bekleyemeyiz,alayı kimyasal gider. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2008 adam çadırla geziyo zaten daha ne lsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar