Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Fenerbahçe SK - RSC Anderlecht 15 Ağustos Çarşamba 21.00 http://www.antu.com/images2007/upLoad/uploadGiris/%5BagEqcSV%5Dfb_anderlecht_cll.swf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Gollü bir maç olur. Fener yener. Başarılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 berabere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Anderlecti izlemedim bilemicem.. Feneride bilemicem çünkü Belediye maçındaki gibi oynamaz diye düşünüyorum o yüzden skor söylemek çok zor iyi oynayan kazanıcak fenerin tek avantajı taraftar olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Fenerbahçe'nin şansı çok yüksek,umarım kazanır. Anderlecht,La Liga'ya yeni yükselen Murcia(böyleydi sanırım :) ) ile yaptığı maçta 6-0 yenilmişti,çok formsuzdular.Son yıllarda da pek başarıları yok kendi ligleri dışında. Fenerbahçe için kolay bir rakip,umarım kazanırlar. Kaybederlerse kusura bakmayın ama ne taraftar savunsun ne de kulüp çıkıp böyle böyle diye açıklamalarda bulunsun.Fenerbahçe bu takımı da yenemezse çok yazık olur. Umarım Beşiktaş'ta Fenerbahçe'de gruplara kalır,ne diyelim,hayırlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 FB de TSL'ye yeni çıkan İBB'ye yenildi aynı mantıkla. Önceki maçlar çok şey değiştirmez, tam ligler yeni başladı her takım daha yeni yeni ısınıyor, dikişler tutmadı daha o yüzden çok dengesiz bir maç olacak FB'nin yenmesini ümit ediyorum, birebir takımlara baktığımızda da FB bayağı bir önde, ama yine de FB yenecek diyemiyorum, çünkü formsuz henüz. Korkuyorum ben Anderlecht'ten, belli olmaz Ha umarım yenersiniz tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MarcOConner Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 2-1 anderlect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lorrotar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 2-0 fener. 2. maç içinde 1-1 biter tur atlarız =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 valla tur atlar mıyız bilemiycem ama inşallah kadıköydeki maç iyi geçer. tee memleketten babam geliyo bari geldiğine pişman olmasa dua edin lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 umarım fenerbahçe kazanır fakat zor gözüküyor alex ve appiah yok :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 alex varmıs büyük ihtimalle appiah ı bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 gollü beraberlik bence, turu fener alır işallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stifler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Anderlechtin 100.yılı bu sene bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hadi inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 hangi kanal bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 smart kendini .... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 2-2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 nası ya? sadece smart mı veriyor? smart olmayanlar izlememeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 izleyemicek! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 digiturk gibi de değil ki bu gidip dışarda izleyelim. her tarafta yok, pfff pff. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 oohooo şimdi heryerde arayacam soracam smart varmı abey diye dışarda izlemeyide sevmiyorum fener maçlarını gol iyince dayanamayıp seviniyorum korkuyorum birşey yaparlarsa felan diye =( gerçi bu maçta feneri tutcam inş. yener Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 izleyemicez maçı resmen ya.. off d-smart of şampiyonlar ligine kalsak bari de çile devam etmese =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 4-1 RSC Anderlecht Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 şampiyonlar ligi maçlarını da smart veriyomuş sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2007 oha star :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar