Giovanni Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Çok şükür allahım ! Ya 16yla falan yüklüyordu iyimidir acaba? 128k bana az gibi geldi. Kazaa değil ama normal.[hline]You are all Claustrophobic in your skins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 aldığın hız 64k ise Gayet normal hatta fazla bile. ama 128k ise biraz düşük evet ama kötü denecek kadar değil.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ben 128 kullanıyordum Ankarada iken. Yetkili bana 64 le 128'in pek farketmediğini çünkü aynı portları kullandığını söylemişti. 256'dan sonra portlar ayrılıyormuş. 256 ve üzerinide az kişi kullandığı için farkedilecek kadar bir hız farkı çıkıyormuş ortaya...[hline]Sungur - Scout of Hun Necrocks - Necromancer of Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrounos Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 hızın gayet makbul.. hayırlı olsun...[hline]I'm awaiting the sunrise Gazing modestly through the coldest morning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Ofis 128 bağlantı 22kb/s ile Ev 64 bağlantı 12kb/sec ile indiriyor genelde.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 64 k - 128 k hız sağlıyor 128 k - 192 k hız sağlıyor.. söyleyenlerin yalancısıyım.. 64 k ile max 16kb/sn dosya çekebiliyorsam, artık sen hesapla 128'i..[hline]Beggar - Alms for the poor, alms for the poor Lazar - Here, Reb Nahum, is one kopek. Beggar - One kopek? Last week you gave me two kopeks. Lazar - I had a bad week. Beggar - So, if you had a bad week, why should I suffer? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 öle bişi yok sadece aktifte var öle bilşiler o da bi seneliine sora adamlar kafasına göre hız koyuyo nerdne biliyorum bi arkadaşımın babası aktif de yönetici arkadaş canı sıkılınca gidip kabloları çekme istedii adama t1 istediine 20kbps verme gibi yeteneklere sahip :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 blademaster, sadece aktif de değil kablonet'de de aynı olay var 64-128k hizmet veriyor.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar