unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nolmuş ya öyle... zaten sevmezdim kadını ama yazık olmuş... Özay'ın meslektaşları duruma pek de şaşırmamış. İşte mankenlerin yorumu... Tuğba Özay'ın, aramadıkları için kırıldığı ve sitem ettiği manken arkadaşları Özay'ın durumunu değerlendirdi. Taş bebekler duruma pek de şaşırmamış. NİLAY DORSA: Kendi düşen ağlamaz ;O kendisini her zaman mankenlerin hanım ağası gibi görürdü. Gücü ve parayı çok seven birisi, hırslarının kurbanı oldu. Aramızda yaşanan tartışmalarda bile hemen birilerini arayarak devreye sokmaya çalışırdı. Kendi düşen ağlamaz ECE GÜRSEL: İnce bir konu ;Tuğba özel hayatımda görüştüğüm bir arkadaşım değil. Bu yüzden yaşam tarzını bilmiyorum. Sadece işlerde görüşüyorduk. Ama duyduğumda çok üzüldüm. İnce bir konu olduğu için fazla yorum yapmak istemiyorum EYLEM ŞENKAL: Diyetini ödüyor Herkes kendi mafyasını oluşturuyor bana göre. O tarz insanlarla arkadaşlık kurarsan, o tip ilişkilere bulaşırsan diyetini ödemek zorunda kalırsın. Durgun denizde yüzmek istiyorsan suyu dalgalandırmayacaksın.; ŞENAY AKAY: Çok üzüldüm ;Çok üzücü bir durum, kimsenin başına gelmesini istemem. Bur tür durumlarda konuşmak zor. Bir an önce her şeyin düzelmesi tek dileğim. Başka da bir yorum yapmak istemiyorum. ŞEBNEM SCHAEFER: Şaşırmadım ;Tuğba iyi bir insan. Ben meslektaşım adına çok üzüldüm. Medyada birkaç gün öncesinden haberler çıktığından tutuklanmasına çok şaşırmadım. Meslektaşım olması ve en başta bir bayan olması beni çok üzdü; DOĞA BEKLERİZ: Allah kurtarsın İyi arkadaşımdı, bazı şeylerde daha dikkatli olsaydı daha iyi olurdu. Üzücü bir durum. Çok da fazla birşey söylemek istemiyorum. Sonuçta devletimizin kararı, saygı göstermek lazım. Allah kurtarsın GİZEM ÖZDİLLİ: Destek olmak gerekir ;Duyduğumda şoka girdim. Tuğba işini çok düzgün yapan bir insandır. Benim 10 senelik arkadaşımdır. Sonuçta genç bir kadın. Bir kişi hata da yapabilir ama zor gününde destek olmak gerekir." [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:00 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:02 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 valla biri açıklasın, bu kadın neden cezaevine girdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 eski sevgilisine yataklık yapmış valla lan çete kurmuş tüm çeteye yardım ve yataklık yapmış eski sevgili kesmemiş herhalde. çeteyi toplamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unac Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 http://www.internethaber.com/news_detail.php?id=98911 [ Mesaj 13 Ağustos 2007, Pazartesi - 12:03 tarihinde, unac tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Durgun denizde yüzmek istiyorsan suyu dalgalandırmayacaksın.; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 heriften 4 milyon dolar alıp istedigi gibi harcamıs, sonra ayrılmak istemiş, adam da sinirlenmiş tabi. bu ruhozpu karı da gitmiş mayfa abilerini arayıp ne yaparsanız yapın demiş. mafya abiler ve manita çatışmış ve yataklıktan ceza evine girmiş. çok haketmiş, daha önceden de sabıka kaydı var zaten, defalarca gözaltına alınmış biri. o çok güvendiği mafya şimdi dışarda işine devam ederken bu salak kadın içerde. demek ki neymiş, öyle arkana güvenip saçma sapan işlere bulaşmayacaksınmış. hiç üzülmedim kendisine, rezil oldu iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Çirkin bir kadın yaw, bi türlü sevemedim. Hatta bu kadını nasıl beğeniyolar da nasıl manken yapıyolar anlamış değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Kaç sene görmeyeceğiz bunu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 2 ay sonra mahkemesi var, tutuklu yargılanıyor su anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zarek Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 4 milyon dolar az para mı ya ? adriana lima aylık 1 milyon dolar alıyordu bunun o paraya 4 sene sevgili olması lazım en az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Yahu kadının kendisi komple etmez ki o kadar para, sen 4 sene diyosun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 rewendor'a katılmadan edemeyeceğim. at gibi olmasının yanı sıra, ata benzediğini düşünüyorum. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
firatram Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Konu aslında cok daha derin... Tugba ozay Turkiye'nin mafya anasıdır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: NİLAY DORSA : Aramızda yaşanan tartışmalarda bile hemen birilerini arayarak devreye sokmaya çalışırdı. bu ne la ortaokul çoçugu gibi, ağbii Nilay benim yerime podyuma çıktı sık topuklarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Piyasayı meşgul eder. Oh ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 nilay dorsa da cok olaydır.cocuk yastakıler cok alkol alıyor-kotu ıslere bulasıyor dıye acıklama yapıp 18 lık genclerle evlere kapanır falan , son dudak botoxundan sonra aılecek sevmeye bsladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: rewendor'a katılmadan edemeyeceğim. at gibi olmasının yanı sıra, ata benzediğini düşünüyorum. :) aklimdan gecenleri soylemissin valla, ne buluyolar bu kadin da ben de hic cozememistim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 yüzünü beğenmem.hakkaten kese kağıtlık yüzü var evet at gibi.genel olarakta çirkin bi bayan ama işte derin abilerin oyuncak atı diyelim biz ona :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akuma_Blade Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Durgun denizde yüzmek istiyorsan suyu dalgalandırmayacaksın Alien 3 filmindeki cezaevi papazının lafı gibi oldu.Ama yanlış da sayılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Düşenin dostu olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 paranın hepsini yemediyse kralından bir avukat bulur, sonra reality sov yaparlar. izlerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ayağını yorganına göre uzat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 damlaya damlaya göl olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delirium Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 soz gümüsse sukun altındır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 rüzgar eken fırtına biçer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar