Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flint klanına neden geri dönemiyordu ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonlance serisinde Flint Fireforge'dan "kendi klanına geri dönemezdi" şeklinde bahsediliyor ama sebebini okuduğumu hatırlamıyorum. Açık şekilde sebebini ya da yaşanan olayı okuyan/hatırlayan var mı acaba ?
Mesaj tarihi:
ensest ili$kiye girdigi için kovulmustu klanindan..

asiri alkolluyken, sakallarindan dolayi karisini kiziyla karistirdigi için klan tarafindan hadim edildi..
Mesaj tarihi:
said:
Dragonlance serisinde Flint Fireforge'dan "kendi klanına geri dönemezdi" şeklinde bahsediliyor ama sebebini okuduğumu hatırlamıyorum. Açık şekilde sebebini ya da yaşanan olayı okuyan/hatırlayan var mı acaba ?

borcu vardı birisine.
Mesaj tarihi:
(Bu tamamen benim DL tarihini orasından burasından birleştirerek oluşturduğum bir halttır. )

Bildiğiniz gibi Raistlin geçmişe yolculuk edip tepe cüceleriyle dağ cücelerini birbirine kırdırmıştır, en sonunda o da yetmemiştir koca ovayı başlarına yıkmıştır. Tabii bu olay sonucunda bir çok tepe ve dağ cücesi ölmüştür. Eh Raistlin'le anlaşan da Flint'in dedesidir hali hazırda. Flint de savaş sırasında gençtir. (ya da bebekti tam hatırlamıyorum) Bu olaylar sonucunda tepe cüceleri bir günah keçisi aramıştır büyük ihtimalle ve Fireforge soyu tüm olayların sorumlusu gösterilip sürgün edilmiş olabilir. O yüzden de Flint klanına geri dönemiyordur belki.

*Ben Tanis; Shadow Years hariç tüm DL kitaplarını okudum (ç.ok ıvır zıvır olanları değil) ve Flint'in neden klanına dönemediğini anlatan bir yazı okuduğumu sanmıyorum. Sadece kitapları da değil, DL hakkındaki spekülasyonları ve röportajları da takip ediyordum 2-3 sene öncesi o zaman da böyle bir şey okumamıştım sanırım. Ya da okudum ama unuttum. Mümkündür.
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ya DL de geriye dönük bilgi aramak imkansız çünkü adamlar planlı yazmıyorlar. Akıllarına geldikçe yazıyorlar. geçmiş bir çok bilgi havada çoğu ilk seri için dekor olan şeyler, bazıları kitap olsun diye hayat bulan şeyler...
  • 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...