Zopik Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Dragonlance serisinde Flint Fireforge'dan "kendi klanına geri dönemezdi" şeklinde bahsediliyor ama sebebini okuduğumu hatırlamıyorum. Açık şekilde sebebini ya da yaşanan olayı okuyan/hatırlayan var mı acaba ?
Ninlempis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 hatırlamıyorum ama anlatılmıştı o olay.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kitabı olacaktı arşivde - şu an arşivime ulaşamıyorum ama iki üç güne kadar yollarım sana kendin okursun.
Azure_Knight Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 flint dedin de dl okuyasım geldi şöle kütüphaneden indireyim sıradan kitapları
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 flint ve kender ikilisi tadından yinmez.
demorah Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2007 yanlış hatırlıyor olabilirim ama sanırım klanından birisiyle bir sürtüşme yaşıyordu
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 klanından kovulmuştu ama neden kovuldu onu hatırlamıyorum sanırım bu raistlin ve digerleri ile arkadaslıgından dolayı tam emin degilim ama
tharin Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2007 yalnız cidden sakal ile ilgili birşeyler hatırlıyorum ben
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 ensest ili$kiye girdigi için kovulmustu klanindan.. asiri alkolluyken, sakallarindan dolayi karisini kiziyla karistirdigi için klan tarafindan hadim edildi..
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 said: Dragonlance serisinde Flint Fireforge'dan "kendi klanına geri dönemezdi" şeklinde bahsediliyor ama sebebini okuduğumu hatırlamıyorum. Açık şekilde sebebini ya da yaşanan olayı okuyan/hatırlayan var mı acaba ? borcu vardı birisine.
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2007 hehe, herkesten farklı bir ses çıkıyor.
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 (Bu tamamen benim DL tarihini orasından burasından birleştirerek oluşturduğum bir halttır. ) Bildiğiniz gibi Raistlin geçmişe yolculuk edip tepe cüceleriyle dağ cücelerini birbirine kırdırmıştır, en sonunda o da yetmemiştir koca ovayı başlarına yıkmıştır. Tabii bu olay sonucunda bir çok tepe ve dağ cücesi ölmüştür. Eh Raistlin'le anlaşan da Flint'in dedesidir hali hazırda. Flint de savaş sırasında gençtir. (ya da bebekti tam hatırlamıyorum) Bu olaylar sonucunda tepe cüceleri bir günah keçisi aramıştır büyük ihtimalle ve Fireforge soyu tüm olayların sorumlusu gösterilip sürgün edilmiş olabilir. O yüzden de Flint klanına geri dönemiyordur belki. *Ben Tanis; Shadow Years hariç tüm DL kitaplarını okudum (ç.ok ıvır zıvır olanları değil) ve Flint'in neden klanına dönemediğini anlatan bir yazı okuduğumu sanmıyorum. Sadece kitapları da değil, DL hakkındaki spekülasyonları ve röportajları da takip ediyordum 2-3 sene öncesi o zaman da böyle bir şey okumamıştım sanırım. Ya da okudum ama unuttum. Mümkündür.
Dela Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 adam raistlinle kanka klani naapsin.
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2007 klansiz dwarf, çölde kutup ayisiz gezen bedeviye benzer..
Solgunadalet Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 ya DL de geriye dönük bilgi aramak imkansız çünkü adamlar planlı yazmıyorlar. Akıllarına geldikçe yazıyorlar. geçmiş bir çok bilgi havada çoğu ilk seri için dekor olan şeyler, bazıları kitap olsun diye hayat bulan şeyler...
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2007 Valla dragonlancenin ve krynnin kalanı umrumda değil,solamniaya laf edenin kafasını 8 arkadaş dual bladelerle yararız.
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Kendercik: -Hey şovalye. Sen kılıçlardan anlarsın. Yeni bladelerime bakar mısın? Kaliteli mi merak ettim de. kıhkıh
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 *Şüphelenir* *Değerli eşyalarını silver dragonuna verir* hmm..Görelim bakalım..
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 15, 2007 Kender farkında olmadan silver dragonu çantasına atar...
sturmbrightblade Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Mesaj tarihi: Eylül 16, 2007 Skimi tutsun afedersin.Silver dragon lan bu.
Öne çıkan mesajlar