zamo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Maçta taraftarların sahaya girmesi yüzünden hakem maçı tatil etti. Hiç mi kafa yok bunlarda anlamıyorum maçın bitmesine 30-40 saniye var 1-0 öndesin gidip maçı ikram ediyosun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sivaslıların işidir :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MoMo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 evet çok acaipti.40 tane seyirci sahaya girdi.sora butun yonetıcılerı hakem odasına aldı falan sorada tatil etmıs.ama zaten tatıl edılmesı gerekırdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Passanger Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 boyle buyuk takım olunmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Taraftar taşkını hani ayrı bişey, ama yönetici işin içine karışıyorsa o zaman o takım her cezayı hakeder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Roflspor bu Trabzon ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Bir takımın taraftarı maçta sahaya iniyorsa bu holiganlıktır, hayvanlıktır Yöneticisi sahaya iniyorsa hakem odasına dalıyorsa bu kendini bilmezliktir, kalitesizliktir. Ama bir takım kazanmakta olduğu maçı 90+2'de tatil ettirip hükmen yenilgiye sürüklüyorsa bunun adı sadece aptallıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 kesin bir iş var bunun içinde doğaçlama bir hareket değil bu, kimse galipken saniyeler kala yapmaz bunu kesinlikle ayarlarnmış bir grup. sonuç orda 5-0 da olsa 1-0 yenik de olsa gireceklerdi onlar. amaç ne kime hizmet bilmiyorum ama kimse okadar aptal olamaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 taraftar gruplarından biri de olabilir.InterToto'dan elendikleri akşam taraftar kulüp binasını vs. taşlamıştı diye hatırlıyorum.Belki de yönetime gözdağı vermek amacı ile taraftarlarının yaptığı birşeydir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 sanırım bu onceden ayarlanmış son 30sn ye kala olcak şeymi bu ya harbiden aptallar yada bu takım ligde kalmayı haketmiyor yönetimden en az 10 maç kapatma bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mumu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 said: yönetimden en az 10 maç kapatma bekliyorum yönetimden neyi kapamasını bekliyorsun? ha eğer anlatmak istediğin federasyonun vereceği ceza ise, 10 maç için biraz daha beklemen lazım. baya bi beklersin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Komedi ya kalmış 30 saniye frikik kullanıcak sivas ve maç biticek dombili bir abimiz sahaya girer ve şrank sivaslı oyuncuya tokat atar arkasından koyun sürüsü zihniyetli insanlarımız HOBAREAK!! bırı sahaya atladı hadı bızde atlıyalım vuralım kırarlım dedi.. Trabzon bu lige yakışmayan bir takımdır tez zamanda ligden düşüp diplere vurur inşallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lucky Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 bu lazların aklı harbi yarım bea :) ahha ulen maçın bitmesine saniyeler kalmş ne die yapıonuz şunu hahasdjklas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dEaThMooN Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2007 yaw zaten sivasin hakkiydi mac :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Trabzonspor. Abi hani bir ton bişi yazabilirm ama yazamıyorum. Görüntüleri izleyin. Her şey orda var zaten. Nedenlerine gelince. Tel örgü koymassan, taraftarına futbol blinci aşılamassan, oyuncuna insanlık öğretmezsen bunları daha çok yaşarsın. Yahu o çift ayakla adama sakatlamak için girmek nedir ya? İnsanmısın sen? Nasıl yaparsın bunu? O adamın bir futbol geleceği var ekmek yiyor bu işten o oyuncu. Nasıl 2 ayakla kemik kırmak için girersin. yazıklar olsun senin gibi futbolcuya. Hadi bunu geçtim takımını da mı hiç düşünmedin? Napıyorum ben lan diye kafana bişide mi dank etmedi. Gerçekten zavallı bir durum. Yukarda bir arkadaş demiş yok bu trabzonlunun işi değildir falan diye ama bunu ayık kafayla yazdığını sanmıyorum. Sahaya girenleri gördün mü? Adam göbekli kısa boylu aptal bişi. Geliyo sivaslıya dalıyo. Sonra ardından diğer yerleden farklı farklı adamlar giriyo hepsi birbine benziyo gelip direk sivaslılara girişiyolar. Sonra futbolcularda giriyor. Sonra sahaya 50-60 tane taraftar daha giriyo savaş alanı oluyor resmen. Trabzonlu taraftar arkadaşlar o sahadaki, taraftar değil nerdeyse birer hayvan. Nedir bu kendini bilmezlik? Ayrı bir olayda hakemin yaptığı. Gidip o çifteyle adamı sakatlamak için giren oyuncuya bitane sarı kart gösterdi. Şaka gibi. Kartı görünce kahkaha patlattım resmen. İnanamadım bi an. Öyle boş boş güldüm. Ben inanmıyorum ki o hakem bir daha maça çıkabilir demek isterdim fakat bu federasyonla bu da zor. Dün kü bu maçta herşey rezillikti.. Ceza konusuna gelince. Trabzonun sahasının tamamen kapanması söz konusu. Seyircisiz oynamak değil en az ilk yarı kapanıcaktır saha. Bakalım ne karar çıkıcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ayarlanmış bir olay falan değil tamamen trabzonlu seyircilerin beyinlerinin olmamasından kaynaklanan bir olay. en az 3 maç saha kapama ve hükmen maglup cezası gelmesi gerekir. olayları baslatan adam ayman'dı. kendisinin müslümanlık duyguları herşeyden öte oldugu için balili'ye saçma sapan bir şekilde bodozlama atladı. bu olaydan sonra hayatımda gördüğüm en gerizekalı hakemlerden biri olan bülent demirlek adama kırmızı kartı gosteremedi. futbolcular arasında tartıstı falan neyse o arada seyircilerden biri atlayıp gitti yumruk salladı mehmet yıldıza. sonra sivaslı oyuncular da bi güzel patakladılar taraftarı, iyi de yaptılar. benim anlamadıgım bu sahaya giren taraftarları yakalyıp agız burun dagıtıp arkasından polise teslim edeceklerine, gidip sırtını sıvazlayıp "tamam abi sakin ol" diyerek tribüne geri yolluyolar. ulan böyle işleyecekse bu sistem sahaya seyirci girer tabi, nasıl olsa bi bok olmayacak girsin kabadayılık yapsın aksam tv de izlesin kendini, kahvede anlatsın "cok sinirlendirdiler abi, tutmasalar mikicektim" diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 said: Yukarda bir arkadaş demiş yok bu trabzonlunun işi değildir falan diye ama bunu ayık kafayla yazdığını sanmıyorum. Sahaya girenleri gördün mü? Adam göbekli kısa boylu aptal bişi. Trabzonlular göbekli, kısa boylu ve aptal mıdır diyorsun sen şimdi? Ben izlemedim görüntüleri; ama işin içinde yöneticiler de olsa saha kapatmaya karşıyım. Sahaya atlayanlara hapis, yöneticilere yöneticilikten men hatta onlara da hapis cezası verilsin. 3-5 dangoz yüzünden kaç bin kişinin futbol izleme keyfini elinden almasınlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 ne hapsi yahu, adamları tribüne geri gönderiyolar. polisler taraftarı değil, maçı izliyolar. ayrıca o stadın güvenliğinden sorumlu olan kulup evsahibi kuluptur. sahaya atlayan seyirci de trabzonspor un sorumlulugundadır. kulubun yapması gereken sey, atlayanları tespit edip bir daha maçlara almamak. bunun çözümü budur, avrupada da böyle uygulanmaktadır. dünyanın en holigan taraftarlarının bulundugu ingiltere'de, adamlar köpek gibi içiyolar maçlarda ama futbolsuz da yaşayamıyorlar. girdikleri stadlarda korner ve taç atışlarında üflesen oyuncunun sacları dalgalanır ama adam elini uzatmayı bırak laf bile etmiyor futbolcuya. sahaya girmek akıllarından bile geçmiyor çünkü girdiği anda bir daha stadın yanına yaklasamayacak bunun farkında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2007 insan değiller, insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Trabzonspor'a 5 maç seyircisiz oynama ve 31 bin YTL para cezası verilmiş. Kaşınmışlardı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 iyi olmuş 5 maçta 15 puan toplar trabzon bence hep seyircisiz oynasın.Şampiyon bile olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zydar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 şaka ypaıyosun ya. ne bu abi. interli taraftarlar bikaç parça taş attılar diye bilmem kaç saha kapandı yok milyarlarca ceza yediler falan. traboznda taraftar futbolcuları dövdü diye 5 maç ceza ve 31 milyar ceza. abi cezayı bende veririm kime koyar o para miktarı. dalga mı geçiyosun. ben göndermem oraya takımımı. tel örgü taktrımadıkçalar fenerbahçenin oraya gitmesini istemiyorum. çıkar biri orda bıçaklar elin adamını çeker vurur. var mı böyle bir şey ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Türkiye'de cezai üst limit 5 maç seyircisiz oynama sanırım.... (o da göstermelik) GS maçında olanlar, Trabzon maçında olanlar falan... iyi ya... Tahkim o cezayı 3 e indirir bence... Ya da sadece para cezasına çevirir... Zaten Sedat Peker'lerin, Mehmet Ağar'ların elini kolunu sallaya sallaya dolaştığı bu ülkeden başka ne beklenir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 5 maç iyi ceza, dogru karar bence. ne yani 20 maç mı ceza alsın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
la_bombonera Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2007 sence 5 maç ceza vermek keser mi bu olayların önünü? kesebilecek bir ceza olsa gs maçında olanlardan ders alırdı trabzon seyircisi.... ama küme düşürürsen bak bakalım ne oluyor... o taraftar bir daha kağıttan uçak bile atmaz sahaya... [ Mesaj 21 Ağustos 2007, Salı - 15:59 tarihinde, la_bombonera tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar