Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Abdullah Gül Resmi Olarak Yeniden Cumhurbaşkanı Adayı

eagle_dnz

Öne çıkan mesajlar

bu iş son 15 gunde olan bişeymi ben bunu anlamıyorum bizim barajlarımız küt diyemi kurudu burda birinci suclu melih gokcek ikinci suclu akp dir burasi turkiyenin baskenti ve rezil durumda bunun onceden gorulup onleminin alınması lazım akp sucludur...

edit:yazım hatasi...D:

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 13:58 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

ehh kimi suclayacaksin? kuresel isinma geliyor, nufus artiyor su sorunu yasanacak diye isin uzmanlari 1968 yilinda uyarmis, planlarini yapmis. sen bunlari dinleme ondan sonra allahi sucla, dogayi sucla. valla teslimcilik gordumde bu kadar koru korune yapilanini gormedim.

tabiki yonetimde olan suclanir, baska kim suclanacak?
Sosyal ağlarda paylaş

Bunlar böyle yapacak birşey yok..

Türkiye'nin başkentini göz göre göre mahveden adamı savunurlar..

Kendi ülkesini avrupaya şikayet eden, üstelik hakkı yendiği içi değil, mevcut ideolojiyle çeliştiği için şikayet eden bir milli görüşçünün cumhurbaşkanı olmasını savunurlar..

Tayyip çıkıp "hepinizin a.k, kahrolsun kemalizm, yaşasın vurgunculuk" diye bağırsa bile bu adamlar gelip bunu da savunacak.. Yapacak birşey yok bağnaz bir şekilde inanmışlar
Sosyal ağlarda paylaş

said:
suçu yoktur zaten belki eksikleri vardır diyebiliriz, bide susuzluk olayından sonraki krizi yönetemedi...
:O
daha fazla birşey diyemiyorum. hani demek istiyorum taa ne zamandan beri belliydi böyle alacağı önlem alınmadı diye ama "melih yağmur duasına çıkmıştı daha ne yapsın" dersin diye korkuyorum
Sosyal ağlarda paylaş

işin en güzeli de "türkiye bitti artık dışarıya kaçalım biz" diyen insanların "avrupa'ya şikayet ettiler bizi bunlardan lider olmaz" demesi.

hayır samimiyet sıfırken neden bu yırtınma? dediklerinize kendiniz ikna oluyor musunuz acaba ben onu merak ediyorum en önce.
Sosyal ağlarda paylaş

melihin yerinde son secimde ilk defa gelmiş birisinde bu durum olussaydı bu kadar kızmadım adam anca geldi bişiler yapmaya basladı yetistiremedi derdim ama bu adam 13 senede odtulu proflar kac kere uyardı o uyardı bu uyardı herkes soledi adam kale almadi işte burda sucludur bidaha yazıym da rahatlayın

AKP SUCLUDUR...! MELİH GOKCEK SUCLUDUR...!
Sosyal ağlarda paylaş

Gökçek, duş yaparken iki ayağını kovaya soktuğunu, kovada biriken suyu da, tuvaleti temizlemek için kullandığını anlattı.

DSP İstanbul Milletvekili Ahmet Tan ise katıldığı bir başka televizyon programında, Büyükşehir Belediyesi’nin su politikasını eleştirdi. Gökçekin duş yapma yönteminin anımsatılması üzerine ise Tan, Ben anlayamadım. Nasıl yaptığını televizyonda göstersin dedi.

Tanın çağrısına Gökçekten yanıt gelmekte gecikmedi. Melih Gökçek, önceki gün Kanal de Tana özel olarak göstereyim derken, ın bu lafın altında kalkmakta zorlanacağını vurguladı.

Vatana konuşan Tan ise,Gökçek, söyleyeceklerini ve göstereceklerini bana değil, parti üst yönetimine göstersin dedi. Tan, Gökçekin susuzluk sıkıntısını sululuk yaparak gidermeye çalıştığını ifade etti.

adam harbiden sululuktan baska bişey yapmıyo adam gibi tedbirler soyle yaw neymiş dus alırken kovanın içinde dus alcakmıs bu adamın boyle yaptıgına inanan varmı.....? işte bu noktada bile liderlik diye bişey yok...

[ Mesaj 14 Ağustos 2007, Salı - 14:54 tarihinde, MarcOConner tarafından güncellenmiştir ]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...